Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

βαζε τα μονο στο στηθος καθε φορα που πεινανε.Διπλο κοπο κανεις ετσι

Για τα φρουτα με ρωτησες ειναι η 3η μερα που φαγαμε φρουτοκρεμα.Ξεκινησαμε με αχλαδι και σημερα και 2 κουταλακια μηλο μεσα.Στην αρχη μεχρι να μαθουν να τρωνε με το κουταλι ειναι κολασηηηη.Κολλανε ολοκληρα μεχρι τις πατουσες χαχαχα

Αμα μαθουν ομως ειναι καλα.Θα τα κραταει και περισσότερο η στερεα τροφη

Τωρα αν θα την θελουν την κρεμα τα μπεμπονια σου θα δειξει.Ο Χρηστος τρωει καλυτερα πάντως απο τον Νικόλα.Εκεινος ξυνιζει και λίγο την μουρη του και φτυνει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

βαζε τα μονο στο στηθος καθε φορα που πεινανε.Διπλο κοπο κανεις ετσι

Για τα φρουτα με ρωτησες ειναι η 3η μερα που φαγαμε φρουτοκρεμα.Ξεκινησαμε με αχλαδι και σημερα και 2 κουταλακια μηλο μεσα.Στην αρχη μεχρι να μαθουν να τρωνε με το κουταλι ειναι κολασηηηη.Κολλανε ολοκληρα μεχρι τις πατουσες χαχαχα

Αμα μαθουν ομως ειναι καλα.Θα τα κραταει και περισσότερο η στερεα τροφη

Τωρα αν θα την θελουν την κρεμα τα μπεμπονια σου θα δειξει.Ο Χρηστος τρωει καλυτερα πάντως απο τον Νικόλα.Εκεινος ξυνιζει και λίγο την μουρη του και φτυνει

Μόνο στο στήθος? Μα πάλι δεν χορταίνουν. Σε κάθε τους γεύμα τα βάζω πρώτα 10-15 λεπτα στο στήθος και μετά δίνω και ξένο. Αν όμως ξυπνήσουν ταυτόχρονα και ουρλιάζουν τους δίνω μόνο ξένο για να τους προλάβω, όμως έτσι δεν κοιμούνται μετά. Εκτός κι αν τα βάλω μετά ξανά στο στήθος να πιπιλίσουν, κάτι σαν πιπίλα ή παιχνίδι για να νανουριστούν και να ηρεμίσουν για να κοιμηθούν.

Δύσκολα όσο τρώνε γάλα μόνο. Ανυπομονώ κι εγώ να ξεκινήσουν στερεά τροφή.

Εσύ τώρα θα ευχαριστηθείς πλύσιμο ε?? :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

επειδη ο θηλασμος δεν ειναι οτι πιο ευκολο σε διδυμα αφηνω τις εξυπναδες διοτι και εγω τα ιδια εκανα:tongue:

Αλλα ρε γαμωτο το μετανιωσα γι'αυτο και σας πρήζω να το κανετε σωστα:rolleyes:

Τωρα στην θεση που ειμαι αν ξαναγυριζω τον χρονο πισω θα εκανα τα παντα για αποκλειστικο θηλασμο.Δησκολο μεχρι να εδραιωθει.Πρεπει να ταιζεις ισως και καθε 1 ωρα

Αλλα μετα παιχνιδακι:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε? Βλέπω πολλά νέα. Εγώ ξάπλωσα τώρα γιατί είμαι κι εγώ άρκετά αδύναμη μετά την γέννα. Πω πω σήμερα ζυγίστηκα κιόλας. 49.5 έμεινα. Γι αυτό δεν μπορώ να παρω τα πόδια μου. Τώρα λέω να κοιμηθώ λίγο γιατί σε κανά δίωρο θα φύγω να πάω να δω τα μπεμπίδια. Τελικά πάλι δεν την πήρα την μπέμπα σήμερα που μου είπαν γιατί έκανε και οίκτερο κι έχασε λίγο βάρος ακόμη οπότε παρέμεινε εκεί με τον αδελφουλη της να κάνουν παρέα. Nufi σε καταλαβαίνω απόλυτα. Νά είναι όμως καλά τα μπεμπάκια αυτό μετράει. Της Γιώτας της τα πήγανε κιόλας ε? ωραία. Ούτε κι εγώ θηλάζω σαν την Γιώτα.

