Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

σημερα ημουνα πολυ γαιδαρα!την εχω βγαλει ολη μερα στο κρεββατι και κοιμομουν επειδη δεν ειχα καουρες και δεν ηθελα να χασω την ευκαιρια!βαλαμε και τεντες σημερα αλλα εκανε ολο το κουμαντο ο μπαμπας μου και τις ειδα μολις τωρα που γυρισε η αγαπουλα μου απο τη δουλεια.

σιγα με τα σορόπια θα μας ανεβει το σακχαρο:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

nunu για διαιτα πηγες ή θα κοινωνησεις για τον δεκαπενταυγουστο?χα χα!

θα περιμενουμε λοιπον να γεννησει και η nunu για να την κανουμε για αραχωβα για να μην της χαλασουμε και τη νηστεια!:tongue:

Ευχαριστώ witch!! Ναι μάλλον για κοινωνία με βλέπω.

Χαίρομαι που δε φαίνεται κουφό μόνο σε μένα αλλά αν σας πώ το πόσο κόσμο και τηλέφωνα είχε είναι ακόμα πιο κουφό. Εντωμεταξύ μου τον προτείναν οι μαίες που πηγαίνω οπότε είναι δοκιμασμένος.

twins γενικός ιατρός πρέπει να είναι και να έχει ειδικευθεί σε αυτό.

Το διαιτολόγιο για μια εβδομάδα είναι το εξής:

πρωϊ 2 μπανάνες

μεσημέρι 400γρ πατάτες βραστές με λάδι και λεμόνι

βράδυ χυμό

Όλα αυτά μασημένα 15-30 φορές την μπουκιά (και τον χυμό)

2 ποτήρια νερό και ύπνο στις 10!!!!

Ελπίζω να σας έχω κάνει να ευθυμήσετε γιατί εγώ τα γράφω και γελάω από τα νεύρα μου. Τι τραβάω η δύσμοιρη!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu, lοιπόν... τώρα θα κάνω κριτική στη δίαιτα... και ας μην είμαι διαιτολόγος:

πρωϊ 2 μπανάνες --> το χειρότερο φρούτο! Τα υπόλοιπα που πήγαν;

μεσημέρι 400γρ πατάτες βραστές με λάδι και λεμόνι --> κρέας; ψάρι; αυγά; τυρί; άλλες πρωτεϊνες; εξαφανίστηκαν όλα οεο;

βράδυ χυμό --> ο χυμός είναι όλο σάκχαρα. Και ένα ποτήρι ισοδυναμει με τρία έως πέντε πορτοκάλια. Αν σου έλεγε να φας το ισοδύναμο σε φρούτο, τουλάχιστον θα έπαιρνες τις ίνες. Ενώ τώρα τι;

Και ο ύπνος στις 10; Law & Order δεν θα βλέπεις δηλαδή;

Και για τα νεύρα σου φταίει η νηστεία! Και μόνο αυτή... Κάνε σου λέω τη γιαουρτοθεραπεία και θα περάσεις καλά! Γιαούρτι με κεράσι, γιαούρτι με φράουλα, γιαούρτι με μαστίχα, γιαούρτι πρόβειο... Φοβερη ποικιλία και απεριόριστη ποσότητα!

Όλγα, μουστάκια δεν έχω για να τα φάμε... τι κρίμα:P. Να φάμε καλύτερα παγωτάκι;;;; (πες ναι)

Μάγισσα με γειες! Και μόνο αγαπούλες να κάνετε κάτω από τις τέντες:tongue::tongue:

Τώρα έφτασα στα ποστ της 08-07-2010. Κάνω και διαλείμματα για τάισμα- άλλαγμα βλέπετε.... Αλλά θα τα διαβάσω όλα... τέλειο φλασμπακ!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins κριτική ελεύθερα, δεν ξέρω και γω τι να πώ. Απλά πάντα μ αρέσει να είμαι ανοιχτή σε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και το δίλημμα μου είναι ότι ο ντοκ ήταν πολύ συμπαθής και μου μετέδωσε ότι ξέρει τι κάνει αλλά όλα αυτά είναι τόσο απρόσιτα. Αφηστε που δεν θέλω άλλον έναν γιατρό να με παρακολουθεί. Μου ζήτησε και αυτός εξετάσεις, δηλαδή εκνευρίζομαι και με αυτό, λεφτά για τις εξετάσεις ποιός θα δώσει??

