Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι ναι νομίζω κάπου το πήρε το μάτι μου. εντάξει αυτό είναι μεγάλη ατυχία, δε μπορώ να πώ αλλά και πάλι προτιμώ φυσιολογικό, η κουλή.

Ναι κορίτσια οι σκάλες είναι το χειρότερο, το λέγαν και οι μαίες!!

Α-μάάάάάάάάν! Οι σκάλες είναι το χειρότερο; Το είπαν και οι μαίες; Δεν ήξερα ότι είναι τόσο επίσημο! Μόνη μου το είχα συμπεράνει, ως αιτία κόπωσης... Τώρα τι κάνω;;;;;;;;;;;; Να περιοριστώ στον πάνω όροφο; Και πώς θα μαγειρεύω;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ωραία ήταν που βγήκατε ε twins? ή βιαζόσασταν να γυρίσετε?

Αχ ήταν πολύ ωραία... πήγαμε σε μία βάφτιση.:P

Μετά από τόσους μήνες ντύθηκα, βάφτηκα, έφτιαξα τα μαλλιά μου και ένιωσα γυναίκα... Το μόνα προβλήματα ήταν ότι α) με πόνεσαν τα τακούνια που τα είχα ξεσυνηθίσει και β) φούσκωσαν τα μπαλονάκια και μόλις γυρίσαμε σπίτι ήθελα πάλι άντληση!

Αλλά περάσαμε ωραία... είδαμε φίλους μας, φάγαμε, γελάσαμε. Και γυρίσαμε γρήγορα (μόνο ένα δίωρο κάτσαμε), αλλιώς θα ήμασταν εκεί ακόμα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

το σεναριο agorakia του να κοιμασαι κατω δεν παιζει ε?η τουλαχιστον να αραζεις κανεναν καναπε η κατι και να ανεβαινεις και κατεβαινεις μονο μια φορα την ημερα.εγω τωρα ουτε στην μανα μου δεν κατεβαινω.απο την παρασκευη εχθες για τον γιατρο κατεβηκα τις σκαλες.

που λες twins κι εγω κι ο αντρας μου ειμαστε σαββατογεννημενοι.οποτε θα ημασταν παντοδυναμη τετραδα αν ημασταν ολοι γεννημενοι σαββατο!και θα ειμαστε και ολοι ζωδια της φωτιας!

κι εκτος των αλλων τι μαγισσα ειμαι?!!!ειναι δυσκολο μαγικο να διαλεξω τη μερα που θα γεννησω αλλα το παλευω!

age.png

Αχ ήταν πολύ ωραία... πήγαμε σε μία βάφτιση.:P

Μετά από τόσους μήνες ντύθηκα, βάφτηκα, έφτιαξα τα μαλλιά μου και ένιωσα γυναίκα... Το μόνα προβλήματα ήταν ότι α) με πόνεσαν τα τακούνια που τα είχα ξεσυνηθίσει και β) φούσκωσαν τα μπαλονάκια και μόλις γυρίσαμε σπίτι ήθελα πάλι άντληση!

Αλλά περάσαμε ωραία... είδαμε φίλους μας, φάγαμε, γελάσαμε. Και γυρίσαμε γρήγορα (μόνο ένα δίωρο κάτσαμε), αλλιώς θα ήμασταν εκεί ακόμα!

Παιδί μου, εσύ σαράντισες; Πώς βγαίνεις έξω, πήρες μισή ευχή;

rPPrp3.png

το σεναριο agorakia του να κοιμασαι κατω δεν παιζει ε?η τουλαχιστον να αραζεις κανεναν καναπε η κατι και να ανεβαινεις και κατεβαινεις μονο μια φορα την ημερα.εγω τωρα ουτε στην μανα μου δεν κατεβαινω.απο την παρασκευη εχθες για τον γιατρο κατεβηκα τις σκαλες.

