Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jasmini συμφωνω απολυτα με τη λογικη σου.τι εννοεις τριπλο πακετο?

ο πινακας ελεγχου εχει τρελαθει.το δοκιμασα αλλα τρεχουν οι γλωσσες σαν να εχω πατημενο το βελακι και δεν μπορω να τις σταματησω για να δω τι γινεται με τα ελληνικα.μηπως αργοπεθαινει?!

Φοβάμαι πως ναι. Μούφα πράμα σου έδωσε ο αδερφός!!χαχχα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

nunu μου εννοειται οτι για πολλα απο αυτα μας δουλευουν και μας καθοδηγουν.αλλα και παλι σε τοσα μας εχουν πιασει τον κ...ο.σε αυτο τουλαχιστον που ειναι για την υγεια των παιδιων σου το καταπινεις αμασητο και ο,τι γινει.

μου εστειλαν τα συμβολαια παω να τα διαβασω και να ξαπλωσω και λιγο.

age.png

nunu μου εννοειται οτι για πολλα απο αυτα μας δουλευουν και μας καθοδηγουν.αλλα και παλι σε τοσα μας εχουν πιασει τον κ...ο.σε αυτο τουλαχιστον που ειναι για την υγεια των παιδιων σου το καταπινεις αμασητο και ο,τι γινει.

μου εστειλαν τα συμβολαια παω να τα διαβασω και να ξαπλωσω και λιγο.

Αυτό είναι που με τρελαίνει, ότι μιλάμε για ένα θέμα που κανένας δε θέλει να ρισκάρει. Τέλοσπαντων, το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές το θέμα ο καθένας μας κάνει ότι τον φωτίσει η κεφάλα του!!! Πές μας την περίληψη!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες, μην νομίζετε ότι τόση ώρα έτρωγα!

Ξέρετε, εξάλλου, πόσο λιτοδίαιτη είμαι...!

Απλώς είχαμε και ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων από μαμά, φίλες, γιατρό, οπότε άργησα!

Για το βάρος του μωρού μας του μικρού ο γιατρός δεν ανησυχεί. Τώρα μίλησα μαζί του. Θα είναι υπό παρακολούθηση αλλά δεν μας τρομάζει κιόλας. θα τους δούμε κανονικά σε 15 μέρες και θα δούμε πώς θα έχει εξελιχθεί το θέμα. Αλλά εγώ μέσα μου τρώγομαι, μην σας λέω και ψέματα!

rPPrp3.png

Επίσης, για τα βλαστοκύτταρα σε Δημόσια Τράπεζα (δηλαδή δωρεά), δεν σημαίνει ότι τα χάρισες και τα έχασες. Το αντίθετο. Έχεις πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές, αν, μακριά από μας, συμβεί κάτι που τα βλαστοκύτταρα του παιδιού μας δεν μπορούν να θεραπεύσουν. Γιατί τα βλαστοκύτταρα ενός παιδιού δεν είναι συμβατά με ΟΛΕΣ τις ασθένειες, που μπορεί να αντιμετωπίσει το παιδάκι. Έτσι, με τη δωρεά, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις βλατοκύτταρα άλλου παιδιού, συμβατά με το δικό σου, που μπορούν να το γιατρέψουν, και αντίστοιχα να πάρουν από τα δικά σου για ένα άλλο παιδί. Δημόσια Τράπεζα είναι αυτό ακριβώς. Πρόσβαση και για σένα και για τους άλλους σε πιο πολλές πιθανότητες ίασης...! Αχρείαστα να 'ναι, φυσικά. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα. Εμείς κατευθυνόμαστε στην Ακαδημία Αθηνών, πάντως. Πρέπει τη Δευτέρα να το συζητήσουμε εκτενώς και με τον γιατρό μας.

