Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μαζι γραφαμε!!!!

Λογικα μεχρι τις 25.Ο αντρας μου θα ερθει μονο για 10 μερες (αν κατεβουμε 1η Αυγουστου) γιατι εχει δουλεια.Οποτε θα κατσω με τους γονεις μου,να με βοηθησει η μαμα με τα διδυμα και ο μπαμπας να πηγαινει τον Τασο για μπανιο.Παντως δε θα φυγουμε πριν περασουν 10 μερες εδω τα διδυμα.

Αλλωστε την 8η μερα απο την γεννηση θα κανουμε ονοματοδοσια.Ο κουνιαδος μου ειναι ιερεας κ ετσι προβλεπει η εκκλησια.

Δεν υπάρχει κανείς κανείς άλλος να βοηθήσει? μια ξαδέρφη, μια κουμπάρα, μια φίλη??

Να δείς ότι τα μωράκια σου θα είναι τα πιο ήσυχα και καλόβολα και θα σε βοηθήσουν και εκείνα με τον τρόπο τους!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ολη μερα!!!!!

Εχετε κανεναν να γιορταζει σημερα????Του Προφητη Ηλια ειναι!!!!Εγω παντως δεν εχω!!!!

Ηπια καφεδακι,ταισα τον Τασο κ παω να παιξω μαζι του!!!!!

Σας φιλω!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου πως ειστε?Μαλλον πρωινη σημερα μετα τη giota μας! Εγω δεν εκλεισα ματι χθες βραδυ απο κατι συσπασεις τρομερες (δεν ξερω αν ητανε απο το εντερο ή τη μητρα ελπιζω να ειναι απο το εντερο γιατι τον τελευταιο καιρο μονο με υποθετα γλυκερινης κανω επισκεψη στην τουαλετα!) και δε με αφησαν ουτε λεπτο σε σημειο που μου δημιουργουσαν και δυσφορια,μετα μου αρχισε και ενας πονος κατω αριστερα και ποναει και ολο μου το ποδι απο το γοφο μεχρι το γονατο, που συνεχιζει ακομη και με αποτελειωσε! Ξερει καμια σας κατι γι'αυτο κοριτσακια μου? Φιλακια σε ολες, ελπιζω να σταλει το μηνυμα αυτο γιατι εχθες προσπαθουσα απο το πρωι και τιποτα!

Καλημερα marakik0n....εχω την εντυπωση πως ειναι το εντερο σου κ οχι συσπασεις,αλλα αν σε ενοχλει πολυ καλυτερα να μιλησεις με τον ιατρο σου!!!!Οσο για τον πονο στο ποδι κ μενα με επιανε ανα διαστηματα κ δεν μπορουσα να περπατησω αλλα περνουσε μετα απο λιγο!!!!!Αντε φτιαξε κι εσυ ενα τικερακι να βλεπουμε ποσο εβδομαδων εισαι!!!!!

Μολις γυρισαμε απ τον φουρνο,πηγαμε να παρουμε κουλουρι κ ελπιζω να κοιμηθει σε λιγο ο μπομπιρας.....αντε να ερθει το απογευμα να παω στον ιατρο!!!!Ανυπομονω!!!!

Οι υπολοιπες που εισαστε????

AGORAKIA σταματησες τη δουλεια κ το εριξες στο νανι-νανι????

witch-ακι μου????Πως εισαι σημερα?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα marakik0n....εχω την εντυπωση πως ειναι το εντερο σου κ οχι συσπασεις,αλλα αν σε ενοχλει πολυ καλυτερα να μιλησεις με τον ιατρο σου!!!!Οσο για τον πονο στο ποδι κ μενα με επιανε ανα διαστηματα κ δεν μπορουσα να περπατησω αλλα περνουσε μετα απο λιγο!!!!!Αντε φτιαξε κι εσυ ενα τικερακι να βλεπουμε ποσο εβδομαδων εισαι!!!!!

Μολις γυρισαμε απ τον φουρνο,πηγαμε να παρουμε κουλουρι κ ελπιζω να κοιμηθει σε λιγο ο μπομπιρας.....αντε να ερθει το απογευμα να παω στον ιατρο!!!!Ανυπομονω!!!!

Οι υπολοιπες που εισαστε????

AGORAKIA σταματησες τη δουλεια κ το εριξες στο νανι-νανι????

witch-ακι μου????Πως εισαι σημερα?????

