Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σας!γυρισα!ολα ενταξει,διαστολη δεν υπαρχει απλα ο μικρος ειναι παρα πολυ χαμηλα γι αυτο νιωθω περιεργα χαμηλα τη κοιλια μου.

παω να ξαπλωσω για λιγο γιατι τα εφτυσα και τα λεμε πιο μετα.

Μπράβο witchaki!! ξεκουράσου και τα λέμε αργότερα!!να μας πείς και τα υπόλοιπα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!γυρισα!ολα ενταξει,διαστολη δεν υπαρχει απλα ο μικρος ειναι παρα πολυ χαμηλα γι αυτο νιωθω περιεργα χαμηλα τη κοιλια μου.

Γεια σου witch... καλή ξεκούραση και να πεις του μικρού να μη σε ζορίζει:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μπράβο witchaki να κρατήσεις τα μπεμπάκια στην κοιλίτσα όσο περισσότερο μπορείς! Να προσέχεις μην σκύβεις και το ζορίζεις το μικρούλι σου και να ξεκουράζεσαι αρκετά!!:D:D:D

RKdwp3.png

Giotaki, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΟΥ! Να είναι χαρούμενα, γελαστά, γερά και ευτυχισμένα! Να τα καμαρώνετε πάντα! Όλα σας τα αγόρια!!! Όλα καλά και τα κιλάκια τους και όλα. Άντε με το καλό όλοι μαζί στο σπίτι σας!

Glorraki, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ και πάλι! Καλώς ήρθες κοντά μας! Φαντάζομαι αυτή τη στιγμή θα έχεις αγκαλιά σου τη μπεμπίτα σου και θα την ταΐζεις!!! Να μας φιλήσεις και τα δύο νινάκια σου!

Κοριτσάκια μου, πήγα για πρωινό και εξαφανίστηκα! :) Ήρθε η πεθερά μου και με βρήκε να αδειάζω ντομάτες και πιπεριές για γεμιστά και δεν με άφησε να συνεχίσω (μία είχα αδειάσει), τα έφτιαξε εκείνη και μετά καθίσαμε παρέα. Είναι συγκινημένη, που της περιγράφω τα νέα όλων των κοριτσιών εδώ και σήμερα μου έλεγε, όταν γεννήσουμε όλες πρέπει να βρεθούμε με τα παιδάκια μας και της είπα ότι ήδη είναι στα πλάνα μας!

Witcaki, όλα καλά! Όσο για τον μπεμπίνο, που είναι χαμηλά, θα σου πω μόνο ότι ο ένας σκατούλης μου (ο ελαφρύς, που λέγαμε προχθές και μας έχει ανησυχήσει) είναι τόσο χαμηλά, που με κλωτσάει στη γραμμή του εσώρουχου. Εκεί είναι η θέση του. Έχω να δέσω κορδόνι από τα μέσα του 4ου (όταν ακόμη δεν είχα κοιλιά :):):):) )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλά, εγώ θα πω μόνη μου τα νέα μας, διότι είμαστε στη βεράντα και δεν φυσάει και πάρα πολύ, οπότε ψιλοβαριέμαι και μάλλον θα την κάνουμε για κρεβατάκι και κλιματιστικούλι!

Αύριο περιμένω την κυρία της καθαριότητος.

Το στομάχι μου δεν είναι τελείως καλά, μια τάση την έχω πάλι, όχι σπουδαία πράγματα, αλλά ε, ανακατεύομαι.

Το απόγευμα ξύπνησα (ναι, ναι, κοιμήθηκα) με μια τεράστια επιθυμία για γλυκό και πίστεψα ότι γιατρεύτηκα και ότι θα γίνω πάλι όπως παλιά και θα τρώω γλυκά. Έτσι, συνεδύασα χαλβά από σιμιγδάλι (της πεθεράς μου) με το κερασάκι του cheesecake, που μας είχε φέρει ο φίλος μας ο ζαχαροπλάστης (το είχε φέρει σε ξεχωριστή συσκευασία, για να βάζει ο άντρας μου όσο θέλει, αλλά εκείνος δεν το πολυτρώει το κερασάκι στο cheesecake και είχε μείνει πολύ. Έτσι, τα ανακάτεψα. Μάλλον αυτό έκανε τη δουλειά και με ανακάτεψε επίσης...)

