Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σε ποιον μηνα εισαι?προσεχε τα κιλα.Θα ανεβουν χωρις να το καταλαβεις και χωρις ιδιαιτερη προσπάθεια.Πες μου εχεις καλη εγκυμοσύνη,η κοιλιτσα μεγαλη κτλ

Σήμερα εκλεισα τον 4ο και μπήκα στον 5ο. 18η εβδομάδα. Σχετικά καλή, είχα λίγο αίμα στον 3ο και μου κάναν 5 ενέσεις proluton, πήρα και κάμποσα utrogestan....! κατά τα άλλα μια χαρά!!! Η κοιλίτσα έχει φανεί, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είναι και πολύ μεγάλη. Θα έπρεπε??

ΑΑΑ εσύ είσαι καλή!! Ηλεκτρονικός έχω τελειώσει. Άρα σε τμήμα ένταξης δεν έχω αντικείμενο. Μόνο σε ΕΠΑΛ. Και γώ θέλω να αποφύγω θέματα που με αγχώνουν!! Μακάρυ να είναι ηλεκτρονικό το τεστ, γιατι θα βρίσκομαι στην Αθήνα και δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ. Το θέμα δεν είναι το υλικό... γιατι μας έχουν ανεβάσει στο ιντερνετ χίλια δυο.. Το θέμα είναι ποιος ασχολείται με όλα αυτά!! ο αντρας σου δουλευει σε ειδική αγωγή?

Όχι, τρέχει σε χίλια σημεία... Που και που νιώθω τύψεις για τον εαυτό μου γιατί αυτός τρέχει όλη την ώρα... τέλος πάντων, είναι εργατικός, οπότε δεν παραπονιέμαι :P

Λοιπόν, κάτσε τώρα να σκεφτούμε ιδέες για την εργασία: Υπάρχει κάποιο ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Α/Β κύκλου στην ειδικότητά σου; Θα κοιτάξω τώρα μερικές δευτεροβάθμιες ενδεικτικά. Στην Ξάνθη είδα δεν έχει, στην Αττική όμως κάτι θα υπάρχει... π.χ. να πας μια μέρα στο σχολείο και να συννενοηθείς με τα παιδιά.

Αλλη ιδέα: ένα σχολείο που έχει την ειδικότητα σου: να πας μία μέρα να μιλήσεις με τον ΠΕ17 συνάδελφο σου για το πως αντιμετωπίζει τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες(χώρίς απαραίτητα να υπάρχει τμ. ένταξης) . Και μετά το συνδυάζεις τη θεωρία που σας έχουν πει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

και γω ειχα αιμα μεχρι τον 5ο κατα διαστηματα αλλα δεν ειχα τιποτα.Χαπια και ενεσεις και εγω.Στον 6ο νομιζω μεγαλώνει πολυ η κοιλια.Κοριτσια δεν θα πιστευετε πως θα ειναι η κοιλια σας

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

σε ποιον μηνα εισαι?προσεχε τα κιλα.Θα ανεβουν χωρις να το καταλαβεις και χωρις ιδιαιτερη προσπάθεια.Πες μου εχεις καλη εγκυμοσύνη,η κοιλιτσα μεγαλη κτλ

Που ήσουν βρε Όλγάκι.... δεν πιστεύω να έτρωγες :P.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Έχει στην Αθήνα ένα. Αλλά εγώ θα κατέβω Αθήνα τον αλλό μήνα, και δεν είμαι και για πολλές μετακινήσεις!! Άσε που με την επαπειλουμενη δεν μπορώ να κυκλοφορώ και πολύ..

Θα πρέπει να βρώ ένα θέμα να κάνω μια σούμα από πληροφορίες και να τα γράψω!

Το πολυνομοσχέδιο το είδεσ?? Έχω την αδερφή μου που τρέχει με ωρομισθίες και δε βλέπω να διορίζεται ποτε!

και γω ειχα αιμα μεχρι τον 5ο κατα διαστηματα αλλα δεν ειχα τιποτα.Χαπια και ενεσεις και εγω.Στον 6ο νομιζω μεγαλώνει πολυ η κοιλια.Κοριτσια δεν θα πιστευετε πως θα ειναι η κοιλια σας

Όλγα, μία απο αυτες τις βραδιές που (υποτίθεται ότι) διαβάζω, ξαναδιάβασα όλο το "μέλλουσα διδυμομαμα και πολύ αγχωμένη" και είδα όλο το χρονικό της εγκυμοσύνης σου!!! Ηταν σαν να το ζούσα και εγώ! Ειδικά το τέλος... μου φάνηκε πολύ απότομο... το βράδυ σημάδια και το πρωί γέννα... είχες προετοιμαστεί ψυχολογικά για κάτι τέτοιο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Όλο γκρινιάζω πότε θα μεγαλώσει και στο τέλος δε θα ξέρω που να τη βάλω!

Να σας ρωτήσω είχατε πάρει μαξιλάρι εγκυμοσύνης?

Έχει στην Αθήνα ένα. Αλλά εγώ θα κατέβω Αθήνα τον αλλό μήνα, και δεν είμαι και για πολλές μετακινήσεις!! Άσε που με την επαπειλουμενη δεν μπορώ να κυκλοφορώ και πολύ..

Θα πρέπει να βρώ ένα θέμα να κάνω μια σούμα από πληροφορίες και να τα γράψω!

Το πολυνομοσχέδιο το είδεσ?? Έχω την αδερφή μου που τρέχει με ωρομισθίες και δε βλέπω να διορίζεται ποτε!

