Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?agorakia καταφερες να ξανακοιμηθεις?

εγω νιωθω πολυ κουρασμενη και με ποναει η μεση μου.ειχα και κατι περιεργα υγρα και πρεπει να τα παρακολουθω.

age.png

εγω νιωθω πολυ κουρασμενη και με ποναει η μεση μου.ειχα και κατι περιεργα υγρα και πρεπει να τα παρακολουθω.

Ααα, επιτέλους παρέα!

Καλημέρα κοριτσάκι μου, πώς ξημέρωσες; Βρίσκω να έχουμε πολλά κοινά... Από χθες έχω κι εγώ αρκετά υγρά (που δεν μπορώ να πω ότι με ανησύχησαν, απλώς σήμερα το πρωί - ίσως ήταν και ιδέα μου βέβαια - σαν να είδα και μια κουκίδα, μύτη καρφίτσας θα την έλεγα, πιο σκούρο, ούτε καν καφέ το λες, αλλά ψιλοσκέφτομαι να είμαι ακόμη πιο ήρεμη σήμερα)

rPPrp3.png

Όχι, δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ, τώρα ήρθε και η κυρία και πίνει τον καφέ της, για να ξεκινήσει σιγά σιγά τις δουλειές της.

Κι εγώ από χθες, επίσης, αισθάνομαι διάφορες ενοχλήσεις, σε διάφορα μέρη, πλάτη, μέση, χαμηλά, έχω δυσφορία, δύσπνοια κατά διαστήματα, γενικώς κάτι σαν το πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο κ----ς του πονεί. Αν κι εμείς είμαστε σε άλλη κατηγορία!

Εσύ πώς νιώθεις, κοριτσάκι μου; Τι είπε ο γιατρός;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Για τα μωρά εννοείς ή εγώ τι παίρνω? Εγώ παίρνω σίδηρο και ασβέστιο. Τα μωρά τίποτα.

Καλημέρα, κοριτσάκι μου; Τι κάνετε; Πώς είναι τα αγόρια σου; Κοιμηθήκατε καθόλου; Αλήθεια, πρέπει να παίρνουν και τα μωρά συμπληρώματα, βιταμίνες και τέτοια; Πρώτη φορά το ακούω...

rPPrp3.png

καλε οντως που ειστε ολες σημερα?!σερνομαι και παω παλι να ξαπλωσω.αν γραψει το ρημαδολαπτοπ ελληνικα θα τα πουμε.

εχθες εδειξα και στον αντρα μου πως να μπει να σας γραψει αν τυχει τιποτα.

age.png

καλε οντως που ειστε ολες σημερα?!σερνομαι και παω παλι να ξαπλωσω.αν γραψει το ρημαδολαπτοπ ελληνικα θα τα πουμε.

Τίποτα δεν θα τύχει (αλλά, καλού κακού, θα του μάθω κι εγώ σήμερα τη διαδικασία)

Ταυτοχρόνως, τακτοποιώ κάτι ράφια στο δωμάτιό μας, διότι αν τα αφήσωκαι σήμερα, δεν θα γίνουν ποτέ!

Είναι χάλια από τη μετακόμιση ακόμα!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Γεια σας!!!!!:P

Σαλάμι αέρος με μέλι; Μου θυμίζει ένα τεύχος του Αστερίξ που τρώγανε λουκάνικα αρκούδας με μέλι (νομίζω ότι ήταν αυτό με τους Ελβετούς αν δεν απατώμαι). Αχ περαστικά Αγοράκια... και υπομονή.

Οσον αφορά για τα φάρμακα... το σίδηρο και το φολικό μας το έδωσαν λόγω χαμηλού αιματοκριτη... όχι τραγικά χαμηλού, 33 είχαν, αλλά θέλουμε να το ανεβάσουμε! Τις βιταμίνες πραγματικά δεν ξέρω γιατί μας τις έδωσαν, αλλά πραγματικά λειτουργεί σαν φανταστικό στοπ για το λόξυγγα!!!!

Ωραία, είναι εδώ και η Μάγισσα... σου στέλνω πμ με ερώτηση!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλέ Witch, χρυσό μου, σταμάτα να σκέφτεσαι έτσι! Τίποτα δεν θα τύχει, θα πας κανονικά με το ραντεβουδάκι σου, με το βαλιτσάκι σου (τώρα που είπα βαλιτσάκι, πρέπει να φρεσκάρω λίγο τα νυχτικά του μαιευτηρίου, ένα ελαφρύ πλύσιμο). Τίποτε άλλο δεν έχω πάρει. Παντόφλες έχω. Τι άλλο να βάλω μέσα; Πρέπει να πάρω και για τα παιδιά πράγματα (εκτός από τα ρούχα εξόδου, εννοώ) ;

rPPrp3.png

Γέννησε και η Nufi, που είμασταν στις ίδιες μέρες και αλλάζαμε και καμιά ιδεά για τα βαλιτσάκια και τώρα με έχει πιάσει πανικός. Οκ, θα πάρω και το μακιγιάζ (τα είπαμε αυτά), αλλά από εντελώς πρακτικά πράγματα τι άλλο να βάλω μέσα;

rPPrp3.png

Γεια σας!!!!!:P

Σαλάμι αέρος με μέλι; Μου θυμίζει ένα τεύχος του Αστερίξ που τρώγανε λουκάνικα αρκούδας με μέλι (μίζω ότι ήταν αυτό με τους Ελβετούς αν δεν απατώμαι). Αχ περαστικά Αγοράκια... και υπομονή.

Οσον αφορά για τα φάρμακα... το σίδηρο και το φολικό μας το έδωσαν λόγω χαμηλού αιματοκριτη... όχι τραγικά χαμηλού, 33 είχαν, αλλά θέλουμε να το ανεβάσουμε! Τις βιταμίνες πραγματικά δεν ξέρω γιατί μας τις έδωσαν, αλλά πραγματικά λειτουργεί σαν φανταστικό στοπ για το λόξυγγα!!!!

Ωραία, είναι εδώ και η Μάγισσα... σου στέλνω πμ με ερώτηση!

Asterix!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά που μου το θύμισες, έχω ένα τεύχος στο σακουλάκι του ακόμη (από παλιές διακοπές στη Ζάκυνθο... τι θυμήθηκα τώρα).

Τρελαίνομαι για Asterix!

Επίσης, τρελαίνομαι με τον ήχο της ηλεκτρικής σκούπας, που ακούω αυτή τη στιγμή. Όμως, θα πρέπει να βλέπω την θετική πλευρά των πραγμάτων, όπως έκανε η Πολυάννα (!). Φαντάσου να μην άκουγα απλώς την ηλεκτρική και να έπρεπε να τη χρησιμοποιήσω κιόλας!

Ωστόσο, σήμερα είμαι καλύτερα, οι αναγούλες ψιλοχάθηκαν!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...