Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα κοριτσακια!

Giotaki μου ολα να πανε καλα και γρηγορα σπιτακι σου και με τα δυο ωιωακια σου στην αγκαλιτσα σου! Φιλια πολλα!

Αδελφη Glorr με το καλο να γυρισει η αδελφουλα σπιτι με τη μπεμπουλα της και σε λιγο να ακολουθησει και ο μπεμπουλης! Ολα θα πανε καλα πες της να μην ανησυχει! Φιλακια πολλα να της

δωσεις!

Ολγακι μου τι κανεις? Πως ειναι οι μπεμπουληδες σου? Να μου

τους φιλησεις! Εσυ τα μπανακια συνεχιζονται?

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες!

Giotaki, δεν σε πρόλαβα κοριτσάκι μου!!!!!!!!!! Είχα μια σκοτοδίνη και μια αδυναμία χθες και από το απόγευμα και μετά δεν μπήκα... :( Κι έλεγα, η Giota έχει γιατρό, να μπω να δω τι της είπε, αλλά δεν είχα τη δύναμη. Και δεν το περίμενε καμιά μας, νομίζω, ε; Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! Από στιγμή σε στιγμή δύο νέα μέλη της παρέας μας έρχονται στον κόσμο! Να τα υποδεχτείτε ευτυχισμένοι, εσύ, ο άντρας σου και ο μεγάλος γιος σας!

Πόσο συγκινήθηκα τώρα.

Olga, μόλις έχεις νέα πες μας!!!!!!!

Αδελφο-Glorr, δώσε πολλά φιλιά στην μανούλα και πες της ότι η σκέψη μας είναι κοντά της και την περιμένουμε γρήγορα να μας πει τα νέα και η ίδια! Και με το καλό να βάλει τα νινάκια της στις κούνιες τους στο δωμάτιό τους :)

Αχ,αχ,αχ, αρχίζω και κινητοποιούμαι! Μετά την Witch είναι η joy, με την οποία έχουμε ΜΙΑ μόνο μέρα διαφορά στην ΠΗΤ..........! Δηλαδή, μετά είμαι κι εγώ κάπου;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Κανένα νέο από Nufi έχουμε κορίτσια;

Σας αφήνω για λίγο, πάω να τσιμπήσω κάτι, είχα τάση για εμετό όλο το βράδυ και το στομάχι μου δεν είναι και στα καλύτερά του...

Τα λέμε σε λίγο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!

Μολις ειδα οτι μου εστειλε μηνυμα!Ειναι καλα εχει ορο και καθετηρα και το απογευμα θα σηκωθει!

Θα μου ξαναστειλει το απογευμα!Τα υπολοιπα τα διαβασατε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...