Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!

Σήμερα τα κατάφερα, κοιμήθηκα σαν ζώον!! Δεν με ενόχλησε κανείς!!!χεχ!! δεν είχαν δουλειά να με στείλουν, δεν είχα ίκα να πάω!!!σούπερ!!

agorakia πάρε ψυγειάκι του camping με παγοκύστες!! για φρούτα και νερό!!

witch εσύ πως είσαι? τίποτα περίεργα υγρά, πόνοι?

glorr καλώς να την πάρετε την κόρη σπίτι!! σε ποιο μαιευτήριο είσαι? ή αν θυμάται καμιά μη ψάχνω τη λίστα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

μια χαρα ειμαι.προσπαθω να φτιαξω ενα αλμπουμ που το παλευω κανα μηνα τωρα.απο το ταξιδι του μελιτος.αχ.....

Αυτά είναι!! μπράβο κοπέλα,έτσι να πάει!!

μήνα του μέλιτος που πήγατε?

εμείς τίποτα.......κλαψ, μέσα στις βιοασύνες γίναν όλα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Άργησα! Με πήρε μια φίλη, που γεννάει από ώρα σε ώρα, αν και ο μπέμπης της είναι ψηλά και της είπαν ότι μπορεί να φτάσει και 30.7, τέλος τέλος δηλαδή. Ε, τα είπαμε λιγάκι, για μωρουδιακά, θηλασμούς κλπ, εκείνη έχει ήδη ένα κοριτσάκι.

Nunu, έχουμε έναν κομψό ψύκτη στον πάνω όροφο (49? από καρφούρ) και το θέμα του νερού έχει λυθεί. Τώρα τα φρουτάκια δεν καίγομαι να είναι κρύα, τα τρώω κι έτσι. Επίσης, σήμερα δεν έχω κανένα φρούτο, τελειώσαν όλα από χθες. Αύριο θα κάνουμε ανεφοδιασμό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

θα πατε ταξιδια μαζι με τα μωρακια σας!εγω περιμενω πως και πως να τα περνουμε και να φευγουμε.ειμαι πολυ των ταξιδιων γενικα.και οι δικοι μου μας επαιρναν παντου μαζι!εχω φωτογραφιες σε καμπινγκ απο πολυ πολυ μικρουλα!!!

εμεις πηγαμε αιγυπτο και ο καλος μου δεν ηξερε τιποτα!ειχα ετοιμασει τα πραγματα,ειχα κανονισει τα παντα (και χλιδες γιατι ειναι παμφθηνα εκει) και την επομενη του γαμου τον επεισα να παμε και καλα στο αττικο παρκο αλλα τον πηγα αεροδρομιο!!!!ηταν τ ε λ ε ι α !!!

βλεπω τωρα τις φωτογραφιες και θυμαμαι διαφορα!!!πηγαμε και στους βεδουινους!!!!

age.png

ακου αγιος αφροδισιος!!!!!χα χα χα χα χα!!!καλα που δεν ειχες ταξει κανενα παιδι να το βγαλεις με το ονομα του αγιου που θα γιορταζε!!!!χα χα χα!:P:pπαντως οι διδυμοι ειναι δυσκολοι ανθρωποι αλλα εχουν κουμπια και εχουν πολυ πλακα.

τωρα jasmini πειστηκε για τις σιτες οτι πρεπει να μπουν?!κυνηγι θελουν συνεχεια για να κανουν κατι και στο τελος αφηνουν και μια αισθηση οτι σου εκαναν χαρη!

Δυστυχώς τώρα πείστηκε και τώρα να δούμε πότε θα μπουν. Επίσης, μετά το χθεσινό ξενύχτι, αφού τον έβαλα να ψάχνει την κατσαρίδα μέχρι να την δω νεκρή, πιστεύω ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

RKdwp3.png

Τι τέεεεεελεια!!!!! πάντα ήθελα να μου κάνουν μια τέτοια έκπληξη!! παντρέψου και μένα γιατί ο δικός μου κοιμάται λίγο όρθιος σ αυτά, μέχρι να κουνηθεί να πάμε κάπου......άσε που του λέω για κάμπινγκ με τα μωρά και του ανεβαίνει πυρετός, τα κάνει όλα δύσκολα....:?:|:?:|

Ναι agorakia και γω εδώ χωρίς φρούτα αύριο ο ανεφοδιασμός, ευτυχώς έχω μπακαλικάκι δίπλα που κάτι καλό φέρνει γιατί πλέον χωρίς φρούτο δε βγαίνει η μέρα. Να και κάτι άλλο καλό της εγκυμοσύνης για μένα,, τα έχω βάλει στο πρόγραμμα κανονικά, σαν χάπια!!4-5 φρούτα!!

