Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημεραααα!

Συγνωμη εχθες περιμενατε να φυγω για να τα γραψετε ολα αυτα???ε???ε???

Το μονο που θυμαμαι να απαντησω ειναι για την μιση ευχη.Ο ξαδερφος μου(παπάς)μου ειπε οτι δεν χρειαζεται και ουτε στην γυναικα του δεν εδωσε στα 3 παιδια

Ταιζω,παω για το 12ο μπανιο μου και επιστρεφω!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Τρελή ζέστη ε? Και το ΣΚ ειπε για 40άρια. Πω πω πίκρα. Μόνοη Όλγα είναι η τυχερή τελικά. Κι όχι τίποτα άλλο σκέφτομαι και την μπεμπούλα, αν την πάρω τελικά , θα ειμαστε με το αιρκοντίσιον συνέχεια. Για να δούμε. Χθες πήγα και τα είδα . Τα ταίσαμε και τα δύο, μια χαρούλα. Ο μπεμπούλης έφαγε 60 και η μπέμπα 40. Τώρα περιμένω να περάσει πάλι η ώρα για να πάω. Αυτό είναι τώρα το πρόγραμμα. Μεσημεράκι και απογευματάκι στο μαιευτήριο. NUFI φαντάζομαι κι ε΄συ το ίδιο κανεις. Αλήθεια σε ποιο μαιευτήριο είστε εσείς? Το έχεις πει βέβαια αλλά εγώ το μυαλό μου είναι άντε γεια.

Οι υπόλοιπες κοπέλες καλά?

Διαφημίσεις

glorr που ειναι τα παιδακια σου?ειναι μαζι?εσυ εισαι καλυτερα?να τρως να καρδαμωσεις!

Καλημερα Witchaki. Τα παιδάκια μου είναι ακόμη στην μονάδα. Από χθες το απόγευμα είναι μαζί και τα δύο στα κουνάκια τους. Στο τελευταίο στάδιο δηλαδή, στο καλύτερο. Ομπεμπούλης ήταν στην λάμπα για τονίκτερο. Εντάξει πάνε πολύ καλύτερα, ίσως πάρω την μικρή σήμερα. Δεν ξέρω ακόμη. Θα μας πούνε. Στην αναμονή. Εγώ το παλεύω. Είναι λίγο δύσκολα ακόμη, αφού χθες το μεσημέρι δεν κατάφερα να πάω καν να τα δω. Τέλος πάντων , σιγά σιγά με τον καιρό θα επανέλθω.

Εσύ πως πας? Πως είσαι σήμερα?

μια χαρα ειμαι.τι αναγκη εχω?ολη μερα αραλικι!!!!

αντε να τα παρεις με το καλο κοντα σου,να δυναμωσεις κι εσυ και να μπειτε σε ενα ρυθμο.

Μόλις μας πήρανε τηλ. ότι μπορούμε να την πάρουμε την μικρή. Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρέπει να ετοιμαστώ. Πάω να κάνω ένα μπανάκι να ετοιμάσω το πορτ μπεμπέ και να φύγουμε σε καμια ωρίτσα. Πω πω αγχώθηκα τρελά τώρα. Κορίτσιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα, κοριτσάκια!!!!

Καλημέρα νινάκια!!!!

Πώς κοιμηθήκαμε απόψε; Εγώ δεν μπορούσα να ξυπνήσω... Η χθεσινή ζαβλακομάρα συνεχίστηκε και στον ύπνο :) Ξύπναγα ανά μισάωρο από τις 08.00, έβλεπα την ώρα, έλεγα νωρίς είναι και ξανακοιμόμουν (σχετικό, διότι στη στροφή που παίρνω, νομίζω ότι θα μου ξεκολλήσει η κοιλιά κι έτσι στρίβω στηρίζοντάς την με το μαξιλάρι :) )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Α! Glorraki, πας να πάρεις το παιδάκι σου το ένα; ΤΕΛΕΙΑ!!!! Με το καλό και γρήγορα και το άλλο, να γεμίσει το σπίτι νινάκια!!!

Η Giota πώς πάει, βρε κορίτσια, έχουμε κανένα νέο;

Εγώ θα κάνω τώρα λίστα με ψώνια (που αφορούν τη βαλίτσα) από σούπερ μάρκετ, αφού αύριο θα βγω νωρίς και για εξετάσεις.

rPPrp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια!!!!

Καλημέρα νινάκια!!!!

Πώς κοιμηθήκαμε απόψε; Εγώ δεν μπορούσα να ξυπνήσω... Η χθεσινή ζαβλακομάρα συνεχίστηκε και στον ύπνο :) Ξύπναγα ανά μισάωρο από τις 08.00, έβλεπα την ώρα, έλεγα νωρίς είναι και ξανακοιμόμουν (σχετικό, διότι στη στροφή που παίρνω, νομίζω ότι θα μου ξεκολλήσει η κοιλιά κι έτσι στρίβω στηρίζοντάς την με το μαξιλάρι :) )

και γιατι βιαζεσαι να ξυπνησεις?

ακριβως αυτη ειναι η αισθηση με τη κοιλια οταν αλλαζεις πλευρο!

εγω ηπια γαλα ρε γμτ το πρωι και τωρα δεν μπορω να ξαπλωσω.

age.png

και γιατι βιαζεσαι να ξυπνησεις?

ακριβως αυτη ειναι η αισθηση με τη κοιλια οταν αλλαζεις πλευρο!

εγω ηπια γαλα ρε γμτ το πρωι και τωρα δεν μπορω να ξαπλωσω.

Και γιατί δεν μπορείς να ξαπλώσεις, έχοντας πιει γάλα;;;;;; :confused:

rPPrp3.png

Λοιπόν, θέλω κι εγώ γάλα, αλλά το τέλειωσα όλο χθες το βράδυ, γαμώτο. Έχω χάσει τον έλεγχο, δεν ξέρω πλέον πόσο πίνω!!!

Πάω να πάρω πρωινό και να επιστρέψω επάνω, διότι, όταν μένω μετά το πρωινό κάτω όλο κάτι βρίσκω να κάνω στην κουζίνα και χαζολογάω και στέκομαι όρθια. Οπότε θα έρθω επάνω και μοιραία θα είμαι γραφείο - κρεβάτι (το κρεβάτι δεν το δουλεύω πολύ στη διάρκεια της μέρας, αλλά από σήμερα θα αλλάξω τακτική, θα φέρω μαζί μου και τίποτα που να αντέχει εκτός ψυγείου, να τσιμπήσω, αν πεινάσω... αλλά τι; )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...