Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Επίσης, έβγαλα λίγα φρυδάκια που μου χάλαγαν το σχήμα και πρέπει να βάψω και νύχι (χεριού, εννοείται, των ποδιών καλά καλά δεν τα βλέπω - θα τα αναλάβει η κοπέλα σε λίγες μέρες, που θα έρθει. Ευτυχώς, κάνει καλή δουλειά και κρατάνε από την προηγούμενη φορά τέλεια). Αύριο θα βγω από το σπίτι και δεν έχει σημασία που θα πάω να μου πάρουν αίμα και τα σχετικά, όσο να 'ναι, μην με δουν "η αγάπη άργησε μια μέρα" - Πέγκυ Τρικαλιώτη!!!

rPPrp3.png

να μην υποθεσεις.να αραξεις στο κρεββατι και να μην ξανακατεβεις!και να μην μαγειρεψεις.αντε μπραβο.

ηρθε ο αδερφος μου και τωρα το λαπτοπ δουλευει κανονικα.αλλαζει γλωσσα απο ολα τα πιθανα σημεια.πλακα μου κανουν?και λογικα τωρα θα το παρει...

ο νόμος του Μέρφι!!!

εγώ τελείωσα τα πολλά στο σιδέρωμα, έχει ιδρώσει και το τελευταίο μου δαχτυλάκι (ποδιού!!)

Πάω να δώ και από μαγείρεμα τι κάνουμε!!σήμερα ψαράκι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καποια(ονοματα δεν λεμε)να αφησει τα σουρτα φερτα και να κατσει ξαπλα γιατι μακαρι να βγω ψευτρα αλλα την βλεπω να γενναει!!!

γυρισα!!!ωραιο το μπανιο!

Olgaki, σε ποιά αναφέρεσαι άραγε...; Για να τη μαλώσω κι εγώ!

rPPrp3.png

μαρηηηηη ασε τα πανω κατω εχεις ολα τα συμπτωματα προωρου τοκετου λεμεεεε!

Κατσε ή πανω ή κατω!Κατι χρωματιστό ειδες εχθες,η κοιλια εχει φτασει στα γονατα πωπω θα γεννησει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

μαρηηηηη ασε τα πανω κατω εχεις ολα τα συμπτωματα προωρου τοκετου λεμεεεε!

Κατσε ή πανω ή κατω!Κατι χρωματιστό ειδες εχθες,η κοιλια εχει φτασει στα γονατα πωπω θα γεννησει

Α!!! Για μένα λες;

Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Δεν θα γεννήσω. Κατέβηκα μόνο για πρωινό, ανέβηκα και αμέσως ξάπλωσα (εκτός από το ντους, που έκανα). Δεν έχω σηκωθεί (μόνο 5' πήγα δίπλα στο γραφείο, να περάσω ένα ελαφρύ χρώμα στο νύχι). Δεν έχω τίποτε χρωματιστό σήμερα, μα και το χθεσινό δεν το έλεγες χρώμα...! Η δε κοιλιά, σας έχω πει, ήταν από την πρώτη μέρα κάτω κάτω. Απλώς σήμερα τη νιώθω λίγο πιο κάτω!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, μην με τρομάζεις, αρνούμαι να γεννήσω, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε για τις επόμενες 3 εβδομάδες, τουλάχιστον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

χαχαχα καλα κανω και σε τρομαζω!Ετσι πρεπει μα διαβαζω συνεχεια πανω κατω.Παω να κοψω πεπονι,παω να πλυνω ενα ροδακινο,παω να πιω νερο

ωχουυυυυυυ ουτε επιτιδες να το κανεις χαχαχα

Μαρη μηπως ζηλεψες που γεννησαν ολες μαζι και θες και συ????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τι έγινε; τι έχασα; ποιά γεννάει;;;;

Witch, και εμείς Αίγυπτο είχαμε πάει! Και το άλμπουμ με το ταξίδι φυσικά δεν το έχουμε φτιάξει ακόμα... Τώρα που το σκέφτομαι, ούτε το dvd του γάμου δεν έχουμε πάρει... τι άλλο θα θυμηθώ;;;;

Ζέστη, ζέστη, πολλή ζέστη σήμερα!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...