αααααα και όλγα μη νομίζεις ότι σε ξέχασα, ακού εκεί 12ο μπάνιο!! θα έρθει και η δικιά μας η σειρά!!που θα πάει!!

πάω για σίδερο, θα τα πούμε σε καμιά ωρίτσα.....στο διάλειμμα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε??

Εγώ τάισα τον ένα μπέμπη ο οποίος τώρα χουζουρεύει στην κούνια και έχει και λόξυγγα :) Ο άλλος κοιμάται.

έχω πολύ πολύ σίδερο

και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να πάει!!

εσύ κοιμήθηκες καθόλουτο βράδυ?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

αφου στο τελος οι αντρες θα το κανουν αυτο που πρεπει,γιατι μας πρηζουν πρωτα?!

νουνου (τωρα που γραφει ελληνικα το λαπτοπ δεν γυρναει αγγλικα!)κι εγω δεν τον παρελαβα ταξιδιαρη αλλα τον εκανα εγω!!!χα!και τον εβαλα να παμε και καμπινγκ και εβρεχε 2 μερες!!!!παρακινηση θελουν.μην περιμενεις να τα κανουν μονοι τους αν δεν το εχουν στο χαρακτηρα τους.

age.png

Φέρνοντας το λάπτοπ στο κρεβάτι πέρασα ξυστά από έναν καθρέφτη και λέω, ας δω και την κοιλιά μου... Και έπαθα σοκ! Οι κόκκινες ραγάδες εξαπλώνονται ραγδαία ΠΑΝΤΟΥ. Έτρεξα στο μπάνιο, έκανα ένα ντους και πασαλείφτηκα simulcium. Και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Επίσης, σήμερα η κοιλιά μου είναι πάρα πολύ χαμηλά. Ήταν που ήταν δηλαδή, έχει φτάσει στα γόνατα. Σε καρέκλα αδύνατον να καθήσω... Τι να υποθέσω, ότι ο μικρός αγόρις μου απλώς προσπαθεί να φάει και να παχύνει και απλώνεται;;;;;

rPPrp3.png

να μην υποθεσεις.να αραξεις στο κρεββατι και να μην ξανακατεβεις!και να μην μαγειρεψεις.αντε μπραβο.

ηρθε ο αδερφος μου και τωρα το λαπτοπ δουλευει κανονικα.αλλαζει γλωσσα απο ολα τα πιθανα σημεια.πλακα μου κανουν?και λογικα τωρα θα το παρει...

age.png

να μην υποθεσεις.να αραξεις στο κρεββατι και να μην ξανακατεβεις!και να μην μαγειρεψεις.αντε μπραβο.

ηρθε ο αδερφος μου και τωρα το λαπτοπ δουλευει κανονικα.αλλαζει γλωσσα απο ολα τα πιθανα σημεια.πλακα μου κανουν?και λογικα τωρα θα το παρει...

Ε, όχι, τώρα που σου έδειξε τα κόλπα θα το πάρει; Φτου...

Δεν θα χρειαστεί να μαγειρέψω σήμερα. Έχω στον καταψύκτη έτοιμο κιμά από τις προάλλες, που μας είχε κάνει η πεθερά μου μουσακά. Κράτησα λίγο σε ένα τάπερ, το έχω βγάλει να ξεπαγώσει και θα κάνουμε απλώς μια μακαρονάδα. Ο καλός μου θα βάλει και λίγη παρμεζάνα, εγώ ΟΧΙ, διότι είμαι και μια κιουρία! Ίσως ελάχιστη φέτα (που φτιάχνει η μαμά μου) στην ανάλατη αγγουροντομάτα... Πώς με βρίσκεις;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...