Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ελπίζω να τηρείς τη δίαιτα πουλάκι μου... δεν πιστεύω να κάνεις αταξίες!

Και εμένα το ίδιο μου λένε όλοι για την κοιλιά (αν και έχουμε μέλλον ακόμα, όπως μας θύμησε και η Ολγα)... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όλοι με ρωτάνε "αγοράκι έχεις;":confused:

Χαχαχα, μα...για ποιά δίαιτα μιλάς? Πάντως συνεχώς πεινάωωωωω!!!!! Είναι εξωφρενικό, αλλά τι να κάνω????

Κι εμένα αυτό μου λένε..για αγοράκι και τους λέω απλά ναι, δεν μπορώ να δίνω συνεχώς λογαριασμό στον καθένα, αν είναι δίδυμα, αν είναι αγόρια κτλ.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

jasmini μου και που εισαι ακομα για την κοιλιά!!Εμενα παντως ακομη και τωρα μου λενε με το καλο.τι να πω δεν λεει να φυγει.Καλα ειναι τα αντρακια μου!!Μεγαλωνουμε!Και εσυ αγορακια δεν εχεις?

αντε βρε twins που θα σπασουν τα νερα και θα γεννησεις μονη σου.Απλα οσο περναει ο καιρός να προσεχετε περισσοτερο.Θελει πολυ ξεκουραση το πραγμα και ειδικα αν νιωθετε οτι μπορειτε να κανετε πραγματα

τιποτα να καθεστε και να τα κανουν αλλοι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Twins μου, η δίαιτα μου δεν είναι και από τις πιό σωστές!!! :?:? Δυστυχώς.

Απλά αποφεύγω κάποια πολύ παχυντικά πράγματα!!

Όσο για την ξεκούραση, δύσκολο το βλέπω, η δουλειά είναι δική μας και ο αδερφός μου που μπορεί να με αντικαταστήσει λείπει φαντάρος, οπότε δύσκολο το κόβω. Μόνο υπομονή θα κάνω και βλέπουμε πόσο θα αντέξω.:confused::confused:

ωχ ωχ:| Τουλάχιστον ελπίζω να μην έχει κουβαλήματα ή καπνιστές εκεί που δουλεύεις. Και να μπορείς τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι το μεσημεράκι. Πες του αδερφού σου να προσέχει πολύ, μη φάει καμία τιμωρία και του καθυστερήσουν την απόλυση!!! Δύο ανηψιούς θα κάνει!

Η διδυμοδίαιτα πως σου φάνηκε; Είναι λίγο βαρετή, αλλά τουλάχιστον χορταίνει...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

συνεχεια θα ρωτανε ολοι και το αλλο"εχετε κληρονομικοτητα?απο που?"

Αυτή ειδικά η ερώτηση.... έχω βαρεθεί να την ακούω!!!!! Και ειδικά σε μερικές περιπτώσεις (ηλικιωμένους θείους κλπ)... ότι και να απαντήσω το ίδιο είναι. Πάντως, έμαθα ότι η τρι-γιαγιά μου είχε δίδυμα... λετε να είναι απο εκεί;;;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen: (πλάκα κάνω, μη με πάρετε για χαζή)

Και η άλλη ερώτηση αφού με ρωτήσουν τι φύλο είναι και αν έχουμε κληρονομικότητα... "θα είναι ολόιδια μεταξύ τους;" Μα πως θα είναι ολόιδια όταν είναι αγόρι και κορίτσι;;;;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Την μελέτησα την δίαιτα twins μου αλλά δεν μπορώ να πως ότι με ενθουσίασε χιχιχιχιχι.

Έχεις καμία με γλυκάκια, μακαρονάδες, σουβλάκια, πίτσες και τέτοια? Καλά, πλάκα κάνω. Θα την ακολουθήσω αλλά όχι κατά βήμα!!!

Ολγάκι έχεις δίκιο κι εμένα αυτό με ρωτάνε, από ποιόν κληρονομήθηκαν τα δίδυμα, από τον άντρα μου ή από εμένα...τι να πεις τώρα? Να δώσω και εξηγήσεις?

Αγοράκια πάντως έχω κι εγώ. Μ' αρέσει αυτό, θα προσέχουν εμένα περισσότερο, όχι τον μπαμπά τους, ε? ¨)

RKdwp3.png

εγω την εχω την απαντηση.Δεν ξερω απο που γιατι πιανει 7 γενιες

εεε μα ειναι δυνατον να δινω αναφορα στον καθενα?

