Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμείς αργούμε! Στισ 29 μας είπε να πάμε. Ενω κάθε φορά μας έλεγε μετα απο 15 μέρες τώρα είπε σε 3 βδομάδες. Θα είμαι 33 και 4 μέρες περίπου.

Κιλά έχω πάρει 15-16, αλλά νίωθω τρομερη δυσφορία. Ωρες ώρες ανεβαίνουν τόσο ψηλά που μου κόβουν την ανάσα!~ Λες και υα βγει κανα πόδι απο το λαιμό μου!

Σκάω και απο τη ζέστη! Αλάτι γενικά δεν τρώω. Αλλά τα πόδια πρίζονται με τις ώρες τους.

Εχω βγάλει και κάτι εξανθήμτα μικρά στο χέρι..Λέω να πάω δερματολογο.

Αντε πήγαινε γιατρό να μας πεις τι σου είπε. Γιατι έχουμε μικρή διαφορά.

Μα, μόνο μικρή; Μία μέρα!!!! :)

Λοιπόν, από κιλά είμαστε ίδια! Κι εγώ τώρα πρέπει να είμαι +15. Την Δευτέρα, πριν πάω γυναικολόγο, να πάρω αποτελέσματα γενικών (που θα έχω κάνει το Σάββατο), θα ζυγιστώ κιόλας. Τα ίδια συμπτώματα έχουμε. Η κοιλιά μου είναι τόσο χαμηλά, που όλοι νομίζουν ότι θα γεννήσω εκείνη τη στιγμή. Και ξαφνικά κάνουν ένα μπλουμ και ανεβαίνουν στο στόμα και μου κόβεται η αναπνοή!!!

Έχεις κάνει βαλιτσάκι; Εγώ όχι. Ίσα που πήγα την Πέμπτη και αγόρασα νυχτικάκια!!!

rPPrp3.png

παιδια μιλαμε οτι ο θειος ειναι απιστευτος και εχει δημιουργηθει ολοκληρο θεμα σε ολο το σοι του αντρα μου!

πηρε τηλ τον αντρα μου και του την ειπε που δεν τον εχουμε παρει τοσο καιρο να του πουμε πως τα παμε και ποτε περιμεναμε να του πουμε οτι αλλαξαμε γιατρο.οχι απλα θρασος αλλα δεν ξερω πως λεγεται αυτο!

αφηστε που ειναι συνεχεια θεμα κουβεντας και εχω αρχισει και τα παιρνω.θελω να ασχοληθω με τα παιδακια μου και ασχολουμαι με τον καραγκιοζη και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!θελω να ξαπλωσω και να κλεισω τα ματια μου να φανταστω πως θα ειναι τα μωρακια μου και σκεφτομαι το τι ειπε ο θειος,η θεια,ο αλλος θειος που το εμαθε κτλ.

σημερα το ξεκαθαρισα οτι δεν θελω να ξανακουσω τιποτα.οταν με το καλο γεννησω αν συνεχισει αυτη η ραδιοαρβυλα θα αναλαβω δραση για να κλεισει το θεμα.

Κουκλίτσα μου, ο θείος τελικά δεν είναι ελεεινός, είναι απλώς αστείος!!!!!!

Μα πολύ όμως. Όπως και το υπόλοιπο σόι, με το παρδόν κιόλας!

Μην ασχολείσαι, παιδί μου! Μπαααα! Πόσες φορές θα στο πούμε; Σκέψου φατσούλες μωρουδιακές. Τις φατσούλες των μωρών ΣΑΣ!!!!!!!!!! Η κάθε θεια ας κοιτάξει τη δουλειά της κι όταν μείνουν έγκυος οι υιπόλοιπες του σογιού, ας πάνε στον θείο, αφού τον έχουν για τόσο καλό! Να δουν κι αυτές τη γλύκα. Ηρέμησε, κι όπως λες, όταν γεννήσεις με το καλό, ρίξ' του κι ένα χεσίδι, να μάθει να φέρεται!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

εσεις δεν λετε να βαλετε μυαλο!

Βλεπετε οτι γενναει η μια μετα την αλλη νωρις και το βαλιτσακι σας ακομη!!!!

αχ τι θας κανω?

εγω ευτυχως το ειχα ετοιμασει νομιζω μια μερα πριν χαχαχ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Το πολυ πολύ πάμε και μας τα φέρνουν! Να γλιτώσουμε και την ετοιμασία!!

