Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

H γεννα καθ'αυτου να μην σε τρομαζει καθολου γιατι δεν καταλαβαινεις τιποτα απολυτως.Ουτε η επισκληρίδιος ειναι τιποτα

Επειδη αν και γεννα δεν παυει να ειναι ενα χειρουργειο με μια μεγαλουτσικη τομη η 2-3 μερες ειναι λιγο δυσκολες στο σηκωμα και το περπατημα.Αλλα να ξερεις οτι οσο πιο πολυ περπατας τοσο πιο γρηγορα αναρρωνεις.Εγω να φανταστεις φώναζα μια μαια για παυσιπονο υπόθετο και με το που επιανε σηκωνομουνα και προχωρουσα.Οσο περναγε η ωρα ολο και καλυτερα.Την τελευταια μερα στο μαιευτηριο κοιμηθηκα και στο πλαι.Για να καταλαβεις

Τωρα για τις θερμοκοιτιδες απ'οτι βλεπεις δεν υπαρχει κατι στανταρ.Θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για αυτο.Δεν ειναι ωραιο ουτε ευκολο.Δεν θα πω χαζομαρες αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα και δεν σημαινει οτι τα μωρακια μας που μπαινουν εκει εχουν προβλημα.Απλα ειναι πιο μικρόσωμα και πιο αδυναμα απο τα αλλα!

Ναι, ναι, εννοείται ότι έχουμε βάλει καλά στο μυαλό μας ότι η θερμοκοιτίδα στη δίδυμη κύηση είναι ένα ορατό ενδεχόμενο και σε πολλές περιπτώσεις (αν όχι στις περισσότερες) μια πραγματικότητα. Φυσικά και δεν σημαίνει πρόβλημα, αλίμονο. Είναι απλώς μια βοήθεια στα νινάκια μας. Απλώς φαντάζομαι από την αρχή της εγκυμοσύνης την ώρα που θα μπαίνουμε όλοι μαζί στο σπίτι και θα ήθελα να γίνει έτσι όπως το ονειρεύτηκα. Αλλά και να μην γίνει, τι να κάνουμε, είπαμε. Είμαστε προετοιμασμένοι και γι' αυτό. Τώρα για τον πόνο, έχω λίγο θέμα με αυτό. Δεν τον πολυαντέχω, οπότε φαντάζομαι θα αναπτύξω στενή σχέση με την νοσοκόμα - υπόθετο!

Υ.Γ. Πώς βλέπω το πμ;;;;;;;;;; Δεν ξαναείχα ποτέ!!! :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω, είμαι τελείως χαζή! Είχα κι άλλο προσωπικό μήνυμα! :) :) :) :)

Λοιπόν, το υπόθετο το μισώ ακόμη και σαν λέξη. Επίσης, μισώ θανάσιμα και την ένεση στον κ...λο! Με τις κορτιζόνες κόντεψα να λιποθυμίσω στο κρεβάτι, εκεί που μου τις έκαναν! Δεν ξέρω με τι θα μπορέσω τελικά να εξοικειωθώ... Ας μην το σκέφτομαι! Βλέποντας και κάνοντας!!!

rPPrp3.png

εριξα εναν υπνο...το ευχαριστηθηκα.

εγω τρεμω τη θερμοκοιτιδα.δεν ξερω πως θα το διαχειριστω συναισθηματικα αν και ξερω οτι θα χρειαστει σιγουρα εστω και για λιγο.

για την ολη διαδικασια δεν φοβαμαι ακριβως αλλα δεν μπορω να φανταστω και πως θα ειναι.

age.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Εφάκη! Βλέπω έχεις ήδη ένα παιδάκι, να το χαίρεσαι και περιμένεις και δεύτερο τώρα :) Με το καλό λοιπόν και να έχεις μια τελειόμηνη και καλή εγκυμοσύνη!!!

Γι' αυτό λοιπόν εύχεσαι για δίδυμα? Στο εύχομαι κι εγώ ολόψυχα!!

Έχεις κληρονομικότητα ή έκανες κάποια εξωσωματική ή σπερματέγχυση?

RKdwp3.png

Βρε κοπελίτσες μου, τι πολυλογία σας έπιασε αυτόν τον καιρό... προσπαθώ να κάνω catch up με όλα σας τα λεγόμενα τόσον καιρό, διαβάζω συνεχώς και έχω φτάσει μέχρι τις 05-07-2010. Προς το παρόν λοιπόν, έχω φτάσει στο σημείο που έχω γεννήσει, έχω γυρίσει στο σπίτι χωρίς τη μπέμπα, έχει γεννήσει ο μπαμπάς και προέτοιμάζεται η jas. Επίσης διάβασα για κάτι ντοματόπιτες, για ηλεκτρολόγους, για τεραστιοκοιλιες με πετρώματα και για επισκέψεις σε ιταλικές τουαλέτες. Τι άλλο θα διαβάσω μέχρι να φτάσω στο σήμερα;:-D

Αδερφή της glorr, να της πεις ότι μας λείπει πολύ και η σκέψη μας είναι μαζί της. Να μη βιαστεί όμως. Περιμένουμε τα νέα της!

Μαγισσούλα, έτσι έλεγα και εγώ για τη θερμοκοιτίδα, αλλά δυστυχώς κορίτσι, είναι το λιγότερο τίμημα που πληρώνουμε για την ευτυχία μας...

