Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γιατί είναι φυσιολογικό? για πόσο καιρό δηλαδή??

εγώ θέλω φυσιολογικό, το έχω δηλώσει, αν θα μ ακούσουν δε ξέρω!!:confused::confused:

Για την κοπέλα που γέννησε το ένα φυσιολογικά και το άλλο με κτ σου έχω πει;

Επίσης, επειδή η μάγισσα ρώτησε... το ποίος θα πάει θερμοκοιτίδα και ποιό είναι το πλαφόν του βάρους είναι καθαρά θέμα του πως είναι οι λειτουργείες του παιδιού σε συνδυασμό με την πολιτική του νοσοκομείου.

Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως αν δεν γεννούσαμε σε δημόσιο, και τα δύο στη θερμοκοιτίδα θα ήταν ακόμα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

αν θυμαμαι καλα παντως και σενα μεγαλουτσικα δεν ηταν τα μωρα την τελευταια φορα?

γυρω στα 2200 πρεπει να ειναι και ελπιζουμε και μεγαλυτερα γιατι ηταν δυσκολη η μετρηση.

age.png

Ο αγαπημένος μου είχε οδοντίατρο και συμπτωματικά ήρθε η κολλητή να μου κάνει παρέα. Τώρα έκανα μπανάκι, πασαλείφτηκα, έβαλα κλιματιστικό και αποφάσισα να φτάσω κι εγώ τις 36 εβδομάδες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!! Μην σας πω ότι θα φτάσω και τις... 41! Αύριο δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ.

Το δε μεσημέρι, που νύσταζα, έπεσα στο κρεβάτι και ξεράθηκα. Ούτε τη μαξιλαροθήκη δεν πρόλαβα να βάλω, την έριξα απλώς πάνω στο μαξιλάρι. Αλλά συνήλθα, βρε παιδιά!

rPPrp3.png

Witch, εσύ αυτό το κομμάτι πότε το είδες και δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα;

μηπως εχω χαζεψει?νομιζα οτι σας το εγραψα αλλα θα το περιεγραψα σαν περιεργα υγρα γιατι με ειχε πιασει μια σιχαμαρα!ολοκληρη βλεννα σκουρο χρωμα(μπλιαχ).δεν χρειαστηκε να το προσεξω για να το δω!!!

age.png

Διαφημίσεις

μηπως εχω χαζεψει?νομιζα οτι σας το εγραψα αλλα θα το περιεγραψα σαν περιεργα υγρα γιατι με ειχε πιασει μια σιχαμαρα!ολοκληρη βλεννα σκουρο χρωμα(μπλιαχ).δεν χρειαστηκε να το προσεξω για να το δω!!!

Επειδή το διάβασα και πριν που το έγραφες, τι έγινε τελικά; Το ξαναείδες ή αυτό ήταν;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εσυ agorakia βρες εναν τροπο να περιορισεις τις σκαλες.

εγω εχω μπει σε σκεψεις.να γεννησω αυτο το σαββατο η το αλλο.μαλλον το αλλο ε?μεχρι τωρα σκεφτομουν αυτο για να μην εχει γυρισει και ο θειος αλλα τελικα γυρισε και δεν εχει νοημα.

age.png

Καλέ, δεν είμαστε καλά. Δεν είπες τίποτα. Μόνο περίεργα υγρά ανέφερες και με την ευκαιρία σου είπα ότι έχω κι εγώ αρκετούτσικα σήμερα! Μάλιστα διάβασα κάποια στιγμή για το καφέ και λέω "μα πού το έγραψε και δεν το διάβασα"; Και ο δόκτωρ τι είπε; Είδες τίποτε άλλο από το πρωί και μετά;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

εσυ agorakia βρες εναν τροπο να περιορισεις τις σκαλες.

εγω εχω μπει σε σκεψεις.να γεννησω αυτο το σαββατο η το αλλο.μαλλον το αλλο ε?μεχρι τωρα σκεφτομουν αυτο για να μην εχει γυρισει και ο θειος αλλα τελικα γυρισε και δεν εχει νοημα.

Αααχ, καλά τα λες, αλλά τι να κάνω, να κατεβαίνω με αερόστατο; Η κουζίνα είναι κάτω. Το θέμα με το νερό και τα διάφορα χάπια το έχω λύσει. Πήραμε ψύκτη και έχω ένα κουτί απ' όλα και στον επάνω όροφο. Αλλά πρέπει και να φάω. Ευτυχώς, δεν έχω πολλές λιγούρες και τα τοιαύτα, οπότε κατεβαίνω σταθερές ώρες και φορές. Αλλά να το αποφύγω τελείως δεν γίνεται!

Πάντως, δεν έχω βγει από το σπίτι από τη Δευτέρα το απόγευμα, που γύρισα από τη δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ, αποθεώστε με!

rPPrp3.png

Βρε κορίτσια μη βιάζεστε να γεννήσετε... μας αγχώνετε!!!!!!!!!!!!:P

Να πείτε στα μωρά ότι έχουν στέρηση εξόδου!

Witch με έβαλες σε σκέψεις. Γιατί θέλεις να γεννήσεις ειδικά Σάββατο; Θέλεις τα παιδιά σου να γίνουν σταρ σε περίπτωση που βγει δεύτερος κύκλος στις Σαββατογεννημένες; (η μπέμπα σου θα παίζει και ο μπέμπης θα σκηνοθετει :-D:-D)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Για την κοπέλα που γέννησε το ένα φυσιολογικά και το άλλο με κτ σου έχω πει;

Επίσης, επειδή η μάγισσα ρώτησε... το ποίος θα πάει θερμοκοιτίδα και ποιό είναι το πλαφόν του βάρους είναι καθαρά θέμα του πως είναι οι λειτουργείες του παιδιού σε συνδυασμό με την πολιτική του νοσοκομείου.

Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως αν δεν γεννούσαμε σε δημόσιο, και τα δύο στη θερμοκοιτίδα θα ήταν ακόμα!

Ναι ναι νομίζω κάπου το πήρε το μάτι μου. εντάξει αυτό είναι μεγάλη ατυχία, δε μπορώ να πώ αλλά και πάλι προτιμώ φυσιολογικό, η κουλή.

Ναι κορίτσια οι σκάλες είναι το χειρότερο, το λέγαν και οι μαίες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...