Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες!!

Εγώ giota λέω μη μασήσεις αφού τον χρειάζεται ο άντρας σου καλώς αλλά από κεί και πέρα δεν είσαι ξενοδοχείο, τι κατάσταση σου τι βλέπει ο πιτσιορικάς, βάλτον να κάνει δουλειές κανονικότατα και χώσε και τον άντρα σου σε αυτό. Πές του λυπάμαι αγάπη μου δεν μπορώ. Και τον Τασούλη να φυλάξει βάλτον και αν ξανάρθει σφύρα μου!!:D:D!! Μη συγχίζεσαι εσύ στην ηραμία σου και στην εγκυμοσύνη σου!!

Δεν θελω ουτε δουλειες να μου κανει ουτε τιποτα.....θελω να γεννησω ηρεμα!!!!!

Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να φιλοξενήσω άτομο αυτή την περίοδο! Είμαι με τα βυζιά έξω και τρέχω πέρα δώθε στο σπίτι, να φτιάξω γάλα, να τα πλύνω, να τους αλλάξω ρούχα... πού να έχω έναν ξένο μέσα? Να πρέπει να προσέχω τι φοράω κτλ..??

Αχ Giota μου... τι τραβάς κι εσύ??? Νευριάζω μόνο που το σκέφτομαι..

Οταν τελειωσουν ολα θα γραψω βιβλιο με τιτλο......

Ενας εφηβος στο σαλονι μου,δυο νεογεννητα κι ενας μπομπιρας 17 μηνων.....Ειμαι η Γιωτα κ ειμαι καλα!!!!!

Τα εχω παρει τοσο που μου ερχεται να παω μονη μου το βραδυ στον ιατρο.Δε θελω κανεναν να ασχολειται μαζι μου!!!!!

Και μολις πηρε κ η πεθερα τηλ κ φυσικα δεν απαντησα!!!!!

Ξυδι....

GRJdp2.png

xefUp3.png

giota μου την εχεις πατησει για τα καλα μου φαινεται.θα συμφωνησω με τη nunu.αφου δεν εχεις αλλη επιλογη δεν θα σε βοηθησει σε τιποτα να συγχιζεσαι συνεχεια.καντου μια ''ξηγα'' γιατι δεν ειναι και μικρος και ας καθιερωσουν το σουβλακι για μεσημεριανο.και αν του αρεσει.δεν φταιει σε τιποτα αυτος βεβαια γιατι δεν του παει το μυαλο τι σημαινει να εισαι ετοιμογεννη αλλα μην κανεις τη βλακεια και το παιξεις ηρωας.ποσο καιρο θα μεινει?ο αντρας σου εχει αλλη επιλογη για βοηθεια?θα τον πληρωνει η απλα θα τον ψιλοβοηθαει?

age.png

Ναι μωρέ γιωτούλα μη συγχίζεσαι, συζήτα το και με τον άντρα σου (οι οποιοι μυαλό δεν έχουν) τουλάχιστον να τον συγχίσεις κι αυτόν.

Και στον τίτλο του βιβλίου λείπει και το μεγάλο μωρό σου ''ο σύζυξ''

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τωρα δεν μπορει να βρει βοηθο γιατι Αυγουστο ολοι λειπουν.Του μικρου θα του δινει χαρτζιλικι εννοειται.Μεχρι τωρα δεν ειχε δουλεια κ ειχε διωξει τους βοηθους του.

Απλα κ εγω δεν μπορω να εχω εναν εφηβο στο σαλονι μου να κοιμαται.Βολοδερνω ολη νυχτα,σηκωνομαι 10 φορες για κατουρημα,κοιμαμαι με τα εσωρουχα λογω ζεστης....καταλαβαινετε πως ειμαι....

Παντως δε συγχυζομαι....πολυ τουλαχιστον....

Σκεφτομαι το αλλο τωρα....αφου δε γεννησα μεχρι τωρα με ολα αυτα δεν προκειται να γεννησω ποτε!!!!!Θα τα χωνεψω τα παιδια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου, καλημέρα και μπαίνω αμέσως στο θέμα!!!!!

Βρε Giotaki, βρε κορίτσι μου! Τι είναι αυτά που διαβάζω; Δεν σου είπαν ότι όπως μας φέρονται φερόμαστε; Τι σημαίνει αποφάσισε η κουνιάδα να τον στείλει; Στο σπίτι ΣΟΥ; Μα, μας κάνει πλάκα; Και, για να ξεκαθαρίσω κάτι, είναι ΤΟΣΟ απαραίτητος στον άνδρα σου, που αν δεν έρθει, δεν θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του; Κοριτσάκι μου, στη θέση σου, δεν θα το σκεφτόμουν λεπτό. Θα ξεκαθάριζα στον άνδρα μου ότι θέλω να κυκλοφορώ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ετοιμόγεννη γυναίκα και όχι να έχω έναν έφηβο στο σαλόνι μου και αμέσως μετά θα έπαιρνα εγώ τηλέφωνο την κουνιάδα μου (που ευτυχώς δεν έχω, έχω μόνο δύο κουνιάδους) και θα της θύμιζα ότι γεννάω από ώρα σε ώρα και μου είναι δύσκολο, έχοντας ήδη ένα μωρουλίνι να προσέχω, να έχω εδώ και τον γιο της. Τέλος, θα την ευχαριστούσα για την ευγενική προσφορά της (.....!) και θα της έλεγα ότι, για φέτος τουλάχιστον, δεν θα πάρω!

