Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι καλέ, μη φωνάζεις!!!!!:P

Σε τι μπορώ να σε βοηθήσω με το βαλιτσάκι;

Α, τι χαρά, παρεΐτσα!

Τι άλλο να πάρω μαζί μου άραγε; Εκτός από αυτά, που προανέφερα, δεν έχω τίποτε άλλο πάρει... :confused:

rPPrp3.png

Χμ... εννοείς εκτός από τα σύνεργα του μακιγιάζ;

Πριν απο λίγο καιρό είχα κάνει copy-paste μιά λίστα εδώ. Θέλεις να την επαναφέρω και να γράψω και σχόλια δίπλα για το αν είναι ανακαίο το κάθε τι;

Μαμά της Όλγας (και περίφανη γιαγιά του Νικόλα και το Χρηστάκη) να της στείλεις τα φιλιά μας!!!!!! Την περιμένουμε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πριν απο λίγο καιρό είχα κάνει copy-paste μιά λίστα εδώ. Θέλεις να την επαναφέρω και να γράψω και σχόλια δίπλα για το αν είναι ανακαίο το κάθε τι;

Μαμά της Όλγας (και περίφανη γιαγιά του Νικόλα και το Χρηστάκη) να της στείλεις τα φιλιά μας!!!!!! Την περιμένουμε.

Α, γιούπι, βαλιτσο-λίστα!!! Ναι, ναι, και πες αν είναι χρήσιμο το κάθε τι γιατί από λίστες ναααααα, αλλά κάποια πράγματα, νομίζω, αδίκως τα σέρνουμε μαζί μας, έτσι δεν είναι;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθααααα μεχρι να ξαναφυγω!!Σημερα θα δωσω μαχη με αχλαδι και μηλο:mrgreen::mrgreen:

τι κανετε τσουπρες?

11ο μπανιο σημερα!!:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ε, πες πες, ήρθα και νύσταξα. Είμαι ξύπνια κι από τις 06 και κάτι, μην ξεχνάτε. Αχ και πού να πάω να πέσω που όλα είναι άνω κάτω, λόγω καθαριότητος........;;;;;;; Πάω να κόψω λίγο πεπόνι, τουλάχιστον, μπας και με δροσίσει, και επανέρχομαι! Πείτε τα εσείς, όμως, πείτε τα!! :):):)

Olga, ξεκινάτε επισήμως φρουτάκι; Ωραία!!!

rPPrp3.png

Λοιπον, ιδού η λίστα, ιδού και τα σχόλια

για το μαιευτήριο

• νυχτικά:χρειάζεσαι ένα κάθε μέρα. Οπότε ή έχεις πολλά στη βαλίτσα σου, ή λες σε κάποιον να σου φέρνει καθαρό κάθε μέρα.
  • Πετσέτες (αν δεν σου δίνει το μαιευτήριο) : Μία προσώπου και μία σώματος για κάθε μέρα. Επίσης καλό είναι να σου φέρνει κάποιος καθαρές κάθε μέρα.
  • ρόμπα: εμένα προσωπικά δεν μου χρειάστηκε. Φορούσα μπλουζάκια
  • επιθέματα στήθους: ναι, σημαντικό. Όλες οι μάρκες καλές είναι
  • σουτιέν θηλασμού: επίσης χρειάζεσαι ένα κάθε μέρα γιατί θα ιδρώνεις. Αλλά και πάλι, μην πάρεις πολλά… λέγε να σου φέρνουν καθαρα.
  • κρέμα για τις θηλές: ναι. Fissan (που προτείνουν τα κορίτσια) ή medelapurelanπου πήρα και εγώ
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι: ναι, σημαντικά
  • παντόφλες και σαγιονάρες:ναι, σημαντικά
  • ωτοασπίδες: εγώ δεν τις χρειάστηκα
  • ρουχα για το μωρό: η ποσότητα εξαρτάται από το μαιευτήριο. Στο Ιασω που θα πας, μόνο για την έξοδο.
  • πάνες αγκαλιάς: δεν μας βόλεψαν
  • πανάκια για το μωρό: για το ρέψιμο, το τάισμα, κλπ
  • μωρομάντιλα για τα χέρια / για το μωρό:άπειρα
  • φωτογραφική/κάμερα: καλύτερα όχι μαζί σου γιατί κλέβουν
  • σερβιέτες: αν δεν σου δίνουν από το νοσοκομείο, χρειάζεσαι μεγάλες σερβιέτες τύπου ακράτειας
  • ρούχα για μας: κατά βούληση. Και λίγα γιατί θα είσαι με το νυχτικό
  • βούρτσα: σημαντικό
  • κλαμερ , πιαστράκια: πολύ σημαντικα
  • οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα: ναι, σημαντικά
  • μπατονέτες
  • εσώρουχα: όχι πολλά γιατι θα βάζεις μίας χρήσεως
  • βρακάκια μίας χρήσεως: αν δεν τα δίνει το νοσοκομείο
  • αντισηπτικό χεριών: αν δεν το δίνει το νοσοκομείο. Είναι σημαντικό όμως
  • αντισηπτικο σπρει dettol : πολύ σημαντικό για να ψεκάζεις το μπάνιο κάθε φορά που πάς
  • καλύμματα μίας χρήσης για την λεκάνη της τουαλέτας: αν και πιο καλή προκοπή έχεις με το dettol
  • φορτιστή κινητού
  • φάρμακα που τυχόν παίρνουμε
  • κάποιο βιβλίο/ περιοδικό για τις ώρες που θα είσαι μόνη σου
  • Σημειωματάριο για να γράφεις αυτά που σου λένε
  • Γλυκά για το επισκεπτήριο (αυτά θα σου τα φέρει κάποιος φαντάζομαι)
  • Το βιβλιάριο σου και τη ληξ. Πράξη γάμου

