Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αχ.....διαβασα στα πολυ γρηγορα τα νεα σας γιατι ειμαστε κ πολυλογουδες εδω κ γεμιζουμε τις σελιδες στο αψε σβησε!

σημερα η φαγανα κ ο ποντικομικρουλης μου ειναι μιας εβδομαδας ανθρωπακια!!!!!

ειναι αστειο να αποκαλω φαγανα ενα τοσο δα πλασματακι, αλλα επειδη αυτη τρωει 26ml τη μερα, ενω ο αδελφουλης της μολις 6, την κοροιδευω λιγο...

εχει κ μια μικροσκοπικη παρανυχιδιτσα στο δαχτυλακι της κ της ειπα να βγει γρηγορα να παμε για πεντικιουρ! ο μικρος ειναι ησυχουλης οπως στην κοιλια, τελειος απλα!

εγω δυστυχως δε μπορεσα να παω να τα δω σημερα..ανεβασα χθες υψηλο πυρετο 39,5 κ τρεξαμε απευθειας στο γιατρο. μαστιτιδα δεν ειναι..περιμενω τις εξετ ουρων γιατι ειναι πιθανη μια ουρολοιμωξη..

το κακο ειναι οτι απο χθες θα τους πηγαινα γαλατακι της μαμας, μαζεμενο με πολυυυυυυυυυυυυυυυυ αγαπη σε αποστειρωμενα σακουλακια , αλλα πρεπει να το πεταξω , κ το γαλα των επομενων ημερων...

ακουγομαι πολυ αισιοδοξη κ χαρωπη, κανω μεγαλη προσπαθεια ομως..

στο νοσοκομειο δεν ηθελα καθολου να πεσω ψυχολογικα γιατι η 'βολτα προς τα κατω' δε ξερω που θα εφτανε..

κ τωρα ομως, θελω να μην αφηνονομαι σε στιγμες στενοχωριας..

ειναι πολυ πολυ σημαντικο για τα μωρακια μας να τους μεταφερουμε θετικη ψυχολογια...κ αγαπη..πολυ πολυ αγαπη!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας κ να εχουμε γερα μωρακια!!

33E7p2.png

Βρε πολυλογούδες.........

Ήρθε πάλι ηλεκτρολόγος και είχα κατεβασμένο γενικό και εσείς γεμίσατε 3 σελίδες!!!

nufaki και glorraki καλώς ήρθατε!!!μας λείψατε πολύ πολύ!! κάντε υπομονή και φροντίστε μιας και σας δίνετε αυτός ο χρόνος να αναρρώσετε είστε και δυο ταλαιπωρημένες και τα μωράκια σας σας θέλουν δυνατές!!! Όσο για τα μπεμπίνια σας είναι σε καλά χέρια και προετοιμάζονται για να σας βασανίσουν!!

Olga μου μετά από 5 μήνες και σε πονάει η τομή? σε πόναγε γενικότερα? Δώσε και τα φιλιά μας στη giota!!

witch κάνε τα μαγικά σου!!λιονταράκια θα βγούν!!!Ο γιατρός χτες δε μας είπες τι άλλο είπε χτες, βάρος είδατε?

agorakia κάτσε φρόνιμη και συ, ξεπεταχτήκατε όλες και θέλετε να γεννήσετε μου φαίνεται!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

:twisted:νομιζω οτι τα καταφερα!!!και τωρα να γινει κατι,μεχρι να ετοιμαστουμε να παμε κτλ κτλ λιονταρια θα βγουν!!!:twisted:

εχθες λοιπον δυσκολευοταν πάρα πολυ ο γιατρος να τα μετρησει γιατι παιζαν ξυλο οπως ειπε και πιεζαν τα κεφαλια τους ποιο θα το πρωτοβαλει κατω.γι αυτο ενιωθα τρομακτικα χαμηλα τη κοιλια μου.τελικα ειπε οτι ειναι κατα προσεγγιση 2250 και 2150.θεωρει οτι λογικα ειναι λιγο μεγαλυτερα αλλα δεν μπορουσε να ειναι ακριβης.γενικα ολα καλα.συνεχιζω τα χαπια και αναμενουμε.

nufi μου ετσι να εισαι δυνατη και αισιοδοξη.δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις.ολα πηραν το δρομο τους.

age.png

Διαφημίσεις

προσπαθουμε ν αποφυγουμε τη θερμοκοιτιδα αλλα και τωρα να βγουν δεν εχουν προβλημα.το ιδανικο θα ηταν να περασουμε και την τεταρτη που θα ειμαι 36 εβδομαδων.