Αυτά, δεν θυμάμαι κάτι άλλο!

Εσείς τι νέα;

rPPrp3.png

Καλά, εγώ θα πω μόνη μου τα νέα μας, διότι είμαστε στη βεράντα και δεν φυσάει και πάρα πολύ, οπότε ψιλοβαριέμαι και μάλλον θα την κάνουμε για κρεβατάκι και κλιματιστικούλι!

Αύριο περιμένω την κυρία της καθαριότητος.

Το στομάχι μου δεν είναι τελείως καλά, μια τάση την έχω πάλι, όχι σπουδαία πράγματα, αλλά ε, ανακατεύομαι.

Το απόγευμα ξύπνησα (ναι, ναι, κοιμήθηκα) με μια τεράστια επιθυμία για γλυκό και πίστεψα ότι γιατρεύτηκα και ότι θα γίνω πάλι όπως παλιά και θα τρώω γλυκά. Έτσι, συνεδύασα χαλβά από σιμιγδάλι (της πεθεράς μου) με το κερασάκι του cheesecake, που μας είχε φέρει ο φίλος μας ο ζαχαροπλάστης (το είχε φέρει σε ξεχωριστή συσκευασία, για να βάζει ο άντρας μου όσο θέλει, αλλά εκείνος δεν το πολυτρώει το κερασάκι στο cheesecake και είχε μείνει πολύ. Έτσι, τα ανακάτεψα. Μάλλον αυτό έκανε τη δουλειά και με ανακάτεψε επίσης...)

Αυτά, δεν θυμάμαι κάτι άλλο!

Εσείς τι νέα;

Εμ και συ ρε παιδάκι μου, χαλβά με κεράσι?? στα σκληρά κατευθείαν!! κάτι πιο ελαφρύ έπρεπε. Και ανακατεύεσαι ή έχεις καούρες?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγώ είμαι εδώ!!

τι κάνεις? πως πάει?

Πώς να πάει, κουκλίτσα μου! Μόλις έγραψα τα νέα μου. Εσύ;

Μα τι πάθαμε, άραγε; Δεν έχουμε θέματα, βρε;

Ωχ, ένα κουνούπι. Δεν φυσάει κι έχουν ξεμυτίσει σιγά σιγά!

Εγώ έχω συμμορφωθεί, βλέπω τους τοκετούς αβέρτα κουβέρτα, βλέπω και το νινάκι μου το ένα που δεν λέει να φάει το φαΐ του, και έχω αράξει στο σπίτι με στόχο να κλειστώ μέσα μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, για να προλάβει να κάνει μαμ και να μην μας ταλαιπωρηθεί!

rPPrp3.png

Εμ και συ ρε παιδάκι μου, χαλβά με κεράσι?? στα σκληρά κατευθείαν!! κάτι πιο ελαφρύ έπρεπε. Και ανακατεύεσαι ή έχεις καούρες?

Αααα! Μην λες τη λέξη καούρες. Ελπίζω σύντομα να γίνουν κάτι άγνωστο για μένα.

Ανακατεύομαι, βρε παιδί μου. Και μάλιστα ανακατεύομαι από τις 05.00 το πρωί, οπότε δεν το αποδίδω εξ' ολοκλήρου στον απογευματινό συνδυαστικό θρίαμβο. Ξύπνησα με ανακατωσούρα, προσπάθησα να το ξεχάσω, διότι σκέφτηκα ότι θα χαλαστώ πολύ (δεν ξέρω να κάνω σωστά εμετό... ναι, ναι, μην γελάτε, κι αυτές τις 4-5 φορές, που είχα κάνει, ήταν τραγικό...) και ξανακοιμήθηκα κατά τις 07.30.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πώς να πάει, κουκλίτσα μου! Μόλις έγραψα τα νέα μου. Εσύ;

Μα τι πάθαμε, άραγε; Δεν έχουμε θέματα, βρε;

Ωχ, ένα κουνούπι. Δεν φυσάει κι έχουν ξεμυτίσει σιγά σιγά!

