Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

λογικα giota και θα τα μετρησουμε.φοβαμαι μην μου πει ωραια γενναμε!πρεπει να κρατησω λιγο ακομα!!!αλλα τη νιωθω τη διαφορα.καμια σχεση.καταλαβαινω οτι φτανει η ωρα!

εσυ τιποτα ε?η κοιλια στο υψος της!αχ να προλαβαινα κι εγω τις 36 εβδομαδες!

agorakia ο γιατρος σου ανησυχει για αυτην την διαφορα?νομιζω οτι δεν ειναι τραγικη.οπως και να εχει,κατσε μεσα να κλωσσησεις κι εσυ οσο μπορεις.εγω δεν κουνιεμαι γιατι φοβαμαι μην κανω καμια κινηση κι αρχισουν να τρεχουν τιποτα νερα!!!!

age.png

Διαφημίσεις

μα να εχω λαπτοπ στο κρεββατι και να μην γραφει ελληνικα?!ελεος!και σας παρακολουθω απο μεσα και οταν ειναι να γραψω σηκωνομαι και ερχομαι στο γραφειο.ουφ!

α δεν σας ειπα,μαλλον τελικα θα κρατησουμε βλαστοκυτταρα ιδιωτικα.το συζητησαμε με την αγαπουλα(που εισαι ολγα να με κοροιδεψεις?!) και σημερα περιμενω τα συμβολαια να τα μελετησω.

Πολλά λεφτά ρε γαμώτο. Για Δημόσια Τράπεζα δεν το σκέφτεστε καθόλου?

Ξέρεις να αλλάζεις γλώσσα? πάτησες shift+Alt? Πάρε τον εδερφό σου και πές του να σου φγέρει άλλο!!χεχε

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μα πώς γίνεται, βρε παιδάκι μου, να υπάρχει laptop που δεν γράφει ελληνικά; Ούτε με alt+shift δεν αλλάζει; Περίεργο μου φαίνεται!

κατι εχει παθει το shift στη δεξια μερια και δεν παταει ουτε θαυμαστικο.και δεν αλλαζει κι απο πουθενα αλλου!εκανα και επανεκκινηση αλλα τιποτα.εχθες επιασε οταν το ξανανοιξα,σημερα τζιφος.

age.png

Πολλά λεφτά ρε γαμώτο. Για Δημόσια Τράπεζα δεν το σκέφτεστε καθόλου?

Ξέρεις να αλλάζεις γλώσσα? πάτησες shift+Alt? Πάρε τον εδερφό σου και πές του να σου φγέρει άλλο!!χεχε

μεχρι τωρα το σκεφτομασταν και για δημοσια αλλα εχω ψιλοπειστει για καποιες μελλοντιικες εφαρμογες (ή τουλαχιστον ελπιζω) και δεν θελω να κανω κατι δωρεα και να το στερησω απο τα παιδια μου.το ξερω οτι ειναι εγωιστικο αλλα....

age.png

Διαφημίσεις

Πάω να φάω κάτι, να φάει και το αγοράκι μου το μικρό, να μεγαλώσει...

Μην φύγετε και μέχρι να έρθω εμψυχώστε με... :(

Agorakia τώρα παίρνουν το βάρος και θα πάρει και ο μικρούλης, σκέψου το ένα θα είναι ζουμερό με μαγουλάκια και ο άλλος θα είναι fit!! και είναι νωρίς ακόμα 32η πότε θα πάς πάλι? Σκέψου το πολύ 2 επισκέψεις ακόμα και θα έχει φτάσει και αυτός τα 2 κιλά. Εσύ ξεκούραση!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κατι εχει παθει το shift στη δεξια μερια και δεν παταει ουτε θαυμαστικο.και δεν αλλαζει κι απο πουθενα αλλου!εκανα και επανεκκινηση αλλα τιποτα.εχθες επιασε οταν το ξανανοιξα,σημερα τζιφος.

έχει και αριστερά shift, και αν δεν έχει, έχει κάτω στη γραμμή έναρξης δεξιά προς το ρολόϊ δυο γραμματάκια EN αν κάνεις αριστερό κλικ σου δίνει επιλογή να αλλάξεις σε EL. Για κοίτα και αυτό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

μεχρι τωρα το σκεφτομασταν και για δημοσια αλλα εχω ψιλοπειστει για καποιες μελλοντιικες εφαρμογες (ή τουλαχιστον ελπιζω) και δεν θελω να κανω κατι δωρεα και να το στερησω απο τα παιδια μου.το ξερω οτι ειναι εγωιστικο αλλα....

