Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

προσπαθω οσο μπορω!δεν κανω α π ο λ υ τ ω ς τιποτα!

κλασικος δε λες τιποτα!ασε με αυτον τον αποκωδικοποιητη!ουτε που την ανοιγω πλεον την τηλεοραση στο σαλονι.εχουμε 800 χειριστηρια στο σπιτι.τα νευρα μου!

Αααα..κι εμένα μου έφερε έναν καινούριο αποκωδικοποιητή σήμερα!!! HD !! Ε, βέβαια, ήταν ότι έλειπε από το σπίτι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Με ποναει εσωτερικα καποιες φορες αλλα σημερα μου εχει αλλαξει τα φωτα

Δεν μπορω να ισιωσω:?

Ολγάκι πάρε 2 ντεπονάκια να συνέλθεις!!

Εγώ πάλι, από τότε που γέννησα, σε καθημερινή βάση έχω τρομερές ημικρανίες!! Νιώθω ότι θα πάθω εγκεφαλικό!

RKdwp3.png

Ολγάκι πάρε 2 ντεπονάκια να συνέλθεις!!

Εγώ πάλι, από τότε που γέννησα, σε καθημερινή βάση έχω τρομερές ημικρανίες!! Νιώθω ότι θα πάθω εγκεφαλικό!

ωχ ημικρανιες?!μην μου λές τετοια γιατι υποφερω κι εγω.ευτυχως στην εγκυμοσυνη τη γλιτωσα.μονο τα utrogestan μου αλλαξαν τα φωτα.λες να εχει σχεση η επισκληριδιος?εχω ακουσει οτι σχετιζεται αλλα τοσες μερες μετα?

age.png

Διαφημίσεις

εχω ενα θεμα με τις ημικρανιες.Αμα με πιασουν κρατανε 2 μερες

Πως νιωθεις?Τιποτα το περιεργο?Παντως αυτο το κομματι που ειδες 99% ειναι σιμαδι τοκετου.Χωρις αυτο να σημαινει οτι θα γεννησεις τωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ναι ρε κραταει και δεν πιανει κανενα παυσιπονο.τα λοναριντ ειναι για καραμελες πια.μου ειχαν δωσει και υπογλωσσια αλλα μου ειχε παει τρεις και μια και δεν τα χρησιμοποιησα.

κι εγω ελεγα πως ειναι σημαδι αλλα η κοιλια επανηλθε στο υψος της!

age.png

Διαφημίσεις

Χάζεψα στην τηλεόραση και ξεχάστηκα.

Όλγα τον γιατρό τον έχεις ρωτήσει?...........και με πιάνει πάλι το παράπονο!!δε θέλω καισαρική!!! χαχαχα!

Κοίτα witch, συζήτα το με τα μωρά, πές τους να περιμένουν λίγο ακόμα η 36η εβδομάδα είναι σούπερ!!!

jasminaki υπομονή με τις ημικρανίες, αθεράπευτες, ελπίζω να περάσουν σύντομα και γω έχω ακούσει ότι είναι παρενέργεια της επισκληριδίου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ελα βρε δεν θες καισαρικη.Και θα τα γεννησεις φυσιολογικα και τα δυο?

απαπαπαπα

φυσιολογικο ειναι να ποναω εσωτερικα που και που

γιατί είναι φυσιολογικό? για πόσο καιρό δηλαδή??

εγώ θέλω φυσιολογικό, το έχω δηλώσει, αν θα μ ακούσουν δε ξέρω!!:confused::confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ.... (κιθάρα)

κι αυτό το καλοκαίρι,

λιωμένο παγωτό

κρατάω στο χέρι!

(δεν κρατάω τίποτα, μόνο ένα ποτήρι παγωμένο γάλα ήπια, αλλά ήθελα να κάνω εντυπωσιακή είσοδο!!!)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...