Εγώ έχω συμμορφωθεί, βλέπω τους τοκετούς αβέρτα κουβέρτα, βλέπω και το νινάκι μου το ένα που δεν λέει να φάει το φαΐ του, και έχω αράξει στο σπίτι με στόχο να κλειστώ μέσα μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, για να προλάβει να κάνει μαμ και να μην μας ταλαιπωρηθεί!

Έτσι, έτσι ξεκούραση και ξάπλα χρειάζεται το θέμα!! αλλά μην αγχώνεσαι έχουν καιρό ακόμα, έχουμε πει πάνω απ΄όλα είναι να έχεις θετική σκέψη!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Λοιπόν, κοριτσάκια, σήμερα ήταν ωραία μέρα!

Είχαμε καινούρια νινάκια στη συντροφιά μας, οι γιατροί μας τα είπανε ωραία, ε, έχουμε και λίγο ανακάτεμα, δεν πειράζει, είναι κι αυτό στο πρόγραμμα.

Πάω να απλώσω ένα πλυντήριο, να φάει ο καλός μου γεμιστά κι εγώ το γαλατάκι μου και να την πέσουμε. Αισθάνομαι ψιλοεξουθενωμένη...

Σας φιλώ γλυκά. Ύπνο ανάλαφρο και γλυκό και ξεκούραστο σε όλες και τα λέμε πάλι το πρωί, πρώτα ο Θεός!

rPPrp3.png

Κοριτσίνια, μόλις τελείωσα άλλη μία ακολουθία τάισμα- ρέψιμο- αλλαγμα- μπάνιο- ξανατάισμα- ύπνος και είπα να πιω ένα χυμούλι και να δω τι κάνετε.

Το βραβείο ζαχαροπλαστικής απονέμεται στην Αγοράκια! Χαλβά με κεράσι του τσιζκέικ πρώτη φορά ακούω... τόση δημιουργικότητα θα τη ζήλευε και ο Παρλιάρος!!!!:P

Καληνύχτα σε όλες!!!!!! Δεν πιστεύω να ξενυχτάτε ε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσόπουλα, καλημέρα!!!!!

Αν αναρωτιέστε τι κάνω ξύπνια τέτοια ώρα, απαντώ πως κρατάω τη θέση της Giotas μέχρι να επιστρέψει με το καλό, διότι ήταν εκείνη που ξεκίναγε τις καλημέρες και σκεφτόμουν ότι θα μου λείψει αυτή η συνήθεια, να διαβάζω πρώτη απ' όλες τη Giotoula!! :) Δεν πειράζει, είναι για καλό!

Επίσης, δεν έχω ύπνο, διότι τα αγόρια, είτε δεξιά ξαπλώσω είτε αριστερά, κάπου κάθονται και έχω δύσπνοια. Οπότε, είπα να σηκωθώ λιγάκι, μήπως αλλάξουν θέση. Θα έρθει και η γυναίκα σε καμιά ώρα και ψιλονυστάζω ακόμα... Και μεσημέρι δεν έχει ύπνο σήμερα!

Twins, πράγματι, δεν είναι εντυπωσιακός ο συνδυασμός; :):):):)

Αφού ο άντρας μου με κοίταζε καλά καλά! Ε, τρώω τόσο προσεκτικά που καιρός ήταν να κάνω κι εγώ έναν παράξενο συνδυσαμό στην εγκυμοσύνη. Εδώ έχω ακούσει μέχρι και σαλάμι αέρος με μαρμελάδα ή μέλι!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...