Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Nunuδίτσα μου, ναι τα λόχεια είναι το αίμα, το οποίο ναι μεν μειώνεται αλλά δεν σταματάει. Με το θηλασμό τα ίδια, τα πάμε εναλλάξ γάλα με θήλαστρο και γάλα σκόνη.

Εσύ πως τα πας σήμερα;:P

γιατί δεν θηλάζεις κανονικά και χρησιμοποιείς το θήλαστρο??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι εγώ, η ζέστη , με φρικάρει όπως όλες, το πρωϊ κιόλας ήμουν έξω για ικα και δουλειές και τα είδα όλα.

Από διατροφή ξεσήκωσα το διαιτολόγιο που έχεις περάσει των 1800 θερμίδων και προσπαθώ να το ράψω!(το στομα μου)!!

κατά τ άλλα καλά!!διαβάζω ένα βιβλιαράκι μου έφερε η θεία μου "Με το μωρό στην αγκαλια" αλλά έιμαι σίγουρη ότι ότι και να διαβάσουμε δε θα ξέρουμε τι να κάνουμε. Αυτό έλεγα και σήμερα με τον σύζυξ, ότι ακόμα καλά καλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κάνω και τα δύο... απλώς με το θηλασμό δεν τα πάμε και τέλεια γιατί στην αρχή λόγω προωρότητας και τα δύο δεν μπορούσαν να πιάσουν στήθος και ποτέ δεν το συνήθησαν απόλυτα. Και αυτός που φταίει περισσότερο είμαι εγώ γιατί αγχώνομαι με το πόσα ml τρώνε και φοβάμαι μήπως δεν τρώνε αρκετά! Διάβασα σε ένα βιβλιαράκι ότι είναι 0,5ml ανά γουλιά.

Το βασικό πατατράκ το είχα πάθει στο μαιευτήριο που δεν έτρωγαν και μου είχαν πει: "αν τα παιδιά σας δεν τρώνε πολύ, δεν θα τα πάρετε σύντομα γιατί πρέπει να μάθουν"... οπότε σαν αγχωμένο πλάσμα, τους έδινα με το θήλαστρο για να λέω στις μαίες ακριβώς πόσο τρώνε για να τα πάρω μία ώρα νωρίτερα. Τι κλάμα είχε πέσει τότε ...

Πάντως το καλύτερο κόλπο για τη γαλουχία που έχω βρει είναι το εξής: άρμεγμα αμέσως μετά το θηλασμό, δηλ θηλάζουμε από το αριστερό και αντλούμε μετά το δεξί (και αν είναι γεμάτο και το αριστερό). Εγγυημένο αποτέλεσμα!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κάνω και τα δύο... απλώς με το θηλασμό δεν τα πάμε και τέλεια γιατί στην αρχή λόγω προωρότητας και τα δύο δεν μπορούσαν να πιάσουν στήθος και ποτέ δεν το συνήθησαν απόλυτα. Και αυτός που φταίει περισσότερο είμαι εγώ γιατί αγχώνομαι με το πόσα ml τρώνε και φοβάμαι μήπως δεν τρώνε αρκετά! Διάβασα σε ένα βιβλιαράκι ότι είναι 0,5ml ανά γουλιά.

Το βασικό πατατράκ το είχα πάθει στο μαιευτήριο που δεν έτρωγαν και μου είχαν πει: "αν τα παιδιά σας δεν τρώνε πολύ, δεν θα τα πάρετε σύντομα γιατί πρέπει να μάθουν"... οπότε σαν αγχωμένο πλάσμα, τους έδινα με το θήλαστρο για να λέω στις μαίες ακριβώς πόσο τρώνε για να τα πάρω μία ώρα νωρίτερα. Τι κλάμα είχε πέσει τότε ...