Καλημερα και σε εσενα giota μου κι εγω το ιδιο πιστευω οτι μαλλον ητανε το εντερο αλλα ητανε τοσο εντονες οι ενοχλησεις που αρκουσαν να με αφησουν ξαγρυπνη!

Αληθεια να σε ρωτησω και κατι? Τις συσπασεις πως τις

διακρινεις απο οτιδηποτε αλλο? Εχει και πονο μαζι? Γιατι εγω μονο πιεση κατω χαμηλα αισθανομουνα σα να ηθελα συνεχεια να πηγαινω τουαλετα, συχνοουρια εντονη δηλαδη! Περιμενω να βγει απο το χειρουργειο και η γιατρος μου να μιλησουμε!

Οσο για τις εβδομαδες, σημερα ειμαι 8 και 5 ημερων!

Εχω δρομο μπροστα μου χαχα!

Τι κανει οΤασουλης σου? Πρεπει να ειναι ησυχο το ψιχουλακι, καταλαβαινει οτι τη μαμα του δεν πρεπει να την κουραζει πολυ χαχα! Αντε βαλε τον Τασουλη για

υπνακο και ελα να τα πουμε!

Κοιμηθηκε ο γλυκουλης μου!!!!

Τα χω παρει κρανιοεγκεφαλικα....μιλησα με την κουνιαδα μου στο τηλ η οποια μενει μονιμα στη Σπαρτη.Ο ενας της γιος ειναι 16 χρονων κ θελει λεει να τον στειλει Αθηνα (μαλλον αυριο) για να βοηθησει τον αντρα μου στη δουλεια.Και της λεω που θα κοιμαται???Μην ανυσηχεις μου λεει κοιμαται κ στο πατωμα.

Και πηρα τον αντρα μου κ τον εβρισα γιατι δε σεβεται που ειμαι ετοιμογεννη,με ενα μωρο 17 μηνων,να εχω και τον μαντραχαλο να του μαγειρευω κ να του πλενω.....

Καθε βραδυ που εχω τον αβολευτο γυρνοβολαω στο σαλονι,αν εχω και μουσαφιρη να δω τι θα κανω.....Και λειπουν κ τα πεθερικα,αλλιως θα εμενε σε αυτους.....Τωρα τι κανω μου λετε???Απο την μια ξερω οτι χρειαζεται βοηθεια ο αντρας μου αλλα απο την αλλη δεν μπορω να εχω αλλο ατομο μες στο σπιτι σ αυτη τη φαση που ειμαι....δε θα μπορω ουτε να κυκλοφορω ανετα μες στο ιδιο μου το σπιτι.......

Απελπιστηκα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοιμηθηκε ο γλυκουλης μου!!!!

Τα χω παρει κρανιοεγκεφαλικα....μιλησα με την κουνιαδα μου στο τηλ η οποια μενει μονιμα στη Σπαρτη.Ο ενας της γιος ειναι 16 χρονων κ θελει λεει να τον στειλει Αθηνα (μαλλον αυριο) για να βοηθησει τον αντρα μου στη δουλεια.Και της λεω που θα κοιμαται???Μην ανυσηχεις μου λεει κοιμαται κ στο πατωμα.

Και πηρα τον αντρα μου κ τον εβρισα γιατι δε σεβεται που ειμαι ετοιμογεννη,με ενα μωρο 17 μηνων,να εχω και τον μαντραχαλο να του μαγειρευω κ να του πλενω.....

Καθε βραδυ που εχω τον αβολευτο γυρνοβολαω στο σαλονι,αν εχω και μουσαφιρη να δω τι θα κανω.....Και λειπουν κ τα πεθερικα,αλλιως θα εμενε σε αυτους.....Τωρα τι κανω μου λετε???Απο την μια ξερω οτι χρειαζεται βοηθεια ο αντρας μου αλλα απο την αλλη δεν μπορω να εχω αλλο ατομο μες στο σπιτι σ αυτη τη φαση που ειμαι....δε θα μπορω ουτε να κυκλοφορω ανετα μες στο ιδιο μου το σπιτι.......

Απελπιστηκα.....

