Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

twins μου εγω τα εχω στην κρεβατοκαμαρα.Ειναι πολυ μικρα ακομη για το δωματιο τους.Ειμαι πιο ξενιαστη ετσι.Μην μου γυρισουν ανασκελα,μην ξεσκεπαστουν,μην κανουν εμμετο κ.α

Χρυσακι καλη επιτυχία κοπέλα μου!!!!!!Σου ευχομαι σε λίγο καιρο να γατζωθουν στην κοιλίτσα σου δυο εμβρυάκια!!Σε ποιον γιατρό θα την κανεις?Να του πεις οτι θα ηθελες πολυ δίδυμα γιατι μπορει να βαλει περισσότερα στην εμβρυομεταφορα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Σας παρακαλω ας μου πει καποιος γρηγορα...αν τα αφησω να κλαινε μιση ωρα θα παθουνε τιποτα τα διδυμα???εχουν σπασει τα νευρα μου...με το κλαμμα και με τους κολικους..εαν τα αφησω να κλαινε θα γινει τιποτα θα πάθουν τιποτα???δεν ξερω τι να κανω..και ειμαι μονη στο σπιτι..

φιλια

καινουργια διδυμομανουλα...ουφφ

κορίτσια καλή λευτερία σε όσες ετοιμάζεστε!

είχα γράψει και παλιά εδώ...από τότε εκανα 2 σπερματεγχύσεις (μια σε φυσικό και μια με φαρμακευτική διεγερση από την οποία παρήχθησαν 5 ωοάρια) αποτυχημένες. μόλις χθες εμαθα το αποτελεσμα της χοριακής!

θα πάω για εξωσωματική! εκεισα ήδη το ραντεβού μου με τον εξωσωματικό...τα δίδυμα είναι μια ιδέα που πάντοτε με κάνει να χαμογελάω...ξέρω εχει ζόρι στο μεγάλωμα αλλά αν εχεις λίγη βοήθεια μάλλον τα καταφέρνεις!!!

εύχομαι τα καλύτερα!!! σε όλες....

Χρυσάκι, σου ευχόμαστε όλες τα καλύτερα... και να ξέρεις πως αρκετές απο εμάς (συμπεριλαμβανομένης και της υπογράφουσας) έχουμε περάσει από την εξωσωματική. Είναι μία θετική απόφαση που πήρες και σου ευχόμαστε να σου πάνε όλα καλά με την πρώτη... να μας λες νέα σου. Πάντως είναι πολύ θετικό που ο οργανισμός σου αντιδρά θετικά στα φάρμακα. Αρχίζεις στο συν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τι να κάνουμε?? Εγώ πάντως βαριέμαι για οτιδήποτε! Δε ξέρω τι έχω πάθει. Εχω να κάνω και μια εργασία και ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Καμία διαθεση δεν υπάρχει!.

Ωωωωωω... ομοιοπαθούσα.... και εγώ μια εργασία έχω αλλά δεν την κάνω... τα κορίτσια τα έχω πρήξει!!!! Το 400 ωρών κάνεις; Πότε παραδίδεις; Τώρα Glorr, δεν έχεις καμιά δικαιολογία να μην διαβάζεις... για να μας κάνεις συμπαράσταση :P:p:p:p

Ωραία, προστεθήκαμε και άλλοι εκπαιδευτικοί.... άρα τι λοιπόν συμβαίνει ... οι διδυμαμαμάδες είναι εκπαιδευτικοί ή οι εκπαιδευτικοί διδυμομαμάδες :rolleyes::rolleyes:

Κοπέλες και εγώ πριν τη β' επιπέδου έβλεπα όλο κακούς εφιαλτες. Αλλά δεν πρέπει να μεταδίδουμε άγχος στα παιδάκια μας... εμένα έχουν καταχορέψει σήμερα.

Είπα να αποχωρήσω λίγο και εξαφανιστήκατε όλες καλέ; Ποιος θα μου δώσει κουράγιο;;;;;; Πάλι θα ανατρέξω για βοήθεια στα μωρά μου;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ωωωωωω... ομοιοπαθούσα.... και εγώ μια εργασία έχω αλλά δεν την κάνω... τα κορίτσια τα έχω πρήξει!!!! Το 400 ωρών κάνεις; Πότε παραδίδεις; Τώρα Glorr, δεν έχεις καμιά δικαιολογία να μην διαβάζεις... για να μας κάνεις συμπαράσταση :P:p:p:p

Αχ και εγώ αυτό κάνω!! Εχω και άλλα 2 ΣΚ για να τελείωσω και την τελική εξέταση,! Για την εργασία ούτε λεπτό δεν έχω ασχοληθεί και βαρίεμαι! Τι θα κάνουμε??