δεν το συζητώ ότι έχει ήδη εφαρμογές, ακόμα και στην Ελλάδα. Αυτό που δεν έχω πειστεί είναι κατά πόσο το ομφάλιο αίμα του δικού μου μωρού θα κάνει για το δικό μου αν είναι άρρωστο. Μπέρδεμα, καλά κάνεις και δεν το στερείς, ο καθένας κάνει ότι καλύτερο για τα παιδιά του, δε νομίζω να είναι εγωϊστικό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

δεν το συζητώ ότι έχει ήδη εφαρμογές, ακόμα και στην Ελλάδα. Αυτό που δεν έχω πειστεί είναι κατά πόσο το ομφάλιο αίμα του δικού μου μωρού θα κάνει για το δικό μου αν είναι άρρωστο. Μπέρδεμα, καλά κάνεις και δεν το στερείς, ο καθένας κάνει ότι καλύτερο για τα παιδιά του, δε νομίζω να είναι εγωϊστικό.

κοιτα, γιατροι δεν ειμαστε αλλα με τη δικη μας λογικη προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη.στο ιδιο το παιδι δεν χρησιμοποιειται οταν υπαρχει εκ γενετης προβλημα.κατι που με εκανε να θελω να κρατησω ειναι οτι το κομματι του ομφαλιου λωρου που κρατανε περα απο το αιμα,τα μεσεγχυματικα βλαστοκυτταρα μου φαινονται πολλα υποσχομενα.

ασχετο τωρα,ουτε το αριστερο shift αλλαζει τη γλωσσα ενω τα συμβολα τα παταει κανονικα και το EL κατω στην οθονη δεν μου επιτρεπει καμια επιλογη γιατι μου βγαζει το μενου αστραπιαια και δεν προλαβαινω να πατησω τιποτα!ουτε απο τον πινακα ελεγχου δεν μπορω να κανω κατι.ειναι σαν να μην θελει να το χρησιμοποιησω!!!

age.png

Διαφημίσεις

Agorakia μην ανησυχείς, τα διδυμάκια δεν παίρνουν το ίδιο βάρος και πρόβλημα είναι μόνο όταν υπάρχει διαφορά βάρους πάνω από το 50% π.χ. 1500γρ το ένα και 500γρ το άλλο.

Εμένα τα αγγεία στην μια πλευρά της μήτρας δεν τροφοδοτούσαν σωστά αλλά και πάλι βάρος πήραν, απλά όχι ίσως αυτό που θα μπορούσαν για την εβδομάδα που ήμουν. Ο γιατρός τα υπολόγιζε γύρω στα 2100γρ-2200γρ να βγουν!

Witch δοκίμασε να μπεις στον πίνακα ελέγχου και στην επιλογή της γλώσσας μήπως από εκεί μπορείς να το αλλάξεις και να δεις και αν είναι εγκατεστημένη η ελληνική!

Εμείς πάντως κάναμε φύλαξη βλαστοκυττάρων (το τριπλό πακέτο) σε ιδιωτική. Το ποσό δεν θεωρείται πιστεύω μεγάλο αν σκεφτείς πόσα μας παίρνει το κράτος για διάφορους λόγους υγείας. Εξάλλου έκανα πρόγραμμα 12 άτοκων δόσεων και μου βγαίνει περίπου 235? το μήνα. Σε τόσες μ....ες πετάμε τα λεφτά μας (π.χ. τσιγάρα 3,80?Χ2πακέταΧ30ημέρες= 228?), ας τα δώσουμε και κάπου που αξίζει (αχρείαστα να'ναι φυσικά!!!!).

Όπως το σκεφτεί και το πάρει κανείς!

RKdwp3.png

η γραμμη εργαλειων ειναι σταθερη.οταν παταω στο EL μου δειχνει τις επιλογες του για ενα δευτερολεπτο και εξαφανιζεται.αν γυρισει ο αδερφος μου απο τις διακοπες του αποψε ισως γινει κατι.εκτος αν μου το παρει εντελως και τελειωνει η υποθεση.

α και για τα βλαστοκυτταρα ασε το αλλο πακετο.δεν το ειχαμε υπολογισμενο στα εξοδα γιατι μας το ειχε αποκλεισει ο θειος και τωρα πακετο!+3500 σε αυτα που υπολογιζαμε.

age.png

jasmini συμφωνω απολυτα με τη λογικη σου.τι εννοεις τριπλο πακετο?

ο πινακας ελεγχου εχει τρελαθει.το δοκιμασα αλλα τρεχουν οι γλωσσες σαν να εχω πατημενο το βελακι και δεν μπορω να τις σταματησω για να δω τι γινεται με τα ελληνικα.μηπως αργοπεθαινει?!

age.png

Δεν έχεις άδικο jas απλά μη μας πιάνουν και κορόϊδα, δώσε από δώ, δώσε από κεί. Ξέρω γωωωω!!

Μιας και το ανέφερες, με το τσιγάρο τώρα που γέννησες το θέλεις καθόλου? Γιατί εγώ το έκοψα χωρίς δυσκολία μάλλον λόγω ορμονών και φοβάμαι μήπως όταν γυρίσω στη νορμάλ μου κατάσταση το επιθυμήσω ξανά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...