Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

λοιπον θα φτιαξουμε λιστα με τις ημερομηνιες γεννησης των μωρων μας και μολις με το καλο τελειωσουν τα γεννητουρια θα ξεκινησουμε να μαζευόμαστε για τα γενέθλια!!!

Jasmini θα σου παρουμε ενα ιδιωτικο τζετ για να ερχεσαι χαχαχα

λοιπον ξεκιναω και ακολουθείτε

ΟΛΓΑ 27/1/2010

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

τι να πω βρε κοριτσια κ εγω δεν ξερω πολλα οτι μου λεει άπλα ελπιζω να πανε ολα καλα

Τα ειπαμε εμεις.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ολα ειναι μια χαρα.Απλα χρειαζεται λιγη υπομονη οταν τα μωρακια χρειαζονται θερμοκοιτιδα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ΟΛΓΑ 27/1/2010

JASMINI 06/07/2010

glorr 17-7-2010

Ναι βρε κορίτσια, μαζέψτε λεφτά να μου πάρετε ένα ιδιωτικό τζετ!!!

Λοιπόν εγώ Αθήνα θα έρθω κάποια στιγμή (να μεγαλώσουν λίγο πρώτα τα νινάκια) και θα σας ενημερώσω, αν θέλετε να κάνουμε μια διδυμοσυνάντηση!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ΟΛΓΑ 27/1/2010

JASMINI 06/07/2010

glorr 17-7-2010

Ναι βρε κορίτσια, μαζέψτε λεφτά να μου πάρετε ένα ιδιωτικό τζετ!!!

Λοιπόν εγώ Αθήνα θα έρθω κάποια στιγμή (να μεγαλώσουν λίγο πρώτα τα νινάκια) και θα σας ενημερώσω, αν θέλετε να κάνουμε μια διδυμοσυνάντηση!!!

Ολο βλακειες κανω με αυτη την λίστα αμαν πια:twisted:

Εννοειται οτι θα κανουμε διδυμοσυναντηση!:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Θα συμφωνήσω με την Όλγα. Υπομονή και κουράγιο.

Τώρα σας γραφω αγκαλιά με τη ροδομαγουλίτσα και περιμένουμε να ζεσταθεί το γαλατάκι μας (μητρικό).

Η ροδομαγουλού και εγώ σας καληνυχτούμε. Φιλάκια πολλά σε όλες.

Γιώτα, καλή ανταμωση και να πας περιποιημένη στο αυριανό ραντεβού;)

Αδερφο-glorr να στείλεις στη glorr τα φιλιά μας!

Jasmini, να ξέρεις ότι υπάρχει άλλη μιά ψυχη εδώ σαν και σένα.... που έχει κάνει το σίκουελ τάισμα- ρέψιμο- άλλαγμα- κοίμισμα 24ωρη συνήθεια!

Και Όλγα... στείλε όλη τη θετική σου ενέργεια εκεί που τη χρειάζονται καλή μου :)... ξέρεις τι εννοώ... Σε εμένα λειτούργησε θαυμάσια

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ρε συ jasmini η evi26 ποτε γεννησε?

Μμμ...ναι, θα σε γελάσω!!! Εγώ μετά βίας υπολογίζω την ημερομηνία που έχουμε. Και όπως λέει και η twins αυτή η 24ωρη συνήθεια μου έχει πάρει το μυαλό.... και η έλλειψη ύπνου φυσικά!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

giota απίστευτο!!!!! όπως το ήθελες βασικά!!αφού θέλουν να βγούν τώρα είναι η ώρα τους!! να μην αγχώνεσαι!! όλα θα πάνε καλά και αύριο θα έχεις τρία αγοράκια!!! Τα φιλιά μας και όλα θα είναι τέλεια αύριο!!

αδερφο glorr να δώσεις την αγάπη μας στην αδερφούλα σου και ανυπομονούμε να τη δούμε....έστω και μέσω φόρουμ!!

jas σε περιμένουμε!!μέσ για διδυμοσυνάντηση!!!!!!!!!

twins, παγωτό λουκουμά???? δηλαδή τι να πώ?? τα πάνω και έρχομαι!!

και πάω για ύπνο τώρα!! με ταράξατε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!!!ξυπνησε ο αντρας μου και με την εννοια της γιωτας σηκωθηκα κι εγω να δω τι γινεται!!!

giota οπως ειχα πει και παλιοτερα και αρχισαν οι γεννησεις,σημερα ξεκιναει μια γαματη μερα!!!τσιμπησες και δαχτυλιδακι!!!:tongue:

αδερφοglorraki να της δωσεις φιλια και ελπιζω να ειναι πολυ καλυτερα και να δυναμωσει γρηγορα.

twins here I am!τι ηθελες να με ρωτησεις?εχθες βγηκε το michigan (ο καθενας τον καημο του!)

age.png

Καλημερα!!!!

Σε καμια ωριτσα θα φυγουμε για το μαιευτηριο,ευτυχως κοιμηθηκα λιγο,και τωρα ανυπομονω να συναντησω τα αγορια μου!!!!!

Προς το μεσημερι θα σας ενημερωσω,μη μου αγχωθειτε!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!

witch-ακι καλη επιτυχια στον ιατρο σημερα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...