Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοτόπουλο με πατάτες. Εσείς ψαράκι nunu ε;

Όλγα καλά κάνεις και μαλώνεις. Είσαι ο θεματοφύλακας της λίστας!

Σήμερα είχαμε και παιδίατρο. Αυτή τη φορά δεν τον κατούρησαν, έκαναν κάτι άλλο... μην πω... Ελπίζω οι παιδίατροι να είναι συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια, γιατί πως θα ξαναντικρύσω τον άνθρωπο.... Πάντως καλά μας βρήκε!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα τι λες μαρη τρελάθηκες?

να τα βγαλατε εξω μπορειτε?Εννοειται να προσεχετε αρρωσταινουν πολυ ευκολα τα βρεφη

το εχω ζησει και ξερω

αλλα οχι υπερβολες.Εμενα μου ειπε να προσεχω πολυ τα ρευματα.Και κλιματιστικο να ανοιγω αλλα με ανοιχτο ενα παραθυρο

Αα τα ακουσεις να ρουθουνιζουν θα τα πλακωνεις στους ορους

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Μας είπε βασικά να προσέχουμε τις επισκέψεις. Να τα βγάζουμε μπορούμε, αλλά με προσοχή.

Βασικά εμένα το ερώτημα μου είναι τι κάνουμε που τρώνε τόσο πολύ και ασταμάτητα... όταν γεννήθηκε ο άλλος έτρωγε 10μλ με το ζόρι και τώρα μπορεί να φάει και 120 στην καθισιά του. Για την άλλη δεν το συζητώ... μπορεί να τρώει ακατάπαυστα, ασταμάτητα και μιά μέρα θα φάει και εμένα.

Το ερώτημα μου ήταν για τις εξετάσεις και γιατί έχω αποτύχει παταγωδώς με τα φάρμακα. Δεν ξέρω αν είχατε πάρει και εσείς σταγόνες σίδηρο, αλλά τα δικά μου δεν είναι ποτέ νηστικά (βλ. τα παραπάνω σχόλια). Οπότε, θεωρώ ότι σπάνια απορρόφάται ο σίδηρος. Μου είπε όμως ότι αφού τρώνε και οι εξετάσεις είναι εντάξει, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Με το ρουθούνισμα μας έχουν πει ορό και otrisalin. Αυτό το ανέλαβε ο πατέρας.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

επισκεψεις εγω τωρα ξεκινησα να εχω.Ειναι μικρα τα μωρα χρειαζεται πολυ προσοχη!

Με τον σιδηρο εχω και εγω ενα θεμα και δεν εχουν παρει πολυ!Αλλα οι εξετασεις ευτυχως ειναι μια χαρα

Μεχρι τους 3 μηνες θα τρωνε αρκετα.Μετα το τριμηνο θα κοψουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Φιλενάδες, ξύπνησα κι εγώ. Πάντα εδώ στο ωραίο μας κρεβάτι είμαι...! Τρανή απόδειξη ότι δεν σηκώθηκα καθόλου, με πήρε ο ύπνος επιτόπου! Και πείνασααααα...! Άντε να έρθει ο καλός μου να φάμε κανένα μακαρόνι με κιμά, διότι το στομάχι έχει πάει στην πλάτη (βέβαια, με δύο σάκους, ίσως είναι αυτή η θέση του έτσι κι αλλιώς τώρα :):):) )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Α, α, α, α! Δεν σας είπα τι έφαγα για πρωινό... Θυμάστε μια μαρμελάδα κεράσι, που μου είχε γίνει τσιχλοειδής κατασκευή; Την αραίωσα χθες και έγινε κούκλα (είχα ξαναπροσπαθήσει να την αραιώσω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα). Βέβαια, μόλις τη δοκιμάσεις, το κεράσι δεν είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό, αλλά είναι απ' τα χεράκια μου, οπότε είναι τέλεια!!!!

rPPrp3.png

Όλγα μπράβο! Τα καλοταϊζεις βλέπω....

Τώρα αγοράκια... δεν ξέρω αν καλοταίζεις και εσύ τα δικά σου... Μου αρέσει η μαρμελάδα κεράσι, αλλά αυτό που περιγράφεις, δεν τολμώ να φανταστώ τι είναι...:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Βλέπω λέτε για επισκέψεις...

Εγώ δεν έχω επισκεφθεί ποτέ μωρό στο σπίτι, πριν το 2μηνο. Πάω πάντα στο μαιευτήριο (για να μην περάσουν και ατέλειωτοι μήνες), ώστε να είμαι εντάξει. Αντίστοιχα κι εγώ δεν θα δεχτώ επισκέψεις στο σπίτι, πριν κάνουν τουλάχιστον το πρώτο τους εμβόλιο. Τα δικά μας θα είναι και πολύ ζουζουνέξ, δεν γίνεται να έρχεται ο καθένας να τα ζουλάει και να τους μεταφέρει μικρόβια!!!!!!! Θα είμαι πολύ αυστηρή σε αυτό. Ελπίζω να με βοηθήσει και ο άντρας μου, διότι ντρέπεται πολύ να πει το όχι, δεν είναι σαν εμένα, που δεν μασάω σ' αυτά!

rPPrp3.png

Όλγα μπράβο! Τα καλοταϊζεις βλέπω....

Τώρα αγοράκια... δεν ξέρω αν καλοταίζεις και εσύ τα δικά σου... Μου αρέσει η μαρμελάδα κεράσι, αλλά αυτό που περιγράφεις, δεν τολμώ να φανταστώ τι είναι...:P

Όχι, εντάξει, λίγη φαντασία θέλει και είναι μια χαρά. Δηλαδή, είναι νόστιμο, σαν κατασκευή, μπορντώ, έχει κομματάκια φρούτου, ό,τι έχει και μια κανονική μαρμελάδα. Απλώς, δεν θα πεις "α, μαρμελάδα κεράσι", μόλις φας. Θα πεις απλώς... "α, μαρμελάδα" !!!!! :):):)

rPPrp3.png

Μμμμ, τώρα πείνασα πολύ, όμως! Πάω κάτω, να τσιμπήσω κάτι (λίγη φέτα, for example, πού είσαι witch, να με καμαρώσεις!!!) και να αρχίσω να ζεσταίνω τον κιμά. Όπου να 'ναι έρχεται ο αγαπημένος μου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...