rPPrp3.png

Επίσης, για τα βλαστοκύτταρα σε Δημόσια Τράπεζα (δηλαδή δωρεά), δεν σημαίνει ότι τα χάρισες και τα έχασες. Το αντίθετο. Έχεις πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές, αν, μακριά από μας, συμβεί κάτι που τα βλαστοκύτταρα του παιδιού μας δεν μπορούν να θεραπεύσουν. Γιατί τα βλαστοκύτταρα ενός παιδιού δεν είναι συμβατά με ΟΛΕΣ τις ασθένειες, που μπορεί να αντιμετωπίσει το παιδάκι. Έτσι, με τη δωρεά, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις βλατοκύτταρα άλλου παιδιού, συμβατά με το δικό σου, που μπορούν να το γιατρέψουν, και αντίστοιχα να πάρουν από τα δικά σου για ένα άλλο παιδί. Δημόσια Τράπεζα είναι αυτό ακριβώς. Πρόσβαση και για σένα και για τους άλλους σε πιο πολλές πιθανότητες ίασης...! Αχρείαστα να 'ναι, φυσικά. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα. Εμείς κατευθυνόμαστε στην Ακαδημία Αθηνών, πάντως. Πρέπει τη Δευτέρα να το συζητήσουμε εκτενώς και με τον γιατρό μας.

Εγώ πήρα τηλέφωνο σε δημόσια τράπεζα και ρώτησα και μου είπαν πως αν τα δωρίσεις, τελείωσε..ξέχασέ τα!!!

Δεν έχεις πρόσβαση πλέον πουθενα! Και αν μη κακό χρειαστείς κάτι, μπαίνεις όπως οι άλλοι σε σειρά προτεραιότητας και περιμένεις να βρεθεί συμβατός δότης και πληρώνεις το αντίστοιχο ποσό για την αγορά. Εκτός και αν κάνεις φύλαξη σε δημόσια όπου βγαίνει νομίζω περίπου 1200? (για ένα παιδί)αλλά περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό δεν ρώτησα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και γω για εκεί κατευθύνομαι αλλά όλα τα σκεφτόμαστε πια. Πρέπει μια δόση να πάμε και από κεί.

Δεν παλεύω τη ζέστη όμως καθόλου!!!άσχετο

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Οφ τοπικ.

Ο αντρας μου τελικα πηρε την αδερφη του τηλ κ της ειπε να μη στειλει τον ανηψιο.....τουλαχιστον οχι ακομη....να παμε λεει στο ιατρο να δουμε τι θα μας πει κ μετα βλεποντας κ κανοντας!!!!!Πρεπει επειγοντως να φυγω για Αιγιο μαζι με τους 3 γιους μου κ τους γονεις μου γιατι αν μεινω εδω σιγουρα θα καταληξω στο Δαφνι....με τον Τασο,τα διδυμα,τον εφηβο,και τον αντρα μου!!!!!Φανταζεστε τι θα γινεται? μες στο σπιτι??????Και ξεχασα οτι θα ειμαι κ χειρουργημενη!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Φίλες μου, τι να κάνουν οι φρεσκοδιδυμομανούλες, μάθαμε τίποτα; Πώς πάει η Nufi, η Glorr; Πού είναι η αδελφή της να μας πει κανένα νέο;

Πώς να είναι τα νινακουλίνια τους;

rPPrp3.png

Οφ τοπικ.

Ο αντρας μου τελικα πηρε την αδερφη του τηλ κ της ειπε να μη στειλει τον ανηψιο.....τουλαχιστον οχι ακομη....να παμε λεει στο ιατρο να δουμε τι θα μας πει κ μετα βλεποντας κ κανοντας!!!!!Πρεπει επειγοντως να φυγω για Αιγιο μαζι με τους 3 γιους μου κ τους γονεις μου γιατι αν μεινω εδω σιγουρα θα καταληξω στο Δαφνι....με τον Τασο,τα διδυμα,τον εφηβο,και τον αντρα μου!!!!!Φανταζεστε τι θα γινεται? μες στο σπιτι??????Και ξεχασα οτι θα ειμαι κ χειρουργημενη!!!!!!!

Κοριτσάκι μου, το πρώτο βήμα έγινε! Κερδίσαμε μια μάχη, πάμε και για τον πόλεμο! Ο άντρας σου τι λέει; Αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο θα είναι για σένα να έχεις φιλοξενούμενο στην κατάστασή σου; Γιατί το θέμα είναι να μπορεί να σε καταλάβει. Τότε θα το αντιμετωπίσετε από κοινού, κρατώντας την ίδια στάση!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...