Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κι εμεις ολα καλα!!!!

Τα πεθερικα λογικα θα ερθουν οταν γεννησω να δουν τα εγγονια τους,αν δε γεννουσα θα γυρνουσανε Σεπτεμβριο!!!!!Καλη επιτυχια με την γενικη,αν και το χαπι δεν επηρεαζει το αποτελεσμα της γενικης!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

α τους χαλας και τις διακοπες δηλαδη?!μα δε ντρεπεσαι κι εσυ ρε παιδι καλοκιαριατικα να γεννας?

εμας μας πηρε ο θειος τηλ και μας συγχισε!καποιος προφανως του ειπε οτι αλλαξα γιατρο και πηρε να ζητησει το λογο!!!

age.png

α τους χαλας και τις διακοπες δηλαδη?!μα δε ντρεπεσαι κι εσυ ρε παιδι καλοκιαριατικα να γεννας?

Ναι βρε,εγω φταιω που δεν τους ρωτησα ποτε θα μεινω εγκυος!!!!!

Και ολο το ΣΚ δεν πηρανε ενα τηλ....χτες το βραδυ τους επαιρνε ο αντρας μου κ δεν τους εβρισκε κ ανυσηχησε...Τελικα τους βρηκαμε στις 22 30....αφου πηρα εγω τηλ και μου ζητησε συγνωμη η πεθερα μου που δεν μας πηρε ολο το ΣΚ......:twisted::twisted::twisted::twisted:

Σου λεει αν γεννησει θα μας παρουν.....ετσι ειναι.....:P:p:p

Τωρα εχουν την αλλη νυφη μαζι τους με τα 3 πιτσιρικια της,γενναει κ αυτη μαζι με μενα κ δεν εχει χρονο να ασχοληθει μαζι μου!!!!!!

Τεσπα,ας μην ριξω αλλο δηλητηριο.....σαν κακια νυφη που ειμαι!!!!!

Κατι ασχετο...παλι εχει ζεστη ή εγω ζεσταινομαι???Ηδη ανοιξα το κλιματιστικο.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μικρά μου κοριτσάκια και μικρά νινάκια, μέσα και έξω από τις κοιλίτσες!!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε, δροσερή και χωρίς απρόοπτα και ανησυχίες!

Giotaki, τι είναι αυτά; Έτσι νομίζεις ότι είναι οι κακές οι νύφες; Τότε τα κακά πεθερικά πώς είναι; (κακιούλα...) Άστους εκεί, να μάθουν... Η στάση τους είναι απαράδεκτη!

Witchaki, αρνούμαι να πιστέψω ότι ο θείος πίστευε ότι θα έλειπε τόσο καιρό (και μάλιστα τον πιο κρίσιμο) και εσύ θα τον περίμενες!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή, αν γένναγες, τι θα γινόταν; Θα έψαχνες γιατρό εκείνη τη στιγμή; Ή μήπως τώρα με τα πετρώματα θα σου έλεγε τηλεφωνικά τι να κάνεις!!!!!!! Έχω μείνει αναύδου με το θράσος του! Πήρε τηλέφωνο και ζήτησε τα ρέστα; Δεν μπορώ να το πιστέψω! Δηλαδή τι είπε; Έτσι, ωμά, "γιατί πήγατε σε άλλο γιατρό";

Εγώ είμαι στη δουλειά (τελευταία μέρα) και υπολειτουργώ, μπορώ να πω. Είναι και το κλίμα βαρύ, λόγω και των γεγονότων με τον Γκιόλια, και ψιλομαζεύω το γραφείο μου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Εχω μέρες να μπώ! και διαβαζα τόση ώρα τα νέα σας!! Ηρθαν και τα μωράκια τις nufi! Αντε να έρθει και η σειρά μας!

Εγώ κορίτσια έχω βαρύνει πάρα πολύ...σέρνμαι σα το φίδι απο καναπε σε κρεβάτι. Με ενοχλεί πολύ η ζέστη.. Με πιάνει σα λυποθυμία ένα πράμα. Κλιματιστικό έχω μόνο στην κρεβατοκάμαρα και δεν πολυ βγαίνω απο αυτή. Τώρα που σας γράφω στάζω ολόκληρη! Πρέπει να κάνω ντουζ πάλι. Είχα και κάτι με το ιντερνετ, οποτε θέλει έρχεται και όποτε θέλει κόβεται!