Χαχα! Ωραία ιδέα! Να προλάβω τουλάχιστον να τα φρεσκάρω λιγάκι με ένα πλυσιματάκι και άστα στο συρτάρι. Θα τους δείξω και πού είναι και όλα καλά! Βασικά, πιο πολύ αγχώνομαι για το παιδικό δωμάτιο, που είναι ακόμη αποθήκη και τα νεύρα μου έχουν φτάσει στο ταβάνι! Καμιά μέρα θα πετάξω από τον 4ο όροφο αυτό το κωλογραφείο και θα ψάχνει ο άνδρας μου να το βρει, για να το χαρίσει! Ούτε κουρτίνες δεν έχουμε πάρει ακόμη και, ως εκ τούτου, δεν έχουμε κρεμάσει κουρτινόξυλα... Ωχ, τι ήθελα και τα θυμόμουνα πάλι; Τα νεύρα μου!

Τα δε μπεμπεδοπροικιά έρχονται αρχές Αυγούστου! Άντε να βάλουμε μπρος να πλύνουμε με την πεθερά μου! Έχω πάρει και δύο κουτιά σαπούνι αρκάδι, αλλά ρουχαλάκια δεν έχω ακόμη, για να πλύνω... :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ουτε εγω εχω ετοιμασει το βαλιτσακι γιατι νομιζω οτι με το που θα το φτιαξω θα γεννησω.θα το φτιαξω την παρασκευη:tongue:

Χμ, νομίζω μου απάντησες στο γιατί το αργώ τόσο... Κάτι τέτοιο αισθάνομαι κι εγώ. Ότι μόλις ετοιμάσω βαλιτσάκι, είμαι έτοιμη να πάω μαιευτήριο!!! :) :) :)

rPPrp3.png

δεν μου λετε κατι.Φοβαστε καθολου την γεννα?

Εγώ κάτι φοβάμαι, αλλά είναι ακαθόριστο... Νομίζω, πάντως, ότι δεν είναι η γέννα. Πιο πολύ θα φοβόμουν αν μου έλεγαν ότι, για κάποιο λόγο, πρέπει να κάνω φυσιολογικό τοκετό! Εκεί θα τα είχα κάνει πάνω μου σίγουρα! Με την καισαρική νιώθω κάπως πιο ήσυχη.

Φοβάμαι, μάλλον η σωστή διατύπωση είναι "έχω μια ανησυχία" για το μετά. Αν θα σηκωθώ εύκολα μετά την επέμβαση, πόσο γρήγορα θα ανακάμψω, αν θα μπορέσω να θηλάσω εύκολα, να μην χρειαστεί, αν γίνεται, να μείνουν θερμοκοιτίδα και, κυρίως, να μην μείνει μόνος του ο ένας και πάρουμε τον άλλο στο σπίτι. Αυτά με ανησυχούν περισσότερο, νομίζω...

rPPrp3.png

H γεννα καθ'αυτου να μην σε τρομαζει καθολου γιατι δεν καταλαβαινεις τιποτα απολυτως.Ουτε η επισκληρίδιος ειναι τιποτα

Επειδη αν και γεννα δεν παυει να ειναι ενα χειρουργειο με μια μεγαλουτσικη τομη η 2-3 μερες ειναι λιγο δυσκολες στο σηκωμα και το περπατημα.Αλλα να ξερεις οτι οσο πιο πολυ περπατας τοσο πιο γρηγορα αναρρωνεις.Εγω να φανταστεις φώναζα μια μαια για παυσιπονο υπόθετο και με το που επιανε σηκωνομουνα και προχωρουσα.Οσο περναγε η ωρα ολο και καλυτερα.Την τελευταια μερα στο μαιευτηριο κοιμηθηκα και στο πλαι.Για να καταλαβεις

Τωρα για τις θερμοκοιτιδες απ'οτι βλεπεις δεν υπαρχει κατι στανταρ.Θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για αυτο.Δεν ειναι ωραιο ουτε ευκολο.Δεν θα πω χαζομαρες αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα και δεν σημαινει οτι τα μωρακια μας που μπαινουν εκει εχουν προβλημα.Απλα ειναι πιο μικρόσωμα και πιο αδυναμα απο τα αλλα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...