Την ταυτότητα, τα τιμαλφή και τα κοσμήματα τα δίνεις στο μπαμπά για το λόγο που προανέφερα…

Σίγουρα θα χρειαστούν και άλλα, αλλά θα σου τα φέρουν στην πορεία οι συγγενείς…

Όπου και αν πας, πάμπερς και γάλα δίνουν εκεί

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερούδια κι από εμένα!!! Ξύπνησα μεν νωρίς γιατί κλαίγανε τα μπεμπάκια μου για μαμ!!!

Το ένα όμως το αγοράκι μου έχει φορές που τρώει και μέσα σε λίγη ώρα τα βγάζει όλα το κακόμοιρο. Έτσι ζορίστηκε και μου τα έβγαλε πάλι και τον έκανα ένα μπανάκι να καθαρίσει και να χαλαρώσει και τον έβαλα να κοιμηθεί!! Το γλυκό μου!!!

Agorakia για το τι θα πάρεις μαζί, εξαρτάται από το μαιευτήριο. Αν είναι ιδιωτικό στα δίνουν όλα αυτοί και εσύ παίρνεις μόνο προσωπικά αντικείμενα και ρούχα εξόδου δικά σου και των μπεμπεδιών! Εγώ είχα πάρει και μωρομάντηλα, δικά μου μπιμπερό και πιπίλες (για να τα συνηθίζουν και τα κάναν αποστείρωση στην κλινική) και μερικά πανάκια για γουλίτσες (σε περίπτωση που βγάλουν κάτι την ώρα του ταίσματος ή τα πιάσει κάποιος που θα έρθει να μας δει).

Κατά τ' άλλα βέβαια μου έδωσαν εκεί και δώρα 2 κούτες με διάφορα και δύο τσάντες ακόμα (pumpers, δείγματα από κρέμες, μωρομάντηλα, σαμπουάν και τέτοια, πιπίλες, ορούς κτλ.) και στην έξοδο μου έδωσαν και 4 κουτιά δείγματα γάλα σκόνη.

Τώρα σε δημόσιο μαιευτήριο, πρέπει να πάρεις τα πάντα από το σπίτι εσύ, βραστήρες, αποστειρωτήρες, μπιμπερό, ρούχα και ρούχα εξόδου, γάλατα, νερά, σαμπουάν, κρέμες κτλ.. Ότι δηλαδή θα χρησιμοποιήσεις και στο σπίτι.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθααααα μεχρι να ξαναφυγω!!Σημερα θα δωσω μαχη με αχλαδι και μηλο:mrgreen::mrgreen:

τι κανετε τσουπρες?

11ο μπανιο σημερα!!:mrgreen::mrgreen:

Ολγάκι μου πρέπει να είναι πιό εύκολη η περίοδος που ξεκινάς και στερεά τροφή ε? Να παίρνω κουράγιο?? Τους ξαναέδωσες φρουτάκι? Τους αρέσει?? Πές μας εντυπώσεις!!!! :P:p:p

RKdwp3.png

Jasminούλα, και εμένα η μαγουλού το έχει αυτό το θέμα... βασικά τρώει πολύ λαίμαργα και μετά τα βγάζει.

Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να τη σταματάω κάθε λίγο και λιγάκι να ρεύται (κλαίει αφάνταστα βέβαια γιατί της παίρνω το μπιμπερο) και να της κάνω διαλείμματα. Έτσι κάνει περισσότερη ώρα να φάει βέβαια, αλλά βγάζει μόνο την τελευταία γουλιά της έτσι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

επανηλθα!!

δεν εχω διαβασει νεα σας, συγχαρητηρια ομως κ σε glorr k giota!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω δυστυχως δεν θαχω για περιπου ενα μηνα τα μωρακια μου κοντα μου...

ειναι καλα ομως, κ περιμενω τη μερα που θα τα παρουμε απ τις μοναδες...

επεστρεψα δευτερα απογευμα σπιτι κ ακομη αναρρωνω... αισθανομαι κ αδυναμη γιατι εμεινα μιση μεριδα, ειμαι ηδη 51 κιλα απο 60,5 τη μερα που μπηκα.. οποτε μην αγχωνεστε οσες πηρατε κατι παραπανω....κ με το θηλασμο θα φευγουν σα νερο τα κιλακια!

33E7p2.png

ωχ! πρεπει ν αλλαξω το τικερακι....δε το εχω συνηδητοποιησει ακομη...

σημερα θα πηγαινα για την τελευταια κορτιζονη....

ειδα το 33εβδ κ δε το πιστευω οτι δεν μ ενδιαφερει πια αυτη η μετρηση...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...