Από ποιο πανεπιστήμιο είναι το δικό σου πρόγραμμα?? Εμένα του Αιγαίου

Διαφημίσεις

Αχ και εγώ αυτό κάνω!! Εχω και άλλα 2 ΣΚ για να τελείωσω και την τελική εξέταση,! Για την εργασία ούτε λεπτό δεν έχω ασχοληθεί και βαρίεμαι! Τι θα κάνουμε??

Από ποιο πανεπιστήμιο είναι το δικό σου πρόγραμμα?? Εμένα του Αιγαίου

Δεν έχω κάνει το 400ωρο, ο καλός μου το έχει κάνει (και αυτός του Αιγαίου) και τελείωσε το Φεβρουάριο. Η τελική του εργασία ήταν στα χαρισματικά παιδιά. Πάντως... δεν αγχωνόταν και τόσο πολύ... είχαμε και τα δικά μας.... Το report για την πρακτική στην τάξη το έκανες; Τι ειδικότητα είσαι αν επιτρέπεται; (εγώ Αγγλικού είμαι)

Εγώ πάλι προσπαθω να τελειώσω (τρόπος του λέγειν) ένα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ. Αλλά βαριέμαι, βαριέμαι και έχει πολλες εργασίες .....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ είμαι τεχνική ειδικότητα και είμαι και διορισμένη...απορώ γιατι έδωσα τα 2000 και τώρα μου είναι και άχρηστο! Γιαυτό και δεν έχω και διάθεση να ασχοληθώ !!Βασικά είχα πάντα καημό να κάνω μεταπτυχιακό, και δεν μου έκατσε ποτέ! Και επείδη δεν είχαν έρθει τα μωρά και είχα αρχίσει να σαλτάρω είπα να κάνω κάτι....Αλλά τώρα!!! που μυαλό για εργασίες!!!!

Δε λες στο καλό σου να μου δώσει καμία σελιδούδα!!! Την πρακτική την έκανα και την εργασία! Πάλι καλά πρίν μείνω έγκυος!!! Η τελική μου έμεινε!!

Επεξεργάστηκαν by joy79

Εγώ είμαι τεχνική ειδικότητα και είμαι και διορισμένη...απορώ γιατι έδωσα τα 2000 και τώρα μου είναι και άχρηστο! Γιαυτό και δεν έχω και διάθεση να ασχοληθώ !!Βασικά είχα πάντα καημό να κάνω μεταπτυχιακό, και δεν μου έκατσε ποτέ! Και επείδη δεν είχαν έρθει τα μωρά και είχα αρχίσει να σαλτάρω είπα να κάνω κάτι....Αλλά τώρα!!! που μυαλό για εργασίες!!!!

Δε λες στο καλό σου να μου δώσει καμία σελιδούδα!!! Την πρακτική την έκανα και την εργασία! Πάλι καλά πρίν μείνω έγκυος!!! Η τελική μου έμεινε!!

Να σου πω την αλήθεια, νομίζω ότι απλά πήγε στο ΚΕΔΔΥ και έγραψε ότι του είπαν... μη νομίζεις ότι έχουν και υπερβολικές απαιτήσεις, απλά να την παραδόσεις... μάλιστα, αν δεν μπορείς να την παραδώσεις μέσα στο χρόνο που πρέπει, μπορείς να την κάνεις και αργότερα, αρκει να είναι πριν την ορκομωσία. Τι θέμα έχεις διαλέξει; Μήπως έχω κάτι να σου στείλω.

Καλά, πήγε 2000 μέσα σε 2 μήνες; Πέρσι ήταν λιγότερο. Πάντως ειδική αγωγή δουλεύουν πολλές τεχνικές ειδικότητες και μάλιστα κάποιες (π.χ. Γεωπόνοι, Διατροφολόγοι) έχουν και πολύ καλύτερες συνθήκες εργασίες εκει παρά στα ΕΠΑΛ.