Δεν γίνεται, ρε γαμώτο. Γιατί μέχρι κάποια ώρα είναι δροσερά πάνω και από κάποια ώρα και μετά δορσίζει κάτω. Πάντα, βέβαια, ανάλογα με τον αέρα, προς τα που φυσάει. Οπότε, πάω κι έρχομαι κι εγώ, πέρα από το φαγητό, εξαρτάται κι από το πόσο αντέχω στον κάθε όροφο. Επίσης, κάτω δεν έχω κλιματιστικό, ούτε μπορώ να κατεβάσω τον ανεμιστήρα, που τον χρησιμοποιώ τα πρωινά στο γραφείο... Θέμα. Όσο περνούν οι μέρες πρέπει να βρω λύση. Αν φτιάξει ο καιρός, θα κατεβαίνω για πρωινό και θα μένω και για το μαγείρεμα. Αλλά πού να την πέσω το μεσημέρι; Ο καναπές δεν με βολεύει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Δεν γίνεται, ρε γαμώτο. Γιατί μέχρι κάποια ώρα είναι δροσερά πάνω και από κάποια ώρα και μετά δορσίζει κάτω. Πάντα, βέβαια, ανάλογα με τον αέρα, προς τα που φυσάει. Οπότε, πάω κι έρχομαι κι εγώ, πέρα από το φαγητό, εξαρτάται κι από το πόσο αντέχω στον κάθε όροφο. Επίσης, κάτω δεν έχω κλιματιστικό, ούτε μπορώ να κατεβάσω τον ανεμιστήρα, που τον χρησιμοποιώ τα πρωινά στο γραφείο... Θέμα. Όσο περνούν οι μέρες πρέπει να βρω λύση. Αν φτιάξει ο καιρός, θα κατεβαίνω για πρωινό και θα μένω και για το μαγείρεμα. Αλλά πού να την πέσω το μεσημέρι; Ο καναπές δεν με βολεύει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

αληθεια ομως πρεπει να βρεις λυση.ειναι και επικινδυνο να μην πεσεις γιατι χανεις το κεντρο βαρους απο ενα σημειο και μετα αλλα και η μετακινηση ισως πρεπει να περιοριστει καποια στιγμη.

age.png

Χωρίς να θέλω να σου το χαλάσω witch, το ίδιο έλεγα και εγώ για να γεννηθούν τα παιδιά μου καρκίνοι. Καρκίνος ο μπαμπάς, με ωροσκόπο καρκίνο εγώ, τι θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά; Και τελικά αποφάσισαν να γεννηθούν δίδυμοι... Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι γεννήθηκαν στις 20/6 και όχι στις 21/6. Διότι στις 21/6 γιορτάζει ο άγιος Αφροδίσιος :?. Τι ωραία μέρα ε;;;;;;

Πάντως, επειδή τα μαγικά σου έχουν αποδειχθεί παντοδύναμα, ίσως και να τα καταφέρεις:P

Αγοράκια, την πρώτη έξοδο την έκανα τη μέρα που ήρθα για να πάω στη θερμοκοιτίδα. Και πήγαινα συνεχώς και πολλές φορές. Μετά είχα να κανονίσω το ταμείο, το τηλέφωνο, να πάω τα παιδιά για εξετάσεις κλπ, κλπ. Οπότε δεν τήρησα ούτε το σαραντάωρο. Το σαραντάλεπτο ίσως!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσια, ναι, λέω να την πέσω κι εγώ. Θα βρω αύριο λύση για τη σκάλα. Νύσταξα πολύ...

Καληνύχτα σε όλα τα κοριτσάκια και σε όλα τα νινάκια!

Εύχομαι μια γλυκιά βραδιά, με ελαφρύ ύπνο και χωρίς κανένα μα κανένα απρόοπτο!

Τα λέμε το πρωί, πρώτα ο Θεός!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Τι έπαθα, τι έπαθα.. μπήκε μια κατσαρίδα μέσα στο σπίτι (συχνό φαινόμενο το καλοκαίρι στη Ρόδο) και πήγε κάτω από το σύνθετο και στήσαμε ολόκληρη επιχείρηση με τον άντρα μου για να βγει και να την σκοτώσουμε και τελικά...μας την έσκασε! Πρόλαβε και βγήκε έξω! Δεν την προλάβαμε. Και του είχα πει να βάλουμε σίτες και με έγραφε!! Τώρα φταίω εγώ να νευριαζω και να φωνάζω????

RKdwp3.png

ακου αγιος αφροδισιος!!!!!χα χα χα χα χα!!!καλα που δεν ειχες ταξει κανενα παιδι να το βγαλεις με το ονομα του αγιου που θα γιορταζε!!!!χα χα χα!:P:pπαντως οι διδυμοι ειναι δυσκολοι ανθρωποι αλλα εχουν κουμπια και εχουν πολυ πλακα.

τωρα jasmini πειστηκε για τις σιτες οτι πρεπει να μπουν?!κυνηγι θελουν συνεχεια για να κανουν κατι και στο τελος αφηνουν και μια αισθηση οτι σου εκαναν χαρη!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...