Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εχω να πω θερμα συγχαρητηρια στις διδυμομανουλες που επεστεψαν κανονικα σσπιτι εγχειρισμενες κ με 2 μωρακια να φροντισουν παντως!!!!ειστε ηρωιδες! πρεπει να ναι πιο δυσκολο απ οτι ειχα φανταστει... εγω προς το παρον εχω μονο την αναρρωση μου κ τον ανα 2-3 ωρες θηλασμο με το θηλαστρο..

δεν εχω βεβαια τη χαρα πα τα ζουζουνια μου που υποθετω θα μου δινουν δυναμη για ολα!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

που λετε (agorakia) δεν φοβαμαι μηπως τυχει τιποτα,απλα ειμαι προετοιμασμενη για το οτι παιζει και αυτο το σεναριο.πρεπει ετσι κι αλλιως να αντεξω αλλες 10 ωρες για να πετυχω το ζωδιο!!χα χα!!!

γενικα μια χαρα ειμαι.κατι ψιλοπονακια και αυτο ειναι ολο.ολα καλα.στην αναμονη.εχθες μας μιλησε και η μαια και μας ειπε με καθε λεπτομερεια τι θα γινει,τι να κανουμε εμεις στο σπιτι,στο νοσοκομειο κτλ και νιωθω ακομα πιο σιγουρη.

age.png

Nufitsaaaaaaaaaaaaa!

Καλως ήρθες! Να σου ζήσουν τα μπεμπίνια σου! Να τα καμαρώνετε χαρούμενα και ευτυχισμένα πάντα!!!!!!!

Καλή ανάρρωση και σε σένα, κοριτσάκι μου. Τρώγε όσο μπορείς, για να ανακάμψεις γρήγορα. Σουπίτσες, μοσχαράκι, προσπάθησε (φαντάζομαι, όπως και οι περισσότερες, δεν θες ούτε να το μυρίσεις, αλλά πρέπει)!

Δεν το πιστεύω, μία μέρα πριν γεννήσεις λέγαμε για τα βαλιτσάκια μας και ξαφνικά σε έχασα... Κι εσύ τα παράτησες όλα και βαλιτσάκια και τα πάντα; Πες μας πώς γίναν όλα έτσι ξαφνικά!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

που λετε (agorakia) δεν φοβαμαι μηπως τυχει τιποτα,απλα ειμαι προετοιμασμενη για το οτι παιζει και αυτο το σεναριο.πρεπει ετσι κι αλλιως να αντεξω αλλες 10 ωρες για να πετυχω το ζωδιο!!χα χα!!!

γενικα μια χαρα ειμαι.κατι ψιλοπονακια και αυτο ειναι ολο.ολα καλα.στην αναμονη.εχθες μας μιλησε και η μαια και μας ειπε με καθε λεπτομερεια τι θα γινει,τι να κανουμε εμεις στο σπιτι,στο νοσοκομειο κτλ και νιωθω ακομα πιο σιγουρη.

Καλά κάνεις και δεν φοβάσαι, κοριτσάκι μου! Άλλωστε, δεν είναι και για φόβο, είναι κάτι που κάποια στιγμή (νωρίς ή αργά) θα γίνει...! Αλλά μετά....., αγκαλίτσες, χαδάκια, μωρουδίλα, σούπερ! Οι λέοντες μέχρι πότε είναι, άραγε; Θα τους προλάβω ή θα μου βγουν παρθένοι (πιο αισιόδοξη δεν γίνεται :):):) ) ;

rPPrp3.png

Ταισα και ηρθα!

βρε βρε ποια ειναι εδω????

Nα σου πω κυρια μου πανω που κανονιζαμε να τσακωθουμε,μολις σου ειπα οτι θα φερω και τους γιους μου μαζι ζήλεψες???Και ειπες να γεννησεις?