Πως και το πήρες απόφαση να πηγαίνεις στο σχολείο με τη διδυμοκοιλιά; Δεν φοβάσαι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να σου πώ. Λίγο πριν το Πάσχα σταμάτησα να πηγαίνω και πήρα άδεια. Είμαι σπίτι όλη μέρα, γιατι είχα λιγο αίμα στον 3ο και μου είπαν όχι πολλά πολλά. Κοίτα να σου πώ, δεν ενδιαφέρομαι να δουλέψω σε σχολείο ειδικής αγωγής. Ποιο πολύ πήγα για να μάθω μερικά πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις σε τέτοιο σχολείο, και πραγματικά δε νομίζω πως θα το άντεχα! Αφού όταν πήγα για την πρακτική...στεναχωρήθηκα πολύ!!

Θέμα δεν έχω διαλέξει ακόμα! Μας έχουν δώσει μια λίστα που έχει τα πάντα, και μας είπαν ότι θέλουμε!! Και θα έχουμε και τελική εξέταση εκτός από την εργασία. Αρα ότι έχεις ευχαρίστηση μου στέλνεις!!

Να σου πώ. Λίγο πριν το Πάσχα σταμάτησα να πηγαίνω και πήρα άδεια. Είμαι σπίτι όλη μέρα, γιατι είχα λιγο αίμα στον 3ο και μου είπαν όχι πολλά πολλά. Κοίτα να σου πώ, δεν ενδιαφέρομαι να δουλέψω σε σχολείο ειδικής αγωγής. Ποιο πολύ πήγα για να μάθω μερικά πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις σε τέτοιο σχολείο, και πραγματικά δε νομίζω πως θα το άντεχα! Αφού όταν πήγα για την πρακτική...στεναχωρήθηκα πολύ!!

Θέμα δεν έχω διαλέξει ακόμα! Μας έχουν δώσει μια λίστα που έχει τα πάντα, και μας είπαν ότι θέλουμε!! Και θα έχουμε και τελική εξέταση εκτός από την εργασία. Αρα ότι έχεις ευχαρίστηση μου στέλνεις!!

Τελική εξέταση εννοείς το ηλεκτρονικό τεστ; Χμ... να σκεφτω τι υλικό έχω...

Λοιπόν... εδώ έχει πολύ ωραία άρθρα: http://prosvasi.uoa.gr/ (εκει που λεέι "εκπαιδευτικό υλικό) και πολύ κατανοητά. Κάνε κάτι πάαααρα πολύ απλο. Συμβουλή από τη διδυμοέγγυο: μην ασχοληθείς με θέματα τύπου αυτισμός, νοητική στέρηση κλπ γιατί δεν νομίζω ότι είναι και ότι πιο ευχάριστο στην κατάσταση που είσαι.

Χμ... κάτι που να είναι ευχάριστο και σχετικά ουδέτερο. Να μερικές ιδέες

1. Διοίκηση των μονάδων ειδικής αγωγής (υλικό έχει μπόλικο στα ΚΕΔΔΥ και μπορείς και να ρωτήσεις και το σχολικό συμβουλο Ε.Α. του ΑΠΥΣΔΕ σου).

2. Τρόπος προσληψης εκπαιδευτικών Ε.Α. (χρησιμοποιείς και παλιές εγκυκλιους)

3. Η διδασκαλία του μαθήματός σου στην Ε.Α. (χωρίς να ξέρω τι ακριβώς έχεις σπουδάσει, φαντάζομαι ότι μπορείς να μπεις και σε τμήματα ένταξης)

Θα σκεφτώ και άλλα στην πορεία.... κατεβάζω ιδέες γρήγορα

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑ εσύ είσαι καλή!! Ηλεκτρονικός έχω τελειώσει. Άρα σε τμήμα ένταξης δεν έχω αντικείμενο. Μόνο σε ΕΠΑΛ. Και γώ θέλω να αποφύγω θέματα που με αγχώνουν!! Μακάρυ να είναι ηλεκτρονικό το τεστ, γιατι θα βρίσκομαι στην Αθήνα και δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ. Το θέμα δεν είναι το υλικό... γιατι μας έχουν ανεβάσει στο ιντερνετ χίλια δυο.. Το θέμα είναι ποιος ασχολείται με όλα αυτά!! ο αντρας σου δουλευει σε ειδική αγωγή?

αχ τι μου εκανες εσυ!!θα σε φαω σκεφτομαι συνεχεια το τσουρεκι με την μερεντα!

Εγώ το έχω τσακίσει! Ενώ πρίν δεν ήθελα πολύ το γλυκό, τελευταία μου ξανα ήρθε η όρεξη και δε μαρέσει καθόλου αυτό!! Ουτε στη ζυγαριά μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...