και ορισμενοι εντελως αδιακριτοι βεβαια "με εξωσωματική?"

αν θα σε προσεχουν λεει?ετσι πιστευω τα αντρακια μας

εχεις να φας κατουρημα και εσυ χαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αχ ανυπομονώ να τα αγκαλιάσω τα καμάρια μου!!!! Άσε που τα τελευταία βράδια τα όνειρα που βλέπω είναι ότι γεννάω. Την μιά με επισκληρίδιο γεννάω το πρώτο και μετά μου λέει ο γιατρός "φύγε τώρα και όταν σε ξαναπιάσουν πόνοι, έρχεσαι να γεννήσεις και το άλλο."

Την άλλη βλέπω ότι κατα λάθος μου κάνανε ολική αναισθησία και γέννησα και είδαν όλοι οι άλλοι τα μωρά μου και εγώ τα είδα μετά από αρκετές ώρες που ξύπνησα και ημουνα νευριασμένη.

Δεν πάω καλά ε? χαχαχαχαχα

RKdwp3.png

εγω την εχω την απαντηση.Δεν ξερω απο που γιατι πιανει 7 γενιες

εεε μα ειναι δυνατον να δινω αναφορα στον καθενα?

και ορισμενοι εντελως αδιακριτοι βεβαια "με εξωσωματική?"

αν θα σε προσεχουν λεει?ετσι πιστευω τα αντρακια μας

εχεις να φας κατουρημα και εσυ χαχαχα

Πήγα και πήρα το mag μου και ξύνισα...

Αυτό το "με εξωσωματική" ; Τι ερώτηση και αυτή. Έχω όμως ακούσει και χειρότερη που ακολουθεί μετά: "Και ποιος έφταιγε;":evil:

Αγορομαμάδες...Δέχομαι προτάσεις για το κοριτσάκι μου... να δούμε ποιος από τους γαμπρούς θα τη διεκδικήσει... Έχει και ζωηρό ταμπεραμέντο, φαίνεται απο τώρα!!!!! 480 γραμμάρια σβουρίτσα!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Άρα λοιπόν Jasmini, είσαι απο τις προνομιούχες που μπορούν να συγκρίνουν αν είναι καλυτερη η επισκληρίδιος από την ολική :P. Ποιό όνειρο ήταν καλύτερο;

Εγώ σε ένα όνειρο που γένναγα (ως συνήθως μόνη μου), είχα πάει στο μαιευτήριο, έλεγα ότι πονάω και μου έδωσαν ντεπόν!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ααααα, δεν το συζητώ, με τα χίλια επισκληρίδιο!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο άσχημα ένιωθα που είδα τελευταία και μετά από τόσες ώρες τα μωρά μου..

Οπότε δεν είμαι η μόνη που βλέπω τέτοια όνειρα, ε? καλά βρε twins κι εσύ..ντεπόν? χαχαχαχαχαχαχα

Ποιό μαγνήσιο παίρνεις? Εμένα το δικό μου μ' αρέσει πολύ (magnisium saldoz). Μόνο που νιώθω ότι με φουσκώνει κάπως και δυσκολεύομαι να κοιμηθώ μετά.

RKdwp3.png

θα με πεθανετε κακουργες χαχαχαχα

εγω παλι ενα βρδυ ειχα δει οτι τα μωρα μου ειχαν πυρετο στην κοιλια και δεν ηξερα πως να βαλω θερμομετρο

Χαχαχα :-D:-D:-D σοβαρά? καλό κι αυτό!! Τελικά είναι πολύ τρελά τα όνειρα που βλέπουμε και μάλλον από το έντονο άγχος μας θα είναι!!

RKdwp3.png

Πίνω κάτι άμπουλες mag2...μμμμ... εξαιρετικές. Πίνεις μία και το στομάχι συνέρχεται μετά απο 3 ώρες!!!!! Νόμιζα ότι ήταν σύμπτωμα της εγκυμοσύνης και τελικά ήταν σύμπτωμα mag!!!!!

Όλγα, στο όνειρο τα μωρά είχαν πυρετό ΜΟΝΟ στην κοιλιά;;;; Χμ... πρέπει να μελετήσουμε την περίπτωση αυτή επιστημονικά :rolleyes: . Μήπως σημαίνει ότι θα είναι καλοφαγάδες; Η ότι θα έχουν την τέλεια γράμμωση στους κοιλιακούς; Η ότι θα είναι τα φαγανότερα παιδιά του κόσμου;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...