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!Να μας ζησουν δηλαδη και σε εμας τις θειες ολα τα ανηψουδια

παω να διαβασω τι γραψατε απο εχθες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Λοιπον, ιδού η λίστα, ιδού και τα σχόλια

για το μαιευτήριο

• νυχτικά:χρειάζεσαι ένα κάθε μέρα. Οπότε ή έχεις πολλά στη βαλίτσα σου, ή λες σε κάποιον να σου φέρνει καθαρό κάθε μέρα.
  • Πετσέτες (αν δεν σου δίνει το μαιευτήριο) : Μία προσώπου και μία σώματος για κάθε μέρα. Επίσης καλό είναι να σου φέρνει κάποιος καθαρές κάθε μέρα.
  • ρόμπα: εμένα προσωπικά δεν μου χρειάστηκε. Φορούσα μπλουζάκια
  • επιθέματα στήθους: ναι, σημαντικό. Όλες οι μάρκες καλές είναι
  • σουτιέν θηλασμού: επίσης χρειάζεσαι ένα κάθε μέρα γιατί θα ιδρώνεις. Αλλά και πάλι, μην πάρεις πολλά… λέγε να σου φέρνουν καθαρα.
  • κρέμα για τις θηλές: ναι. Fissan (που προτείνουν τα κορίτσια) ή medelapurelanπου πήρα και εγώ
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι: ναι, σημαντικά
  • παντόφλες και σαγιονάρες:ναι, σημαντικά
  • ωτοασπίδες: εγώ δεν τις χρειάστηκα
  • ρουχα για το μωρό: η ποσότητα εξαρτάται από το μαιευτήριο. Στο Ιασω που θα πας, μόνο για την έξοδο.
  • πάνες αγκαλιάς: δεν μας βόλεψαν
  • πανάκια για το μωρό: για το ρέψιμο, το τάισμα, κλπ
  • μωρομάντιλα για τα χέρια / για το μωρό:άπειρα
  • φωτογραφική/κάμερα: καλύτερα όχι μαζί σου γιατί κλέβουν
  • σερβιέτες: αν δεν σου δίνουν από το νοσοκομείο, χρειάζεσαι μεγάλες σερβιέτες τύπου ακράτειας
  • ρούχα για μας: κατά βούληση. Και λίγα γιατί θα είσαι με το νυχτικό
  • βούρτσα: σημαντικό
  • κλαμερ , πιαστράκια: πολύ σημαντικα
  • οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα: ναι, σημαντικά
  • μπατονέτες
  • εσώρουχα: όχι πολλά γιατι θα βάζεις μίας χρήσεως
  • βρακάκια μίας χρήσεως: αν δεν τα δίνει το νοσοκομείο
  • αντισηπτικό χεριών: αν δεν το δίνει το νοσοκομείο. Είναι σημαντικό όμως
  • αντισηπτικο σπρει dettol : πολύ σημαντικό για να ψεκάζεις το μπάνιο κάθε φορά που πάς
  • καλύμματα μίας χρήσης για την λεκάνη της τουαλέτας: αν και πιο καλή προκοπή έχεις με το dettol
  • φορτιστή κινητού
  • φάρμακα που τυχόν παίρνουμε
  • κάποιο βιβλίο/ περιοδικό για τις ώρες που θα είσαι μόνη σου
  • Σημειωματάριο για να γράφεις αυτά που σου λένε
  • Γλυκά για το επισκεπτήριο (αυτά θα σου τα φέρει κάποιος φαντάζομαι)
  • Το βιβλιάριο σου και τη ληξ. Πράξη γάμου

Την ταυτότητα, τα τιμαλφή και τα κοσμήματα τα δίνεις στο μπαμπά για το λόγο που προανέφερα…

Σίγουρα θα χρειαστούν και άλλα, αλλά θα σου τα φέρουν στην πορεία οι συγγενείς…

Όπου και αν πας, πάμπερς και γάλα δίνουν εκεί

Απορίες:

Όταν λες "βιβλιάριο", εννοείς καταθέσεων;:confused:

Jasmin, με μια σου λέξη με έσωσες!!! Στο ΙΑΣΩ θα γεννήσω, άρα μόνο μακιγιάζ, οδοντόκρεμες και τα συναφή, έτσι; Δεν θα αντέξω να κουβαλήσω και πετσέτες! Αλλά σουτιέν θηλασμού πήγα και πήρα μόνο ένα η χαζή, πωπω, πρέπει να πάρω κι άλλο, δηλαδή!!! Απλώς δεν ήξερα αν θα με βολέψει το συγκεκριμένο και το νούμερό του, οπότε δίστασα να πάρω και δεύτερο...

rPPrp3.png

Νυχτικά, ένα κάθε μέρα; Πωπω, είμαι εντελώς χαζή. Πήρα μόνο δύο σετ και ένα σκέτο, χωρίς ρόμπα, σύνολο τρία μόνο!!! Φτου, άντε να πάρω μαζί και ένα σετάκι με βερμουδίτσα, που πήρα για το σπίτι. Αλλά και πάλι δεν φτάνουν!!!

rPPrp3.png

Ααα, επιτέλους παρέα!

Καλημέρα κοριτσάκι μου, πώς ξημέρωσες; Βρίσκω να έχουμε πολλά κοινά... Από χθες έχω κι εγώ αρκετά υγρά (που δεν μπορώ να πω ότι με ανησύχησαν, απλώς σήμερα το πρωί - ίσως ήταν και ιδέα μου βέβαια - σαν να είδα και μια κουκίδα, μύτη καρφίτσας θα την έλεγα, πιο σκούρο, ούτε καν καφέ το λες, αλλά ψιλοσκέφτομαι να είμαι ακόμη πιο ήρεμη σήμερα)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πες το μου και αυτο?

ακριβως ετσι ειχα γραψει και γω το απογευμα και το βραδυ εσπασαν τα νερα:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

οι λεοντες ειναι μεχρι 23 αυγουστου.σουτιεν θηλασμου κι εγω μονο ενα πηρα γιατι πρωτον μπορει να χρειαστω μεγαλυτερο νουμερο και θα στειλω επιτοπου να μου παρουν και δευτερον θα θηλασω?!μπορει και οχι...

age.png

Απορίες:

Όταν λες "βιβλιάριο", εννοείς καταθέσεων;:confused:

QUOTE]

Βιβλιάριο ασθενείας!

Την κατάθεση θα την κάνεις στο ταμείο του μαιευτηρίου!

Με μόνο ένα σουτιέν δεν κάνεις τίποτα. Μόνο να σου πω τι ρουκέτες μου έχει ρίξει η μαγουλού... λες και βάζει στόχο το σουτιέν βρε παιδί μου!

Ωπ... και κάτι για κουκίδα λες.... κάτι μου θυμίζει αυτό... την 17/6!!!!!!! Εμένα ήταν πορτοκαλί. Για πάρε τηλ εκεί που ξέρεις!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πες το μου και αυτο?

ακριβως ετσι ειχα γραψει και γω το απογευμα και το βραδυ εσπασαν τα νερα:mrgreen::mrgreen:

Αααααα! Είχες και ζαβλακωμάρα; Γιατί εγώ δεν μπορώ να συρθώ σήμερα! Επίσης, δεν μπορώ να πω ότι ήταν και χρώμα αυτό που είδα στο εσώρουχο. Μια κουκκίδα, που διέφερε από τα υπόλοιπα... Ωστόσο, επειδή μου έρχεται να πέσω κάτω από τη νύστα πάω να πέσω στο ξέστρωτο κρεβάτι, δεν προλαβαίνω ούτε να το στρώσω! Κλείνουν τα μάτια μου!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

NUFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε νέα!!!!!!!!!

Ελπίζω να μην τραγουδάς το παλιό τραγούδι της Κωνσταντίνας με τίτλο "Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο" και συγκεκριμένα το στίχο που λέει 38 και 8, 39 και 9........

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...