Giotaκι μου σε καταλαβαινω απολυτα, περα απο το μικρουλη που τον εχεις ολη μερα πλεον να εχεις και τον

ανηψιο του αντρα σου μεσα στα ποδια σου σ'αυτην την κατασταση που εισαι, τι να πω! Εμενα περισσοτερο με

πειραξαν τα πεθερικα σου που τετοιες στιγμες αντι

να καθησουνε να σε βοηθησουνε, εστω και με το μικρο

ηθελαν και διακοπες, αν ειναι δυνατον! Τα εγγονακια τους περιμενουν βρε γαμωτο οχι ξενα! Αλλα giotaki μου

οπως σου φερθηκαν ςτσι πρεπει να τους φερθεις σαν ξενους! Τι να πω κι εμενα η πεθερα μου ακυρωσε διακοπες σε βουνο και θαλασσα λογω των προβληματων

\των δικων μου και της επεμβασης του αντρα μου! Δεν της ξαναζητησα βεβαια ποτε αλλοτε βοηθεια, αλλα μια φορα θα τη χρειαστουμε!!!

Αχ...τι να πω....

Και δεν ειναι καλα κ οι ορμονες μου......

Ειχα το αγχος για το απογευματινο ραντεβου,εχω κι αλλα τωρα να σκεφτομαι....αυτο μου ελειπε......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Giota μου, τι αναισθησία είναι αυτή που υπάρχει στον κόσμο???

Εγώ δεν θέλω κανέναν, προτειμώ μόνη και όπως τα καταφέρνω!

Δηλαδή δεν σου φτάνει που δεν έχεις βοήθεια με τον Τασούλη, που είσαι με την κοιλιά νααα, που περιμένεις από μέρα σε μέρα να γεννήσεις, που έχεις να κοιτάξεις το σπίτι σου.... πρέπει να σου φορτωθεί κι από πάνω μια υποχρέωση?? Καλά κι αυτή η κουνιάδα σου μυαλό δεν έχει??

RKdwp3.png

Αχ βρε Giota μου, τι αναισθησία είναι αυτή που υπάρχει στον κόσμο???

Εγώ δεν θέλω κανέναν, προτειμώ μόνη και όπως τα καταφέρνω!

Δηλαδή δεν σου φτάνει που δεν έχεις βοήθεια με τον Τασούλη, που είσαι με την κοιλιά νααα, που περιμένεις από μέρα σε μέρα να γεννήσεις, που έχεις να κοιτάξεις το σπίτι σου.... πρέπει να σου φορτωθεί κι από πάνω μια υποχρέωση?? Καλά κι αυτή η κουνιάδα σου μυαλό δεν έχει??

Κι εγω αυτο λεω...δε μου φτανουν ολα τα αλλα.....

Η κουνιαδα μου δεν την νοιαζει,ισα ισα που θα ξεφορτωθει κ ενα παιδι απο τα 5 που εχει.....Γενικα το σοι του αντρα μου απ οτι καταλαβατε δεν ενδιαφερεται για κανεναν παρα μονο ο καθε ενας κοιταζει την παρτυ του....:twisted::twisted::twisted:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοπέλες!!

Εγώ giota λέω μη μασήσεις αφού τον χρειάζεται ο άντρας σου καλώς αλλά από κεί και πέρα δεν είσαι ξενοδοχείο, τι κατάσταση σου τι βλέπει ο πιτσιορικάς, βάλτον να κάνει δουλειές κανονικότατα και χώσε και τον άντρα σου σε αυτό. Πές του λυπάμαι αγάπη μου δεν μπορώ. Και τον Τασούλη να φυλάξει βάλτον και αν ξανάρθει σφύρα μου!!:D:D!! Μη συγχίζεσαι εσύ στην ηραμία σου και στην εγκυμοσύνη σου!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να φιλοξενήσω άτομο αυτή την περίοδο! Είμαι με τα βυζιά έξω και τρέχω πέρα δώθε στο σπίτι, να φτιάξω γάλα, να τα πλύνω, να τους αλλάξω ρούχα... πού να έχω έναν ξένο μέσα? Να πρέπει να προσέχω τι φοράω κτλ..??

Αχ Giota μου... τι τραβάς κι εσύ??? Νευριάζω μόνο που το σκέφτομαι..

RKdwp3.png

Αχ giotaki μου αυτο που λες με την παρτυ τους ειναι συνηθισμενο

φαινομενο, απλα καπως ετσι πρεπει να μαθουμε να λειτουργουμε κι εμεις και οχι μονιμως κοροιδα! Προσπαθησε να ηρεμησεις, να πανε καλα τα πραγματα με το ιατρο το απογευμα και μην ξεφευγεις απο

στοχο σου, γερα και χαρουμενα μωρουλινια!!! Φιλια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...