Γιώτα, υπομονή με τα petherics... Και αν πεις και κάτι παραπάνω, πες τους ότι φταίνε οι ορμόνες!!!!!:P

Εφάκη, καλησπέρα... Με το καλό να σου τύχει ότι επιθυμείς :P!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σου Εφάκη! Βλέπω έχεις ήδη ένα παιδάκι, να το χαίρεσαι και περιμένεις και δεύτερο τώρα :) Με το καλό λοιπόν και να έχεις μια τελειόμηνη και καλή εγκυμοσύνη!!!

Γι' αυτό λοιπόν εύχεσαι για δίδυμα? Στο εύχομαι κι εγώ ολόψυχα!!

Έχεις κληρονομικότητα ή έκανες κάποια εξωσωματική ή σπερματέγχυση?

εχουμε κληρονομικοτητα απο την πλευρα του αντρα μου.ακομα δεν πηγα στο γιατρο ετσι δεν ξερουμε τωρα .εκανα δυο χοριακες την μια την εκανα πολυ νωρις και ηταν 1,38 αρνητικο και μετα απο δυο μερες 18.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφακη καλως ορισες στην παρεα μας και με το καλο να υποδεχτεις το 2ο μωρακι σου!!!

witch τελικα μερικοι ανθρωποι δε σεβονται τιποτα....να πεις στον θειο να παει να βρει τα πεθερικα μου γιατι μαλλον ταιριαζουν!!!!!Δε σκεφτονται οτι το μονο που μας απασχολει πλεον σε αυτην την εβδομαδα ειναι τα μωρα μας και τιποτα αλλο?????Γιατι θελουν να μας φορτιζουν με π@π@ρολογιες και κουτσομπολια???????

Αι στο καλο τους πια!!!!!!

Joy κατσε κρεβατοκαμαρα στο κλιματιστικο κ μην κουνιεσαι καθολου!!!!!

twins που να τα διαβασεις ολα....αφου μας πιανει λογοδιαρροια....και αν τα διαβασεις μεχρι να φτασεις στο σημερα θα τα εχεις ξεχασει!!!!!

AGORAKIA σχολασες????Αντε παει κ αυτο...ελα αδειουχα στην παρεα μας!!!!!!

ΟΛΓΑ παλι στις παραλιες ησουν?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα!!!!

Ξύπνησα και πήρα τους δρόμους από το τις 10 και γύρισα στις 2. Από εκείνη την ώρα προσπαθώ να συνέλθω!! Ζεσταίνομαι τραγικά ιδρώνω και ξειδρώνω!! Με το air condition με πιάνουν τα αλλεργικά μου και έχω συγχιστεί.

Που λέτε σήμερα πήγα στον διαιτολόγο, που τελικά δεν είναι διαιτολόγος ακριβώς, είναι γιατρός και η "ειδικότητα" (αν μπορούσαμε να το πούμε έτσι) είναι η νηστειοθεραπεία!!! Σας κούφανα? εγώ να δείτε!! Και το νερό μου έκοψε...........

giota και witch μη σκάτε γράφτε τους προς το παρόν και μετά τη γέννα, περιποιηθείτε τους αναλόγως.

twins πάει το σίδερο? και ήθελα να σου πώ να βοηθήσω!!χεχ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σας κι από μένα!!!!

Ξύπνησα και πήρα τους δρόμους από το τις 10 και γύρισα στις 2. Από εκείνη την ώρα προσπαθώ να συνέλθω!! Ζεσταίνομαι τραγικά ιδρώνω και ξειδρώνω!! Με το air condition με πιάνουν τα αλλεργικά μου και έχω συγχιστεί.

Που λέτε σήμερα πήγα στον διαιτολόγο, που τελικά δεν είναι διαιτολόγος ακριβώς, είναι γιατρός και η "ειδικότητα" (αν μπορούσαμε να το πούμε έτσι) είναι η νηστειοθεραπεία!!! Σας κούφανα? εγώ να δείτε!! Και το νερό μου έκοψε...........

giota και witch μη σκάτε γράφτε τους προς το παρόν και μετά τη γέννα, περιποιηθείτε τους αναλόγως.

twins πάει το σίδερο? και ήθελα να σου πώ να βοηθήσω!!χεχ!!

γιατι θα κανεις διαιτα συγνωμη για την αδιακρισια αλλα στο τικερακι σου ειδα οτι εισαι εγκυος κανουμε διαιτα στην εγκυμοσυνη?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γιατι θα κανεις διαιτα συγνωμη για την αδιακρισια αλλα στο τικερακι σου ειδα οτι εισαι εγκυος κανουμε διαιτα στην εγκυμοσυνη?

Αμα γουρουνιάζεις και πάρεις πολλά πολλά κιλάκια (15) και έχεις μπροστά σου άλλους 3 μήνες μάλλον ναι φιλενάδα!! την πάτησα!!!

Υπάρχει περίπτωση να έχεις διδυμάκια?? έχεις κάνει υπέρηχο??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αμα γουρουνιάζεις και πάρεις πολλά πολλά κιλάκια (15) και έχεις μπροστά σου άλλους 3 μήνες μάλλον ναι φιλενάδα!! την πάτησα!!!

Υπάρχει περίπτωση να έχεις διδυμάκια?? έχεις κάνει υπέρηχο??

ακομα δεν πηγα για υπερηχο αρχες αυγουστου θα παω .εκανα ομως χωριακη την 8 μερα μετα την συλληψη και ηταν 1,38 και την 10 μερα την επαναλαβα και ηταν 18 τι λετε εχω ελπιδες?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...