Διαβάζω αυτά με το θηλασμό και αγχώνομαι. Πως θα τα καταφέρω!!

Κορίτσια καλημέρα! Εχω μέρες να μπώ! και διαβαζα τόση ώρα τα νέα σας!! Ηρθαν και τα μωράκια τις nufi! Αντε να έρθει και η σειρά μας!

Εγώ κορίτσια έχω βαρύνει πάρα πολύ...σέρνμαι σα το φίδι απο καναπε σε κρεβάτι. Με ενοχλεί πολύ η ζέστη.. Με πιάνει σα λυποθυμία ένα πράμα. Κλιματιστικό έχω μόνο στην κρεβατοκάμαρα και δεν πολυ βγαίνω απο αυτή. Τώρα που σας γράφω στάζω ολόκληρη! Πρέπει να κάνω ντουζ πάλι. Είχα και κάτι με το ιντερνετ, οποτε θέλει έρχεται και όποτε θέλει κόβεται!

Διαβάζω αυτά με το θηλασμό και αγχώνομαι. Πως θα τα καταφέρω!!

Έλα, βρε κοριτσάκι μου, και σε ψάχνουμε τόσες μέρες!

Τι κάνεις, πώς είσαι; Γιατί αισθάνεσαι έστι βαριά; Πήρες κιλάκια; Τι αισθάνεσαι, μήπως πρήστηκες; Πρήστηκαν κι εμένα τα ποδαράκια πριν 15 μέρες, αλλά μου έκοψε ο δόκτωρ αμέσως το αλάτι (εν' όψει και της κορτιζόνης) και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και άμεσα! Δοκίμασέ το, αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Εμείς σήμερα το βράδυ έχουμε υπέρηχο να δούμε τα νινάκια. Εσείς, πότε πάτε γιατρό;

rPPrp3.png

παιδια μιλαμε οτι ο θειος ειναι απιστευτος και εχει δημιουργηθει ολοκληρο θεμα σε ολο το σοι του αντρα μου!

πηρε τηλ τον αντρα μου και του την ειπε που δεν τον εχουμε παρει τοσο καιρο να του πουμε πως τα παμε και ποτε περιμεναμε να του πουμε οτι αλλαξαμε γιατρο.οχι απλα θρασος αλλα δεν ξερω πως λεγεται αυτο!

αφηστε που ειναι συνεχεια θεμα κουβεντας και εχω αρχισει και τα παιρνω.θελω να ασχοληθω με τα παιδακια μου και ασχολουμαι με τον καραγκιοζη και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!θελω να ξαπλωσω και να κλεισω τα ματια μου να φανταστω πως θα ειναι τα μωρακια μου και σκεφτομαι το τι ειπε ο θειος,η θεια,ο αλλος θειος που το εμαθε κτλ.

σημερα το ξεκαθαρισα οτι δεν θελω να ξανακουσω τιποτα.οταν με το καλο γεννησω αν συνεχισει αυτη η ραδιοαρβυλα θα αναλαβω δραση για να κλεισει το θεμα.

age.png

Εμείς αργούμε! Στισ 29 μας είπε να πάμε. Ενω κάθε φορά μας έλεγε μετα απο 15 μέρες τώρα είπε σε 3 βδομάδες. Θα είμαι 33 και 4 μέρες περίπου.

Κιλά έχω πάρει 15-16, αλλά νίωθω τρομερη δυσφορία. Ωρες ώρες ανεβαίνουν τόσο ψηλά που μου κόβουν την ανάσα!~ Λες και υα βγει κανα πόδι απο το λαιμό μου!

Σκάω και απο τη ζέστη! Αλάτι γενικά δεν τρώω. Αλλά τα πόδια πρίζονται με τις ώρες τους.

Εχω βγάλει και κάτι εξανθήμτα μικρά στο χέρι..Λέω να πάω δερματολογο.

Αντε πήγαινε γιατρό να μας πεις τι σου είπε. Γιατι έχουμε μικρή διαφορά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...