Ουφ περιμένω να περάσει η ώρα.............:o:o

Διαφημίσεις

grorrιδιο πως εισαι?Και τα δυο μαζι ειναι?

Εντάξει εδώ το παλεύω. Δεν έχω συνέλθει ακόμη. Τα μπεμπακια ναι εκεί. Στην μονάδα μαζί. Ο μικρός μπήκε και αυτός στο κουνάκι , έχει αρχίσει και τρώει αλλά δυσκολεύεται ακόμη. Κουράζεται μωρέ ο μικρούλης Αλλά εντάξει. Υπομονή. Η μπουμπού κι αυτή οκ , τρώει αλλά έχασε κάτι γραμμάαρια πάλι οπότε παρέμεινε. Ασε καλύτερα εκεί. Να είναι τελείως καλά και μετά τα παίρνω. Θα δούμε πως θα πάει. Σήμερα μας είπαν ότι ίσως την πάρουμε την μικρή αύριο. Ετσι βέβαια μας είπαν και χθες αλλά τελικά η μικρή μας κορόιδεψε. Της αρέσει εκεί. Κάνει και το σολάριουμ της και όλα καλά η κιουρία. Κατάλαβες? :P

ευτυχως δεν γινονται χαλια πια!

δεν μου λες.με το ξενο γαλα τα βγαζει ή και με το δικο σου?

Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί τρώνε και τα δύο οπότε δεν ξέρω ποιό τον πειράζει. Από το πρωί έχουμε ασταμάτητη γκρίνια και πήρα και τον παιδιατρο και αλλαζουμε γάλα (ένα για τους κολικούς), infacolic και apotel.

RKdwp3.png

glorraki καλυτερα κοριτσακι μου εκει γιατι αμα ειναι γατια θα τα αδυνατησουμε και αλλο εμεις.Ασε να πάρουν τα πάνω τους.Λογικο να χασουν βαρος.Εδω εμενα την πρωτη εβδομαδα που τα πηρα σπιτι εχασαν και αλλο και εφαγα φρίκη!

jasmini το infacolic τους το εδινα και εγω.Θαυματουργό!!Δεν παιζονται οι κολικοι

Τι γαλα θα παρεις τωρα?για τις γουλιες?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

glorraki καλυτερα κοριτσακι μου εκει γιατι αμα ειναι γατια θα τα αδυνατησουμε και αλλο εμεις.Ασε να πάρουν τα πάνω τους.Λογικο να χασουν βαρος.Εδω εμενα την πρωτη εβδομαδα που τα πηρα σπιτι εχασαν και αλλο και εφαγα φρίκη!

jasmini το infacolic τους το εδινα και εγω.Θαυματουργό!!Δεν παιζονται οι κολικοι

Τι γαλα θα παρεις τωρα?για τις γουλιες?

το frisolac ac μου είπε.

το apotel το εδινες κι εσύ?

RKdwp3.png

οχι εγω τους δινω απο την αρχη το almiron pepti λογω της αλλεργιας

Το frizolac αν δεν κανω λάθος ειναι καλο!Ειναι της frezyderm με τα φυτικα προιοντα

Αντιαναγωγικο ειναι?

Το infacolic τους το ξεκινησες?Ειναι πολυ καλο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

οχι εγω τους δινω απο την αρχη το almiron pepti λογω της αλλεργιας

Το frizolac αν δεν κανω λάθος ειναι καλο!Ειναι της frezyderm με τα φυτικα προιοντα

Αντιαναγωγικο ειναι?

Το infacolic τους το ξεκινησες?Ειναι πολυ καλο

το ac ειναι ειδικο για τους κολικούς που μου είπε να πάρω τώρα.

Στον ένα που ξεκίνησε κολικούς του ξεκίνησα σήμερα σταγόνες. Στον άλλο όχι. Λες να του δίνω προληπτικά??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...