Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τι να κάνουμε?? Εγώ πάντως βαριέμαι για οτιδήποτε! Δε ξέρω τι έχω πάθει. Εχω να κάνω και μια εργασία και ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Καμία διαθεση δεν υπάρχει!.

Όσο για βαρεμάρα άλλο τίποτα.Ώρες ώρες μέχρι και να μιλάω βαριέμαι. Αλλά αυτό για λίγους μήνες ακόμη, για κανένα τρίμηνο. Μετά............... όχι να βαριέμαι δεν θα προλαβαίνω ούτε να το σκέφτομαι δεν θα μπορώ. Χα χα χα χα .................... Μεθαύριο πάω και για την Β' επιπέδου. Άντε πότε θα έλθει η Πέμπτη. Ανυπομονώ.............;)

Διαφημίσεις

Αχχχ αυτή η β. επιπέδου!!! Εγώ θα πάω σε ένα μήνα..Εσύ έχεις μόνο 2 μερούλες! Έχω αγωνία να μου πείς λεπτομέρειες.. Πόση ώρα κράτησε, τι σου είπε.. τα πάντα!! Που θα την κάνεις?

Αχχχ αυτή η β. επιπέδου!!! Εγώ θα πάω σε ένα μήνα..Εσύ έχεις μόνο 2 μερούλες! Έχω αγωνία να μου πείς λεπτομέρειες.. Πόση ώρα κράτησε, τι σου είπε.. τα πάντα!! Που θα την κάνεις?

Εγώ να δεις αγωνία. Στον Μαλιγιάννη που είναι στο ΕΜΒΡΥΟ στο Κολωνάκι. Δεν ξέρω αν το έχεις ακουστά σαν κέντρο. Εννοείται ότι θα έχετε ενημέρωση όταν με το καλό γυρίσω. Πάντως και την αυχενική που την έκανα εκεί μια χαρά ήταν. Είχαμε πάρει και το πρώτο μας dvd, τώρα μάλλον θα παρουμε και το δέυτερο για να τα βλέπω τα ζουζούνια. Χα χα χα χαχα χα.............. Εσύ που θα την κάνεις?;)

Λοιπόν σε αυτόν πήγαινε και η κουμπάρα μου και μου είπε τα καλύτερα. Ότι ασχολείται πολύ. Εγώ θα την κάνω στον γυναικολόγο μου. Εκεί έκανα και την αυχενική.

Ναι ναι σου λέω είμαι πολύ ευχαριστημένη. Α εσένα τις κάνει και ο γυναικολόγος σου αύτές τις εξετάσεις? Που γεννάς είπαμε? :tongue:

Διαφημίσεις

Στον Αντσακλή πάω, που είναι στο Αλεξάνδρας

Α ωραία. Άντε θα περάσει ο καιρός θα τηνκάνεις κι εσύ και θα μας λες τα δικά σου τα νέα. Όλα καλά θα πάνε. Don't worry!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Να σου πώ ήμουν χαλαρή, αλλά μια φίλη που είναι έγγυος πήγε και τις είπαν κάτι παράξενα, για τα ματια του μωρού και αγχώθηκα!

Άντε βρε μην κάθεσαι και ακούς τι λένε γύρω γύρω και αγχώνεσαι. Όταν θα ξεκινάει η συζήτηση για οτιδήποτε άσχημο και αρνητικό να το αποφεύγεις. Άμα είναι να καθόμαστε και να ακούμε τα διάφορα χαθήκαμε. Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ βέβαια. Χι χιχιχιχιχιχι............ Μην αγχώνεσαι. Εσύ ειπαμε δεν είσαι Αθήνα. Πού βρίσκεσαι? Είσαι κάπου διορισμένη?:confused:

Ναι εκπαιδευτικός είμαι. Και βρίσκομαι στην Ξάνθη. Παρακολουθούσα ένα σεμινάριο ειδικής αγωγής και τώρα πρέπει να παραδώσω την εργασία και δεν έχω κάνει τίποτα!! Εσύ? με τι ασχολεισε?

Διαφημίσεις

Ναι εκπαιδευτικός είμαι. Και βρίσκομαι στην Ξάνθη. Παρακολουθούσα ένα σεμινάριο ειδικής αγωγής και τώρα πρέπει να παραδώσω την εργασία και δεν έχω κάνει τίποτα!! Εσύ? με τι ασχολεισε?

Κι εγώ καθηγήτρια είμαι και δουλεύω σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Τώρα βέβαια κάθομαι . Από Σεπτέμβριο πάλι πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά. Αν με πάρουν στο ίδιο καλά θα είναι. Γίατί είναι και 5 λεπτά από το σπίτι μου και είμαι και 4 χρόνια εκεί και γνωρίζω το περιβάλλον. Ξάνθη ε? Μακριά. :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...