Καλά, τα έχω πάρει κι εγώ τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κουκλίτσα μου, μην αφήνεις λεπτό να περνάει! Ξεκαθάρισέ το τώρα, γιατί θα σου ανέβουν στο κεφάλι! Μην δεχθείς κάτι που δεν θέλεις, πού ακούστηκε να κάνουν άλλοι κουμάντο στο σπίτι ΣΟΥ, επαναλαμβάνω!

Και δεν έχω φάει ούτε πρωινό! Νευρίασα...

rPPrp3.png

Ωπα κοριτσια....μη νευριαζετε κ μου παθετε τιποτα!!!!Θα το κουβαλαω μια ζωη.....

Δε φταιει η κουνιαδα,αυτη τον αδερφο της θελει να βοηθησει....ο αντρας μου φταιει που δε σκεφτηκε κ ζητησε βοηθεια!!!!

Περιμενω να ξυπνησει ο μικρος να φαει το αυγο του κ μετα να τον παω στη δουλεια της μανας μου να τον κρατησει μεχρι το βραδυ που θα γυρισουμε απ τον ιατρο.....το μεσημερι λοιπον που θα ειμαστε τα ζευγος home-alone μπορει κ να μας ακουσετε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ας αλλαξουμε θεμα,μη γεννησουμε ολες μαζι!!!!!

witch-ακι αυριο πας ιατρο????

Θα γλιτώσω και τη δίαιτα!!χαχα!αλλά είμαι πολύ νωρίς!!

Και εσύ και η witch έχετε γιατρό..εγώ την άλλη Τετάρτη, ποια άλλη έχει??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ βρε giotaki μου δεν ξερεις αυτο που λενε? Οποια δεν εχει κακια πεθερα εχει κακη κουνιαδα! Εσυ κοριτσι μου δεν αφησες τιποτα

χαχαχα! Αχ ποναω κιολας μολις εβαλα υποθετο γλυκερινης και υποφερω! Αν εξαφανιστω ξαφνικα θα ξερετε που θα με βρειτε χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Πήγαμε κι εμείς χθες βράδυ, κοριτσάκια μου, αλλά με τα νεύρα που με πιάσανε μ' αυτά, που διάβασα, δεν σας είπα τα νέα! Σας τα λέω και πάω για πρωινό, διότι πείνασα! Κατ' αρχήν, προσπάθησα να κοιμηθώ μέχρι αργούτσικα (09.20) και μετά να χαζέψω τηλεόραση, διότι πρέπει να δούμε πώς θα περνούν οι ώρες από 'δω και μπρος...

Κορίτσια, είμαι λίγο ανήσυχη... Καλά είμαστε, δεν λέω, κι από νερά, κι από πλακούντα κι από τράχηλο. Αλλά ο κάτω ο μπεμπάκος μας είναι λίγο μικρούλης. Η διαφορά με τον αδελφό του μεγάλωσε. Ήταν η πρώτη φορά που δεν πήραν το ίδιο βάρος. Παρά τη διαφορά τους έπαιρναν πάντα το ίδιο ακριβώς. Αυτή τη φορά ο επάνω πήρε 300 γρ. και έφτασε τα 1911 και ο κάτω πήρε μόνο 200 και έφτασε με το ζόρι τα 1460... Είμαι πολύ στενοχωρημένη... Αποφάσισα να μείνω στο σπίτι αυστηρά, να κάνω ό,τι είπε ο γιατρός, να κόψω τα σούρτα φέρτα, μπας και σπρώξουμε όσο περισσότερο καιρό γίνεται, για να προλάβει να πάρει βάρος το φασολάκι μας!

rPPrp3.png

μα να εχω λαπτοπ στο κρεββατι και να μην γραφει ελληνικα?!ελεος!και σας παρακολουθω απο μεσα και οταν ειναι να γραψω σηκωνομαι και ερχομαι στο γραφειο.ουφ!

α δεν σας ειπα,μαλλον τελικα θα κρατησουμε βλαστοκυτταρα ιδιωτικα.το συζητησαμε με την αγαπουλα(που εισαι ολγα να με κοροιδεψεις?!) και σημερα περιμενω τα συμβολαια να τα μελετησω.

age.png

μα να εχω λαπτοπ στο κρεββατι και να μην γραφει ελληνικα?!ελεος!και σας παρακολουθω απο μεσα και οταν ειναι να γραψω σηκωνομαι και ερχομαι στο γραφειο.ουφ!

α δεν σας ειπα,μαλλον τελικα θα κρατησουμε βλαστοκυτταρα ιδιωτικα.το συζητησαμε με την αγαπουλα(που εισαι ολγα να με κοροιδεψεις?!) και σημερα περιμενω τα συμβολαια να τα μελετησω.

Μα πώς γίνεται, βρε παιδάκι μου, να υπάρχει laptop που δεν γράφει ελληνικά; Ούτε με alt+shift δεν αλλάζει; Περίεργο μου φαίνεται!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...