Πάντως το καλύτερο κόλπο για τη γαλουχία που έχω βρει είναι το εξής: άρμεγμα αμέσως μετά το θηλασμό, δηλ θηλάζουμε από το αριστερό και αντλούμε μετά το δεξί (και αν είναι γεμάτο και το αριστερό). Εγγυημένο αποτέλεσμα!:P

Εγώ πάλι, με το θήλαστρο δεν τα καταφέρνω! Ίσως αν έπαιρνα νοσοκομειακό μόνο. Μ' αρέσει όμως να θηλάζω. Τώρα βέβαια, θηλάζουν 10-15λεπτά και μετά σταματάνε (αγνωστη αιτία) και τους δίνω ξένο, όπου τρώνε περίπου 60-70-80ml. Με ανησυχεί μήπως όμως δεν τρώνε αρκετό μητρικό.

RKdwp3.png

Νομίζω προσφέρουν καλή βοήθεια και συμβουλές οι μαίες. Εγώ πηγαίνω στην ευτοκία, αν και έχασα το μάθημα του θηλασμού (θα το ξαναπετύχω όμως). Αν μπείτε στο site θα πάρετε μια ιδέα και αν θέλετε να πάρετε τηλέφωνο για να σας βοηθήσουν. Είναι πολύ καλές. www.eutokia.gr

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Nunu, έχεις δίκιο για τις μαίες, και όντως η δική μου μας βοήθησε πολύ.

Ομώς αυτό που μου είπε, και τελικά ισχύει, είναι ότι ο χειρότερος σύμβουλος του θηλασμου είναι το άγχος.

Για παράδειγμα βλέπω ότι το γάλα μου δεν φτάνει και για τα δύο... θέλουν να τρώνε 80-100ml στο γεύμα. Καλύτερα να είμαστε ήρεμοι και να τρώμε παρά να τρελαινόμαστε όλοι.

Jas, οι λεβέντες σταματάνε στο 10λεπτο επειδή ναρκώνονται ή επειδή απλά δεν θέλουν άλλο; Αν τρώνε αρκετό μητρικό μπορείς να το καταλάβεις από το χρώμα των κενώσεων (αχ βρε jas, κοίτα για τι μιλάμε).

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Nunu, μια που θα είσαι και εσύ μαμά του Αλεξάνδρα, να σου πω τι κάνω τώρα... βλέπω το ντοκυμαντερ που είχε παίξει παλιότερα με τα εγκαταλελειμμένα. Μου είχαν πει ότι υπήρχε, αλλά μόλις τώρα το βρήκα.

Και επειδή τα έζησα, τώρα που βλέπω τους ίδους χώρους, συγκλονίζομαι!!!!

Για τα βιβλία... δίκιο έχεις... άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Πάντως νομίζω ότι η πράξη είναι ευκολότερη. Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει σελίδες και σελίδες για το πως κάνουμε μπάνιο, είχα καταγχωθεί, νόμιζα ότι αν πιάσω το μωρό θα μου πέσει και θα σπάσει. Και τελικά είναι παιχνιδάκι!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

όταν είχα πρωτομπεί στο φορουμ έμπαινε μια κοπελιά η elita που της είχε κάτσει πολύ καλά ο θηλασμός. Αν θυμάμαι τα ταϊζε μόνο με μητρικό. Που είναι τώρα να μας πεί τα κόλπα???οεοεο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu, έχεις δίκιο για τις μαίες, και όντως η δική μου μας βοήθησε πολύ.

Ομώς αυτό που μου είπε, και τελικά ισχύει, είναι ότι ο χειρότερος σύμβουλος του θηλασμου είναι το άγχος.

Για παράδειγμα βλέπω ότι το γάλα μου δεν φτάνει και για τα δύο... θέλουν να τρώνε 80-100ml στο γεύμα. Καλύτερα να είμαστε ήρεμοι και να τρώμε παρά να τρελαινόμαστε όλοι.

Jas, οι λεβέντες σταματάνε στο 10λεπτο επειδή ναρκώνονται ή επειδή απλά δεν θέλουν άλλο; Αν τρώνε αρκετό μητρικό μπορείς να το καταλάβεις από το χρώμα των κενώσεων (αχ βρε jas, κοίτα για τι μιλάμε).

επειδη ναρκώνονται. το μπιμπερο τους είναι πιο εύκολο όταν τα παίρνει ο ύπνος. Τι χρώμα έχουν οι κενώσεις τους δηλαδή? Στα δικά μου είναι κιτρινωπά. Και ξεχωρίζουν όταν δίνουμε και ξένο?

