Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι βρε παιδι μου αυτο ηθελα να πω!αμεσως να με παρεις απο τα μουτρα!

κοριτσια τα νευρα μου.Ο Νικολας γυρναει ολο μπρουμυτα για να κοιμηθει.Τον γυρναω εγω στο πλαι,μουγκριζει και ξαναγυρναει μπρουμυτα.Αχχχχ τι θα κανω???Κανει να τον αφησω τωρα δεν ξερω

Πάρε ένα μαξηλαράκι από αυτά που έχουν τρύπες, για τα μωρά, ώστε να αναπνέουν ακόμα και όταν γυρίσει το κεφαλάκι τους μπρούμυτα! Εγώ τα πήρα από το jumbo!

Είδατε κορίτσια τι γιούς έβγαλα? Άμα δεν παινέψεις λένε το σπίτι σου :tongue::tongue::tongue:

twins sorry που βγήκα πριν αλλά ο γίοκας μου έψαχνε να φάει!!!

Τελικά, καλά, τη nufi την εντοπίσαμε... την joy όμως???

RKdwp3.png

Πάρε ένα μαξηλαράκι από αυτά που έχουν τρύπες, για τα μωρά, ώστε να αναπνέουν ακόμα και όταν γυρίσει το κεφαλάκι τους μπρούμυτα! Εγώ τα πήρα από το jumbo!

Είδατε κορίτσια τι γιούς έβγαλα? Άμα δεν παινέψεις λένε το σπίτι σου :tongue::tongue::tongue:

twins sorry που βγήκα πριν αλλά ο γίοκας μου έψαχνε να φάει!!!

Τελικά, καλά, τη nufi την εντοπίσαμε... την joy όμως???

Τις είδα τις φωτό, κουκλίτσα μου! Ναι, είναι αλήθεια, οι γιοι σου είναι κούκλοι! Θα κάψουν το νησί τα αγόρια σου! Φτου, σκόρδα τους!

Και έχεις δίκαιο. Από προχθές αναρωτιέμαι... Πού είναι η Joy; Δεν έχει καμιά τηλέφωνό της; Σκέφτομαι ότι πρέπει όσο πλησιάζουν οι μέρες μας (που λέει ο λόγος, γιατί κανείς δεν ξέρει, τελικά) να έχουμε όλα τα τηλέφωνα, να μην μας τρώει και η αγωνία! Ναι, η Joy έχει μέρες να φανεί. Πρέπει να βρω τα τελευταία μηνύματά της, να δω αν ήταν να πάει κάπου! Έχουμε ΠΗΤ μία μέρα διαφορά. Εγώ 14.9, εκείνη 13.9 και η Nufi είχε 7 ή 9.9, δεν είμαι σίγουρη!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Και τώρα πάω να κάνω γαλατάκι με δημητριακά, γιατί μια υποψία καούρας την έχω και λέω να την προλάβω!

Κορίτσια, που θηλάζετε, η μαία μας είπε ότι το στήθος προσαρμόζεται στις ανάγκες του παιδιού. Όσο το παιδί τραβάει, το στήθος δίνει. Ελέγξτε την περίπτωση να μην πιάνουν καλά τη θηλή και, επίσης, μην τους αλλάζετε στήθος κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Μας είπε πως το γάλα ξεκινάει αραιό, για να ξεδιψάει το παιδί και πυκνώνει στη συνέχεια για να το χορτάσει! Αν αλλάζετε στήθος, υπάρχει κίνδυνος να πίνει μόνο αραιό και φυσικά να πεινάει αμέσως! Σας λέω ό,τι συνεκράτησα από τη μαία, δεν έχω θηλάσει, δεν ξέρω. Επίσης, Jasmini, μην διστάζεις, πάρτην τηλέφωνο, είναι πολύ συνεργάσιμη, σίγουρα θα μπορεί να σου πει δυο συμβουλές!

rPPrp3.png

Τα λεγόμενά της ήταν ότι ένα παιδί που έχει αυξημένες ανάγκες σε γάλα, θα κάνει το στήθος να κατεβάζει τόσο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επαρκεί το μητρικό γάλα. Έτσι είπε...

Και τώρα, κουκλίτσες μου, νάνι! Καληνύχτα σε όλες και σε όλα τα καινούρια ανηψάκια ατέλειωτα γλυκά φιλιά!!!

