Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ρεεε με αγχωσατε!!!εγω σας λεω ειχα ολοκληρο κομματι πορτοκαλο-καφε το πρωι!!!!αλλα ο γιατρος μου ειπε να περιμενω και να δω αν θα ξαναεχω!!

χαχαχα σοβαρα?Δεν το διαβασα αυτο γιατι πηγαινα αναποδα και σταματησα στην ΑΓΟΡΑΚΙΑ

Ε καλα και μενα ετσι μου ειχε πει!Δεν μπορει να σου κανει τιποτα τωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

με πηρε η Γιωτα τηλεφωνο!Ειναι μια χαρα,της εβγαλαν καθετηρα και ορο και κόβει βολτες μεσα στο ιασω.Τα μπεμπάκια ειναι καλα,λίγο μικρουλης ο μπεμπάκος και τον ειχαν για παρακολουθηση.Το πρωι της τα πηγαν και τα δυο και τα ειχε μαζι της μεχρι το μεσημερακι!!Ο μπεμπουλης αν και γατακι εφαγε 50 ολοκληρα γραμμαρια!!

Επισης πηρε χαπι για να μην κατεβει το γαλα γιατι της ειπε ο παιδιατρος οτι ειναι πολυ μικρα και πρεπει να τα ταιζει με μπιμπερο.Μεγαλο λαθος του για μενα αλλα τουλαχιστον και η Γιωτα δεν ειχε την υπομονη να θηλασει.Αλλιως θα την ειχε παρει στον λαιμο του!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Nufaki τι κάνεις? Πώς τα πάς? Πώς πάει η ανάρρωση? Κάνε λίγο υπομονούλα και τα μπεμπάκια θα τα πάρεις σπίτι!!! Να σου ζήσουν και πάλι, γερά και καλότυχα να είναι και καλά 40 να έχετε!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...