και δεν το συζητώ, αν πω ότι θα του δώσω μια ευκαιρία για τον ύπνο και το νερό έχασε.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

αφου ειναι αγαπουλα τι να τον κανω?!για να καταλαβετε,ειχε κοιμηθει μονο 3 ωρες το βραδυ απο τα νευρα του με τον θειο,γυρισε απο τη δουλεια στις πεντεμιση,εβαλε να φαμε,πηγε πηρε τις εξετασεις μου και τωρα σκουπιζει τα μπαλκονια και καμαρωνει τις τεντες.

βρε nunu αυτο δεν ειναι διατροφη!εκτος αν πας για αστροναυτης.για ονομα.δεν ειναι οτι θα πεινας αλλα δεν παιρνεις βασικα πραγματα ετσι για αυτην την περιοδο.θα το παιξω κι εγω ειδικος μεχρι εκει που ξερω και θα σου πω οτι δεν σου δινει πρωτεινες,οι μπανανες δεν βοηθανε στην τουαλετα και ειναι και αυτο σημαντικο,δεν παιρνεις αλατι και κανει πολυ ζεστη για να μην παιρνεις καθολου,τα φρουτα προσφερουν ενεργεια που σου ειναι αχρηστη το βραδυ που θα μπορουσες να τρως κατι αλλο και πιθανον να μην το σηκωνει και το στομαχι σου τον χυμο το βραδυ.και εχει απολυτο δικιο η twins,πολλα σακχαρα.και για μια εβδομαδα το ιδιο θα ειναι?εξετασεις σου ζητησε να δει?

age.png

εχω μια καλυτερη διαιτα!θα πινεις το πρωι 8 ποτηρια νερο και θα κοιμασαι μεχρι το αλλο πρωι για να ξεχνας την πεινα σου.

υποστηριζω πολυ τα εναλλακτικα γενικα αλλα ρε ζουζου εσυ δεν χρειαζεσαι διαιτα αυτη τη στιγμη αλλα σωστη και ισορροπημενη διατροφη.ο γιατρος δεν σου ειπε να χασεις αλλα να προσεξεις να παρεις πολυ λιγα ακομη.

age.png

Αχ κορίτσια, από τώρα με παιδεύει ο μικρούλης μου!!! Τώρα αποφάσισε να κοιμηθεί!!

Witch καλορίζικες οι νέες τέντες!

Nunu, θα αντέξεις να κάνεις μια τόσο εξουθενωτική δίαιτα??? Σάκχαρο έχεις εσύ? Γιατί οι μπανάνες, οι πατάτες και οι χυμοί, δεν συνίστανται σε αυτή την περίπτωση! Εγώ πάντως δεν θα κατάφερνα να την κάνω!!! Τώρα τι να πώ..μπορεί αυτός να ξέρει κάτι παραπάνω...

Πάντως θα συμφωνήσω με την twins!

RKdwp3.png

εχω μια καλυτερη διαιτα!θα πινεις το πρωι 8 ποτηρια νερο και θα κοιμασαι μεχρι το αλλο πρωι για να ξεχνας την πεινα σου.

υποστηριζω πολυ τα εναλλακτικα γενικα αλλα ρε ζουζου εσυ δεν χρειαζεσαι διαιτα αυτη τη στιγμη αλλα σωστη και ισορροπημενη διατροφη.ο γιατρος δεν σου ειπε να χασεις αλλα να προσεξεις να παρεις πολυ λιγα ακομη.