Καλή ξημέρωμα να έχουμε, αύριο θα μπω από τη δουλειά, όπως σας είπα!

rPPrp3.png

ολγα.........................ιασω

-twins........................αλεξανδρα

-babas........................θεσ/νικη

-jasmini.......................ροδοσ

-glorr..........................γαια

-giota.........................ιασω

-witch........................

-nufi...........................αλεξανδρα/μητερα

-joy79.........................αλεξανδρα

-agorakia.....................ιασω

-nunu..........................αλεξανδρα

ρε κοριτσια αντε λιγες μεινατε!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Με τη joy μηνυματιστήκαμε, δεν έχει γεννήσει ακόμα, απλά έχει βαρύνει.

Επίσης για τη λίστα σου Όλγα, η nufi γέννησε στο Αλεξάνδρα.

Τελείωσα το σίδερο, ταϊσαμε, φάγαμε καρπούζι και επέστρεψα. Ζυγίσαμε τώρα τα μπεμπίδια και είναι 2.470 και 2.500.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τωρα γυρισα απο την αδερφουλα μου ειναι καλα μια χαρασημερα πολυ καλυτερα απο χτες πηγε και ειδε τα μωρακια της.Δεν ξερω παραπολλες λεπτομεριες γιατι ειχε τοσο πολυ κοσμο ,αυριο που μαλλον δεν θα χει τοσο θα μαθω και θα σας πω.Παντως ο μπεμπης μας εχει βγει απο την υποστηριξη μονο χτες ηταν στο οξυγονο απο οσο ξερω σημερα ναι μεν θερμοκοιτιδα αλλα δεν του εχουν σωληνακια,Πειτε μου τι θελετε να την ρωτησω και να την ρωτησω αυριο.Η μπεμπα ειναι πολυ δραστηρια τρωει καλα και ειναι μια χαρα μπορει και να τα παρουμε τα μωρα φευγοντας,η μπεμπα ειναι σε κουνακι

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

Πρωινη-πρωινη βλεπω witch μου....αρα εισαι πολυ καλυτερα!!!!!

Εμενα με ξυπνησε ο Τασουλινος στις 07 00,ηπιαμε καφε κ τωρα βλεπουμε παιδικα τραγουδακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσια τωρα γυρισα απο την αδερφουλα μου ειναι καλα μια χαρασημερα πολυ καλυτερα απο χτες πηγε και ειδε τα μωρακια της.Δεν ξερω παραπολλες λεπτομεριες γιατι ειχε τοσο πολυ κοσμο ,αυριο που μαλλον δεν θα χει τοσο θα μαθω και θα σας πω.Παντως ο μπεμπης μας εχει βγει απο την υποστηριξη μονο χτες ηταν στο οξυγονο απο οσο ξερω σημερα ναι μεν θερμοκοιτιδα αλλα δεν του εχουν σωληνακια,Πειτε μου τι θελετε να την ρωτησω και να την ρωτησω αυριο.Η μπεμπα ειναι πολυ δραστηρια τρωει καλα και ειναι μια χαρα μπορει και να τα παρουμε τα μωρα φευγοντας,η μπεμπα ειναι σε κουνακι

μακαρι να τα παρετε φευγοντας και να μην χρειαστει να μεινουν δευτερολεπτο παραπανω.τα φιλια μας και την αγαπη μας να της δωσεις.

age.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

Πρωινη-πρωινη βλεπω witch μου....αρα εισαι πολυ καλυτερα!!!!!

Εμενα με ξυπνησε ο Τασουλινος στις 07 00,ηπιαμε καφε κ τωρα βλεπουμε παιδικα τραγουδακια!!!!

μπααα...περιμενω να ερθουν να μου παρουν αιμα για γενικη που ζητησε ο γιατρος γι αυτο ξυπνησα τοσο νωρις.μονο εχθες το μεσημερι ειχε μαλακωσει λιγο η κοιλια μου αλλα απο εχθες το βραδυ ξαναποναω.και δεν ξερω αν κανει να παρω το χαπι πριν το αιμα,οποτε τους περιμενω.εσυ ολα καλα να φανταστω ε?σε κουραζει ο μικρουλης?τα πεθερικα ποτε γυρνανε κανονικα?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...