Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Witch, Με το τριπλό πακέτο εννοώ ομφαλοπλακουντιακό αίμα, αποστράγγιση πλακούντα και ουσία του wharton.

θα ρωτησω γιατι δεν τα βλεπω πουθενα στο ενημερωτικο και πρωτη φορα τα ακουω.

κι εμενα ετσι μου ειπαν για τη δημοσια.οτι μπαινεις κανονικα σε λιστα.στην αρχη μαλλον ειχα μπερδευτει με τη φυλαξη σε δημοσια τραπεζα και με τη δωρεα σε δημοσια.τωρα που το εγραψες το θυμηθηκα.

age.png

Στις 19 00 εχω αλλα πιστευω θα γυρισω κατα τις 21 00....μην αγχωθειτε,θα μπω να σας γραψω τα νεα.Ισως αργησω λιγο γιατι θα πρεπει να κανω μπανιο τον Τασο,να τον ταισω κ να τον κοιμησω.....αλλα πιστευω μεχρι τις 22 00 να εχω μπει να σας τα πω!!!!

Παντως μου φαινεται αρχιζει κ κατεβαινει η κοιλια μου!!!!!

Παω για μπανακι χαλαρωτικο κ επιστρεφω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Στις 19 00 εχω αλλα πιστευω θα γυρισω κατα τις 21 00....μην αγχωθειτε,θα μπω να σας γραψω τα νεα.Ισως αργησω λιγο γιατι θα πρεπει να κανω μπανιο τον Τασο,να τον ταισω κ να τον κοιμησω.....αλλα πιστευω μεχρι τις 22 00 να εχω μπει να σας τα πω!!!!

Παντως μου φαινεται αρχιζει κ κατεβαινει η κοιλια μου!!!!!

Παω για μπανακι χαλαρωτικο κ επιστρεφω!!!!!

επεσε επιτελους?φτου φτου θα γεννησεις πολυ νορμαλ!αν κλεισεις τις 37 εισαι αρχοντας!

age.png

Διαφημίσεις

Μολις εκοψα μια τοματοσαλατα,εριξα κ λιγα κρουτον μεσα......

Παω να φαω βλεποντας Μαμαλακη κ μετα θα ξαπλωσω λιγο....

Θα τα πουμε το βραδυ με νεοτερα!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

τι αγχωνεσαι καλε!Να χαιρεσαι πρεπει που θα απαλαγείς απο την κοιλουμπα.Αλλα εσυ ειπαμε εχει βιτσιο και την θες!

Καλα λεω εγω οτι εδω μαζευτηκαμε ολες οι θεοπαλαβες!Αμα μας παρουν χαμπαρι καηκαμε!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...