Εναλλακτικά αντί πατάτες ρύζι, αντί μπανάνες μήλα. Μη ξεχνάμε δεν είναι δίαιτα, είναι νηστεία!!:confused::confused::confused:

Επειδή και γω τα έθεσα τα ερωτήματα, μου είπε ότι έχω αποθηκευμένα στο σώμα μου παραπάνω απ όσα χρειάζομαι, από λίπος και πρωτεϊνες και δεν τίθεται θέμα υγείας δικιάς μου ή των μωρών. Του είπα επίσης ότι το ζητούμενο μου δεν είναι να χάσω κιλά γιατί λόγω εγκυμοσύνης το βρίσκω άκυρο εκείνος έχει αντίθετη άποψη ότι έχω περιθώριο να χάσω, και καλά όσο χώρο κάνω για τα μωρά και ότι με αυτόν τον τρόπο θα οξυγωνόνται καλύτερα. Το γενικό συμπέρασμα μας είναι ότι δεν κάνει για μένα, πιθανόν να τα λέει καλά ο άνθρωπος αλλά εγώ κοντεύω να αδειάσω το ψυγείο σήμερα. Και αφού είμαι λιγουριάρα σιγά μην κρατηθώ παραπάνω από 1 μέρα. Χλωμοοοοοοοοοο!! Μην ανησυχείτε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ακου τι θα κανουμε.θα μετακομισεις στο σπιτι μου,θα φροντιζω εγω τη διατροφη σου και θα σε επιβλεπω(ειμαι πολυ σκληρη μη νομιζεις)ετσι και δεν θα παρεις κιλα και θα σε βαλω να σιδερωνεις για να καις καμια θερμιδα παραπανω και θα παρεις και μια ιδεα του πως θα ειναι οταν θα εχεις τα μωρα σου αφου (λογικα τουλαχιστον)γενναω πριν απο εσενα.και θα σε αφηνω να τρως και σουβλακια αλλα με αλαδωτη πιτα και μονο τοματα.αντε και λιγο τζατζικι.

age.png

Διαφημίσεις

Αντί μπανάνες μήλα;;;; Άλλο και τούτο πάλι; Κατ' αρχήν τα μήλα είναι κάπως εκτός εποχής ή μου φαίνεται. Επίσης, στις κλασικές δίαιτες 1 μήλο= μισή μπανάνα. Άρα θα φάς 4 μήλα; Συγγνώμη αν ακούγομαι κάπως σαρκαστική, αλλά είναι κοινός τόπος ότι αυτή δεν είναι δίαιτα, νηστεια της σαρακοστής είναι... δηλαδή αποχή από κάποια συγκεκριμένα φαγητά. Γιατί και από θερμίδες, βαρβάτη είναι. Να κάνω ένα πρόχειρο υπολογισμό;

2 μπανάνες = 120χ2= 240 θερμίδες

400 γρ. πατάτες = 250 θερμίδες (2,5 μέτριες πατάτες βραστές)

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο= 157 θερμίδες

1 μικρό ποτήρι χυμός πορτοκάλι (100ml) = 85 θερμίδες. Το κλασικό ποτήρι 330ml = >250 θερμίδων.

Άθροισε τα και θα δεις.

Εγώ θα ήθελα να προτείνω ένα καλύτερο τρόπο αδυνατίσματος (το σίδερο), αλλά δεν θέλεις:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μέσα, θα με παίρνετε εναλλάξ στα σπίτια σας και θα προσέχετε τι τρώω.

Το άλλο που σκέφτομαι, και πείτε μου αν έχω άδικο........για να φτάσεις στο σημείο να πάς σε διαιτολόγο, το λιγότερο που πρέπει να καταλάβει ο άλλος είναι ότι δεν είσαι εγκρατής και ότι σου αρέσει να τρώς, μπορείτε να μου πείτε αυτός νομίζει ότι θα με φωτίσει το άγιο πνεύμα και θα πώ: βρε δίκιο είχαν τόσα χρόνια που μου λέγαν να μην τρώω????:rolleyes::rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...