ακουστε πως παει το πραγμα.ο κανονας(ιατρικα) ειναι οτι ολα τα μωρα που γεννιουνται κατω απο 36 εβδομαδες και ειναι κατω απο 2200 μπαινουν θερμοκοιτιδα εχουν δεν εχουν προβλημα.ετσι τουλαχιστον μου ειπε ο ντοκτορ

age.png

ρε κοριτσια αυτος ο αντρας μου κατι φορες!κανονισε οι τεντες που βαλαμε να ανεβοκατεβαινουν με χειριστηριο και ολο τις πειραζει.ελεος!αυτο το κολλημα με την τεχνολογια!και ειναι και κριος και πρεπει να εχει παντα ο.τι πιο καινουριο κυκλοφορει.και εχει βαλει και ενα ανεμουριο λεει και οταν εχει πολυ αερα σηκωνονται μονες τους.μα δηλαδη ειχε πολυ αερα το μεσημερι που αρχισαν να σηκωνονται και μου κοπηκε το αιμα μεχρι να καταλαβω τι γινεται?!

age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Εμείς πήραμε τα φαρμακάκια μας για τους κολικούς, φάγαμε τις μανουλίτσας το γάλα κανένα μισάωρο και 10ml μόνο ξένο και ύπνο!! Αυτά για τον ένα. Ο άλλος κοιμάται ακόμα. Περιμένω να ξυπνήσει.

Α, ήπιε και τσαι 25ml για να πιεί το apotel και ξετρελάθηκε ο μικρός!!! Ούρλιαζε, ήθελε κι άλλο!!

RKdwp3.png

ρε κοριτσια αυτος ο αντρας μου κατι φορες!κανονισε οι τεντες που βαλαμε να ανεβοκατεβαινουν με χειριστηριο και ολο τις πειραζει.ελεος!αυτο το κολλημα με την τεχνολογια!και ειναι και κριος και πρεπει να εχει παντα ο.τι πιο καινουριο κυκλοφορει.και εχει βαλει και ενα ανεμουριο λεει και οταν εχει πολυ αερα σηκωνονται μονες τους.μα δηλαδη ειχε πολυ αερα το μεσημερι που αρχισαν να σηκωνονται και μου κοπηκε το αιμα μεχρι να καταλαβω τι γινεται?!

Χαχαχαχα κλασικός...κι ο δικός μου τα ίδια κάνει και ώρες ώρες με νευριάζει! :mrgreen:

Witchaki να προσέχεις για να καταφέρεις τουλάχιστον να κλείσεις και τις 36 εβδομάδες να αποκλείσεις περισσότερες πιθανότητες για θερμοκοιτίδα!

RKdwp3.png

Χαχαχαχα κλασικός...κι ο δικός μου τα ίδια κάνει και ώρες ώρες με νευριάζει! :mrgreen:

Witchaki να προσέχεις για να καταφέρεις τουλάχιστον να κλείσεις και τις 36 εβδομάδες να αποκλείσεις περισσότερες πιθανότητες για θερμοκοιτίδα!

προσπαθω οσο μπορω!δεν κανω α π ο λ υ τ ω ς τιποτα!

κλασικος δε λες τιποτα!ασε με αυτον τον αποκωδικοποιητη!ουτε που την ανοιγω πλεον την τηλεοραση στο σαλονι.εχουμε 800 χειριστηρια στο σπιτι.τα νευρα μου!

age.png

ολγα εσενα δεν εμειναν καθολου θερμοκοιτιδα?

Ηρθαααα:mrgreen:

4 μερες στην εντατικη και 2 στην παρακολουθηση.Ευτυχως γιατι ουτε ενεσεις ειχα κανει και ηταν και αρκετα νωρις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Olga μου μετά από 5 μήνες και σε πονάει η τομή? σε πόναγε γενικότερα? Δώσε και τα φιλιά μας στη giota!!

Με ποναει εσωτερικα καποιες φορες αλλα σημερα μου εχει αλλαξει τα φωτα

Δεν μπορω να ισιωσω:?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...