Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγω το καταλαβα απο την χοριακη.

Στον γιο μου την τριτη μερα καθυστερησης ειχα 1385 μοναδες ενω τωρα στα διδυμα παλι 3η μερα καθυστερησης ειχα 4580 μοναδες.Πριν κανω τον γιο μου ειχα μια παλινδρομη κι ετσι ο ιατρος και στις δυο εγκυμοσυνες μου ζητησε επαναληψη χοριακης μετα απο 48 ωρες.Στα διδυμα οταν του ειπα τηλεφωνικα το αποτελεσμα μου ειπε πως δε χρειαζεται να κανω επαναληπτικη και την επομενη εβδομαδα εκανα υπερηχο οπου ειδαμε δυο σακους με δυο σπορακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγω το καταλαβα απο την χοριακη.

Στον γιο μου την τριτη μερα καθυστερησης ειχα 1385 μοναδες ενω τωρα στα διδυμα παλι 3η μερα καθυστερησης ειχα 4580 μοναδες.Πριν κανω τον γιο μου ειχα μια παλινδρομη κι ετσι ο ιατρος και στις δυο εγκυμοσυνες μου ζητησε επαναληψη χοριακης μετα απο 48 ωρες.Στα διδυμα οταν του ειπα τηλεφωνικα το αποτελεσμα μου ειπε πως δε χρειαζεται να κανω επαναληπτικη και την επομενη εβδομαδα εκανα υπερηχο οπου ειδαμε δυο σακους με δυο σπορακια!!!!

αμαν τι καλα τελειαααααααααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια εχω μια απορια ποτε καταλαβαται οτι θα κανετε δυο παιδακια και οχι ενα?

εγώ 3 εβδομάδων που έκανα χοριακή είχα 23757 αλλά το έμαθα μετά από δυο μέρες που έκανα υπέρηχο. Δε μου είπε κανείς ότι η χοριακή μου είναι υψηλή

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

εγώ 3 εβδομάδων που έκανα χοριακή είχα 23757 αλλά το έμαθα μετά από δυο μέρες που έκανα υπέρηχο. Δε μου είπε κανείς ότι η χοριακή μου είναι υψηλή

θα περιμενω να παω για υπερηχο να δω και να σας πω!!δεν ξερω γιατι μου μπηκε αυτη η ιδεα:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφάκη, και εγώ είχα μια μεγάλη χοριακή, αλλά νομίζω ότι από μόνο του δεν λέει κάτι. Εμένα η πρώτη ήταν 450 και μετά από δύο μέρες 2.000. Οι τιμές όπως βλέπεις είναι πολύ χαμηλότερες από της Γιώτας. Δηλαδή, τη σίγουρη απάντηση τη βλέπεις μετά το πρώτο υπερηχογράφημα (υπέροχη στιγμή). Επίσης τώρα είδα τα τικεράκια (στραβομάρα μου). Καλοστέριωτη να είσαι, (βλέπω είσαι φρεσκοπαντρεμένη) και να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Nunuδίτσα, καλή μου, τελείωσα το σίδερο χτες, αλλά μην ανησυχεις... αύριο θα έχουμε νέα συγκομιδή, οπότε σε περιμένω να βοηθήσεις :P!!! Επίσης, μια που λες για δίαιτες, για δες και αυτές που έκανα εγώ. Και εγώ ήμουν στο +15 και τελικά γέννησα στο +13,5.

Α... και κάπου στα λεγόμενα σας διάβασα και για μία Αράχωβα.... πότε θα πάμε να κάνουμε σκι και σνόουμπορντ στα σουβλάκια;;;;;:D:D:D:D:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Δε μου είπε κανείς ότι η χοριακή μου είναι υψηλή

Εγω απλα επειδη ηταν μονο 3η μερα καθυστερησης βρηκα τα παλια αποτελεσματα κ περιμενα παλι γυρω στο 1500...γιατι δεν ημουν κ σιγουρη...δεν εχω κ τον πιο σταθερο κυκλο...κ λογω της παλλινδρομης ειχα εναν φοβο....απλα οταν ειδα οτι ειναι τοσο πολυ εκτος απ τον ενθουσιασμο μου το συζητησαμε με το συζυγο κ μια εβδομαδα μεχρι να παμε στον ιατρο λεγαμε πως θα ειμαστε με δυο παιδια ακομη κτλ...ακομη κ οταν πηγαμε στον ιατρο πρωτα συζητησαμε στο γραφειο του κ του ελεγα υποψιαζομαι πως εχω διδυμα.

Τωρα πλεον μας φαινεται απιστευτο πως εφτασε η ωρα να τα αντικρυσουμε!!!!Ειδικα ο αντρας μου ανυπομονει!!!!!

Βγηκα οφ τοπικ το ξερω αλλα τα θυμηθηκα και ξανανιωσα που λεει κ ο λαος!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

θα περιμενω να παω για υπερηχο να δω και να σας πω!!δεν ξερω γιατι μου μπηκε αυτη η ιδεα:tongue::tongue:

Καλα αποτελεσματα να εχεις....