RKdwp3.png

Κιτρινωπά και υδαρά σημαίνει ότι τρώνε αρκετό μητρικό. Η αποκλειστική διατροφή με ξένο παράγει σκούρα και βρωμερά και ως επι το πλείστον σκληρά.

Είχες διαβάσει κάτι παλιότερες περιπέτειες που είχαμε με μία σκόνη που μας έκανε τρομερά δυσκοίλιους;

Όταν κοιμούνται πάνω στο στήθος λένε να τα ξυπνάμε ακουμπώντας τα στο μαγουλάκι, στο αυτάκι ή πιέζοντας το πατουσάκι. Το έχεις δοκιμάσει; Όμως και με αυτό τα δικά μου δεν ξυπνάνε.

Αλλά είπαμε jas μου! Δεν θα αγχωθούμε:P. Θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Nunu, μια που θα είσαι και εσύ μαμά του Αλεξάνδρα, να σου πω τι κάνω τώρα... βλέπω το ντοκυμαντερ που είχε παίξει παλιότερα με τα εγκαταλελειμμένα. Μου είχαν πει ότι υπήρχε, αλλά μόλις τώρα το βρήκα.

Και επειδή τα έζησα, τώρα που βλέπω τους ίδους χώρους, συγκλονίζομαι!!!!

Για τα βιβλία... δίκιο έχεις... άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Πάντως νομίζω ότι η πράξη είναι ευκολότερη. Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει σελίδες και σελίδες για το πως κάνουμε μπάνιο, είχα καταγχωθεί, νόμιζα ότι αν πιάσω το μωρό θα μου πέσει και θα σπάσει. Και τελικά είναι παιχνιδάκι!

Κάπως το πήδηξα αυτό το μνμ και το είδα τώρα, τι ντοκιμαντέρ? Ποια εγκαταλελειμένα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Έλα καλέ... είπαμε δεν θα αγχωνόμαστε!!!!!:P

Και αν παίρνουν 25+ γραμμάρια τη μέρα είναι ένδειξη ότι η διατροφή πάει μιά χαρα!!!!!

Από φαρμακάκια τι παίρνετε; Εμάς μας είπαν για βιταμίνες aquasol (τις οποίες τις χρησιμοποιούμε επιτυχώς και ως μέθοδο σταματήματος του λόξυγγα!), σίδηρο και φολικό οξύ.

Με το σίδηρο έχουμε πρόβλημα. Μας είπαν να το παίρνουμε 2,5 ώρες μετά το γάλα ή μισή πριν. Το πρόβλημά μας είναι όμως ότι τρώμε συνεχώς!!!! Που να βρεθεί διαθέσιμο τρίωρο!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Έλα καλέ... είπαμε δεν θα αγχωνόμαστε!!!!!:P

Και αν παίρνουν 25+ γραμμάρια τη μέρα είναι ένδειξη ότι η διατροφή πάει μιά χαρα!!!!!

Από φαρμακάκια τι παίρνετε; Εμάς μας είπαν για βιταμίνες aquasol (τις οποίες τις χρησιμοποιούμε επιτυχώς και ως μέθοδο σταματήματος του λόξυγγα!), σίδηρο και φολικό οξύ.

Με το σίδηρο έχουμε πρόβλημα. Μας είπαν να το παίρνουμε 2,5 ώρες μετά το γάλα ή μισή πριν. Το πρόβλημά μας είναι όμως ότι τρώμε συνεχώς!!!! Που να βρεθεί διαθέσιμο τρίωρο!!!!!

Για τα μωρά εννοείς ή εγώ τι παίρνω? Εγώ παίρνω σίδηρο και ασβέστιο. Τα μωρά τίποτα.

RKdwp3.png

γεια σας!γυρισα!ολα ενταξει,διαστολη δεν υπαρχει απλα ο μικρος ειναι παρα πολυ χαμηλα γι αυτο νιωθω περιεργα χαμηλα τη κοιλια μου.

παω να ξαπλωσω για λιγο γιατι τα εφτυσα και τα λεμε πιο μετα.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...