Δυστυχως το είδα... αλλά έχω πολλές απορίες ειδικά για το θέμα των διορισμών. Βασικά τα κριτήρια δεν καταλαβαίνω πως θα είναι. Και αυτό που λέει ότι στον πρώτο διορισμό υποχρεωτική παραμονή 3 χρόνια. Δηλαδή όταν με το καλό διοριστεί ο σύζυξ, τι θα κάνουμε; Αν το ήξερα, θα έκανα διαφορετικό οικογενειακό προγραμματισμό.... Επίσης, έχω αρχίσει και αποχαιρετώ τη μετάθεση που θα ήθελα να πάρω (κλαψ). Και στη δική μου (και στη δική σουΟ) ειδικότητα που είναι οι οργανικές λίγες και οι συνάδελφοι νέοι... ωχ! Μήπως να κάνουμε άλλα 2 για να μπούμε σε ειδική κατηγορία. Μήπως και η αδερφή σου πρέπει να το σκεφτεί (η απελπισία τα λέει αυτά). Ελπίζω ότι δεν είναι τελικό....

Λοιπόν, (για το θέμα), τι θα έλεγες για οργάνωση και διοίκηση των ΚΕΔΔΥ; Απλά θα πας μία μέρα εκεί και θα μιλήσεις με την/τον προϊστάμενο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

πωπω twins θυμασαι εκεινο το βραδυ?ελεγα οτι κατι δεν παει καλα αλλα που να φανταστω οτι το ελεγα στις 9 και στις 1:30 εσπασαν τα νερα.Δεν ημουν καθολου προετοιμασμενη γιατι το ιδιο πρωι ειχα παει στον γιατρο.Ευτυχως ειχα κανει μπανιο χαχαχαχα

joy μου μην βιαζεσαι γιατι οντως δεν θα ξερεις που να την βαλεις.Εμενα δεν με βολεψε καθολου το μαξιλαρι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γειά σας κορίτσια, έλειψα όλη μέρα σήμερα και διάβαζα τρεις σελίδες από τα νέα σας. Βέβαια μου άνοιξε και η όρεξη με αυτό το τσουρεκάκι με την μερεντούλα, γιαμμ!!!!! αμάν πια..μην κάνετε τέτοιου είδους συζητήσεις στην κατάσταση που είμαστε βρε κορίτσια...

Όσο για κοιλίτσα, δεν το συζητώ.. όλοι μου λενε "καλέ, πόσο μεγάλη κοιλιά έχεις..στον μήνα σου είσαι?" και νευριάζω, χαχαχα.

Ολγάκι, πώς πάνε οι άντρες σου, έρχεται και καλοκαιράκι, θα τρελαθείτε στις βολτίτσες, ε? Αχ, τι ωραία!!

Αύριο κι εγώ θα πάω να δω μια ξαδέρφη μου που γεννάει!! Μπήκε σήμερα, οπότε μέχρι αύριο πρωί..

Τι ωραίο να βλέπεις μωράκια.. ανυπομονώ για τα δικά μου!!!

RKdwp3.png

Τουλάχιστον, αν μου συμβεί και εμένα, δεν θα τρομάξω, αφού ξέρω ότι τα κατάφερες. Το βάλιτσάκι είχες προλάβει να το φτιάξεις; Ο καλός σου ήταν δίπλα;

Εμένα με έχει πιάσει πάλι ο φόβος ότι ξαφνικα θα σπάσουν τα νερά και θα γεννήσω ολομόναχη:( Ειδικά όσο πλησιάζει ο έβδομος, γνωρίζοντας κοπέλες που γέννησαν σε αυτό το μήνα, όλο και το σκέφτομαι περισσότερο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κορίτσια, έλειψα όλη μέρα σήμερα και διάβαζα τρεις σελίδες από τα νέα σας. Βέβαια μου άνοιξε και η όρεξη με αυτό το τσουρεκάκι με την μερεντούλα, γιαμμ!!!!! αμάν πια..μην κάνετε τέτοιου είδους συζητήσεις στην κατάσταση που είμαστε βρε κορίτσια...

Όσο για κοιλίτσα, δεν το συζητώ.. όλοι μου λενε "καλέ, πόσο μεγάλη κοιλιά έχεις..στον μήνα σου είσαι?" και νευριάζω, χαχαχα.

Ολγάκι, πώς πάνε οι άντρες σου, έρχεται και καλοκαιράκι, θα τρελαθείτε στις βολτίτσες, ε? Αχ, τι ωραία!!

Αύριο κι εγώ θα πάω να δω μια ξαδέρφη μου που γεννάει!! Μπήκε σήμερα, οπότε μέχρι αύριο πρωί..

Τι ωραίο να βλέπεις μωράκια.. ανυπομονώ για τα δικά μου!!!

Ελπίζω να τηρείς τη δίαιτα πουλάκι μου... δεν πιστεύω να κάνεις αταξίες!

Και εμένα το ίδιο μου λένε όλοι για την κοιλιά (αν και έχουμε μέλλον ακόμα, όπως μας θύμησε και η Ολγα)... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όλοι με ρωτάνε "αγοράκι έχεις;":confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jasmini πως πάει η δίαιτα; Οι ζαλάδες; Το κοίταξες καθόλου; Γιατί το κοκτέιλ αναιμικό στίγμα- χαμηλή πίεση- ζέστη θέλει προσοχή. Μήπως χρειάζεσαι ξεκούραση;

Twins μου, η δίαιτα μου δεν είναι και από τις πιό σωστές!!! :?:? Δυστυχώς.

Απλά αποφεύγω κάποια πολύ παχυντικά πράγματα!!

Όσο για την ξεκούραση, δύσκολο το βλέπω, η δουλειά είναι δική μας και ο αδερφός μου που μπορεί να με αντικαταστήσει λείπει φαντάρος, οπότε δύσκολο το κόβω. Μόνο υπομονή θα κάνω και βλέπουμε πόσο θα αντέξω.:confused::confused:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...