Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Εδώ όχι η αδελφοGlor αλλα η ίδια η Glor. Τι κάνετε? Εγώ γύρισα σπίτι. Επιτέλους σπιτάκι μου. Ουφ!!!!!!!!!!!!!! Μόνη βέβαια αλλά δεν πειράζει. Τώρα σε κανα δυο ωρίτσες θα φύγω πάλι για το μαιευτήριο. Πάω να δω τα μπεμπίδια και να ταίσω την μπιμπουλίτα την οποία μάλλον θα πάρω αύριο. Και ο μπέμπης πάει πολύ καλύτερα. Του έχουν αυξήσει το φαγητακι , βγήκε από την θερμοκοιτίδα Νο 1 και μπήκε στην άλλη στο επόμενο στάδιο και το τελευταίο είναι να μπει στο κουνάκι. Αναμένουμε. Όλα καλά πάντως. Εγώ είχα κάποιες περιπετειούλες αλλά τώρα όλα καλά. Οκ.!!!!!!!!!!!! Με ενημέρωνε η αδελφή μου για τα νέα σας. Πολλά γεννητούρια ε?

NUFI να σου ζήσουν τα μπεμπάκια σου!!!!!!!!!!!!!!!! Να είναι γερά και καλότυχα!!!!!!!!!

GIOTOYLA τελικά κοντά κοντά γεννήσαμε. Σου εύχομαι και εσένα ολόψυχα να είναι πάντα καλά και υγιή!!!!!!!!!!!!

Οι υπόλοιπες κοπέλες τι κάνετε? Καλά?:-D:-D:-D:-D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!!!!

Καλώς το Glorraki μας!!! Πώς είσαι?? Όλα καλά? Τα μπεμπάκια μείνανε στο μαιευτήριο ε? Υπομονή αφού θα βγούνε σύντομα!!! Να σου ζήσουν και πάλι κούκλα μου!!!

Εγώ έφτιαξα ένα τραχανά να φάω γιατί λένε ότι κατεβάζει γάλα (η καλή μας αγελάδα). Για να δούμε..θα κάνει δουλειά...

RKdwp3.png

Καλησπέρα. Σήμερα ξύπνησα στις 13:30 γιατί η ροδομαγουλού μας ξενύχτησε μέχρι τις 8:00. Έκανε μιά σούπερ ρουκέτα στις 3:00 και μετά την τάιζα σιγά σιγά και λίγο λίγο... και πέρασε η ώρα...:P

Καλώς επέστρεψες glorr :P. Τώρα έφυγε το βάρος της κοιλιάς φαντάζομαι, οπότε βρήκαμε την παλιά μας ευκινησία;;;;; Θα ήθελα να κάνω χιλιάδες ερωτήσεις, αλλά θα με επιπλήξει πάλι η Λαγονησιώτισσα!!!!!:P:p:p:p

Το nufaki είναι από τις πιο γερές και αισιόδοξες μαμάδες που έχω γνωρίσει, μακάρι να ήταν όλες έτσι... τρέχει στα μπεμπουλίνια της και έκανε και αυτή πυρετούλη. Στέλνει χαιρετισμούς και φιλιά σε όλες και συγχαρητήρια στη glorr και τη Γιώτα :P.

Jas για πες... ο τραχανάς έχει αποτέλεσμα; Α, και κάτι άλλο.... κάπου είπες ότι τα λόχεια στοπ. Εμένα γιατί συνεχίζουν ακάθεκτα; Θα αποστραγγιστώ όπου να 'ναι!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Nunuδίτσα μου, ναι τα λόχεια είναι το αίμα, το οποίο ναι μεν μειώνεται αλλά δεν σταματάει. Με το θηλασμό τα ίδια, τα πάμε εναλλάξ γάλα με θήλαστρο και γάλα σκόνη.

Εσύ πως τα πας σήμερα;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τον babas δεν έχουμε βάλει στη λίστα γεννεθλίων και μετράμε 12 μωραααααααααααακια!! πωπω!!

jasminu πως πάει? έχει βελτιωθεί ο θηλασμός? έχουμε ελπίδες?

Αχ δεν ξέρω, μπερδεύομαι.. ή που θα έχω γάλα ανα μία ώρα ή ανα 6 ώρες. ο τραχανάς μάλλον πάντως κάνει δουλειά!!! :) Τώρα ξύπνησα τον ένα μπέμπη να φάει και τον θηλάζω!!:P:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...