Και ενα να ειναι και δυο να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!!!!

Εμεις εδω ειμαστε κ περιμενουμε νεα σου!!!!:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εφάκη, και εγώ είχα μια μεγάλη χοριακή, αλλά νομίζω ότι από μόνο του δεν λέει κάτι. Εμένα η πρώτη ήταν 450 και μετά από δύο μέρες 2.000. Οι τιμές όπως βλέπεις είναι πολύ χαμηλότερες από της Γιώτας. Δηλαδή, τη σίγουρη απάντηση τη βλέπεις μετά το πρώτο υπερηχογράφημα (υπέροχη στιγμή). Επίσης τώρα είδα τα τικεράκια (στραβομάρα μου). Καλοστέριωτη να είσαι, (βλέπω είσαι φρεσκοπαντρεμένη) και να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Nunuδίτσα, καλή μου, τελείωσα το σίδερο χτες, αλλά μην ανησυχεις... αύριο θα έχουμε νέα συγκομιδή, οπότε σε περιμένω να βοηθήσεις :P!!! Επίσης, μια που λες για δίαιτες, για δες και αυτές που έκανα εγώ. Και εγώ ήμουν στο +15 και τελικά γέννησα στο +13,5.

Α... και κάπου στα λεγόμενα σας διάβασα και για μία Αράχωβα.... πότε θα πάμε να κάνουμε σκι και σνόουμπορντ στα σουβλάκια;;;;;:D:D:D:D:D

Α ρε γαμώτο.......δε θα μπορέσω άυριο!!!:):):)

Θα πάω να προσκυνήσω!!χαχαχα!!τα χάπια μου!!

Τις έχω δεί τις δίαιτες twins και κάτι τέτοιο περίμενα σήμερα, ανθρώπινο αλλά κοίτα που τώρα έχω μπερδευτεί πάλι......να κάνω ότι λέει αυτός ή να πάω αλλού???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εμένα δε μου είπε κανείς για δίδυμα. Μάλιστα στον 1 υπέρυχο είδε ένα σάκο. Και μετά απο 10 μέρες που πήγαμε να ακούσουμε καρδιά είδε και τον αλλο!

Καλό κι αυτό!! πιο kinder έκπληξη!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Βρε nunu, δεν μπορεί να σε αφήσει να ξενηστικωθείς! Εγκυος είσαι! Πρέπει να παίρνεις τις θερμιδούλες σου για σένα και για τα παιδάκια σου και όχι να λιμοκτονήσεις! Και για το νερό, πρώτη φορά το ακούω.... και καλοκαιριάτικα κιόλας :P. Τι γιατρός είναι; Γιατί εκτός από τους ενδοκρινολόγους και τους διαβητολόγους, δεν νομίζω να ασχολούνται και πολλές άλλες ειδικότητες με τη διατροφή. Και η στέρηση μόνο κακό κάνει... μετά πέφτεις με τα μούτρα και είναι χειρότερο.

Όσο για το προσκύνημα... χμ... φτηνές διακιολογίες. Προσκύνα γρήγορα και έλα για σίδερο! Θα σε περιμένει ο Ολυμπος (το φορμάκια του Φιλ) και ο Κίσσαβος (τα φορμακια της Βικ) και το Έβερεστ (πετσέτες, πετσετάκια και πανάκια)!!!!!:P:p:p:p

Είδαν καλά τα όμορφα ματάκια μου τη joy;;;; Μπες καλή μου στο προφίλ να δεις τα ποντικο-μπεμπουλίνια!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

nunu για διαιτα πηγες ή θα κοινωνησεις για τον δεκαπενταυγουστο?χα χα!

θα περιμενουμε λοιπον να γεννησει και η nunu για να την κανουμε για αραχωβα για να μην της χαλασουμε και τη νηστεια!:tongue:

age.png

σημερα ημουνα πολυ γαιδαρα!την εχω βγαλει ολη μερα στο κρεββατι και κοιμομουν επειδη δεν ειχα καουρες και δεν ηθελα να χασω την ευκαιρια!βαλαμε και τεντες σημερα αλλα εκανε ολο το κουμαντο ο μπαμπας μου και τις ειδα μολις τωρα που γυρισε η αγαπουλα μου απο τη δουλεια.

age.png

!βαλαμε και τεντες σημερα αλλα εκανε ολο το κουμαντο ο μπαμπας μου και τις ειδα μολις τωρα που γυρισε η αγαπουλα μου απο τη δουλεια.

Μεγειες...μεγειες!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

GRJdp2.png

xefUp3.png

εεεεε αυτο με τα ομορφια ματια ειναι κλεμμένο!!!Κανε στην ακρη κοπελιά μην φαμε τα μουστάκια μας!!!:mrgreen:

Εφακι με το καλό το μπεμπέ!Και να σου ζησει το παιδακι σου!

πωπω σημερα(ΣΤΟ 8ο ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ)ηταν τελεια η θαλασσα!!:mrgreen:

Και εχω πάρει και ενα εξωτικό χρωματάκι αλλο πραγμα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...