Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αυτο θα μας το λυσει η αδερφο-glorr λογικα....κι εγω την εχω αυτην την απορια.Αφου ειχε κανει κορτιζονες....

Επιτελους πηγαμε πηραμε τον μικρο κ πηρα κ τιςπαντοφλες που μου αγορασε η μαμα μου...τωρα ειμαι ετοιμη να παω να γεννησω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ελα ρε μανα!

ετυχε δεν υπάρχει κατι στανταρ.Εμενα αν και 34 εβδομαδες δεν χρειαστηκαν οξυγονο παρα μονο παρακολουθηση επειδη ηταν προωρα

Εχω ακουσει οτι πολλες φορες τα μωρακια οταν βγαινουν παθαινουν σοκ απο την αλλαγη και δεν μπορουν να αναπνευσουν σωστα

Θεοι!!!!!Μονο αυτο δεν εχω λογια.Συγκινουμε πολυ γιατι νιωθω οτι σας ξερω ολες!!!

περι θηλασμου αυτα τα ολιγα που ξερω θα σας τα γραψω αυριο γιατι εχω κοσμο και πρεπει να βγω στην αυλη!

δεν εχω διαβασει τιποτα απ'οσα γραψατε θα διαβασω μετα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ρε κόρες θα μου εξηγήσετε κάτι??

γιατί τα μωρά της glorr ενώ γεννήθηκαν 36+6 μπήκαν θερμοκοιτίδα και γιατί ο μικρός ήθελε υποστήριξη οξυγόνου??

Να κάνω μερικές υποθέσεις και ας με διορθώσει αύριο η glorr και η αδερφή της.. Και θα μιλήσω με βάση το νοσοκομείο που ξέρω γιατί μάλλον σε ενδιαφέρει περισσότερο.

α) Η υποστήριξη οξυγόνου έχει σχέση με το ποσοστό της οξυγόνωσης, δηλαδή κυμαίνεται από 25% οξυγόνο (που είναι καθαρά προληπτική υποστήριξη) ή μπορεί να φτάσει μέχρι και 100% οξυγόνο για τις πιο βαριες περιπτώσεις.

β) Στο Αλεξάνδρα υπάρχουν 2 κατηγορίες θερμοκοιτίδας και φαντάζομαι πως και στα άλλα νοσοκομεία υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει η μονάδα εντατικής για τις βαριές περιπτώσεις και η μονάδα ενδιάμεσης νοσηλείας (στην οποία ήταν η μπέμπα) στην οποία η συντριπτική πλειοψηφία ήταν δίδυμα όπως εμεις.

Πες μου και άλλες απορίες και θα σου τις λύσω (αλλά βάση του συγκεκριμένου νοσοκομείου μόνο, ότι ξέρω μόνο λέω η κακομοίρα....:))

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Και τωρα θυμηθηκα αλλα νομιζω πως δεν ηταν ακριβως 36+6 αλλα λιγο λιγοτερο,αφου το τικερακι της πηγαινε μπροστα νομιζω 2 μερες.....ή κανω λαθος????

Οπως κ να εχει θα μας λυθουν ολες οι αποριες.....αργα ή γρηγορα!!!!

Και αυτο που εγραψε η twins με τις θερμοκοιτιδες νομιζω ισχυει για ολα τα νοσοκομεια....

GRJdp2.png

xefUp3.png

σας το ειπα?

εχω κανει 7 μπανιααααα!!!

BYEEEEEEE:mrgreen::mrgreen:

Για καλο μπηκες??????Αντε στη βεραντουλα σου και ασε εμας στον πονο μας.....κλαψ κλαψ.....Ή μηπως θες να μας πεις πως κανεις απο ενα μπανιο για την καθε μια απο εμας κ για καθε της παιδι??????:P:p:p:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αντι να κάνεις μπάνια κυρία μου, δεν έρχεσαι να με βοηθήσεις να σιδερώσουμε;:P Έχω πάλι απόψε ένα βουναλάκι... θα είναι σαν αναρρίχηση στα Μετέωρα!!!!!!!:mrgreen:

Εστω, αν δεν θέλεις, γιατί δεν πας να βοηθήσεις τη Γιωτούλα να πακετάρει το βαλιτσάκι;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ναι βρε παιδι μου αυτο ηθελα να πω!αμεσως να με παρεις απο τα μουτρα!

κοριτσια τα νευρα μου.Ο Νικολας γυρναει ολο μπρουμυτα για να κοιμηθει.Τον γυρναω εγω στο πλαι,μουγκριζει και ξαναγυρναει μπρουμυτα.Αχχχχ τι θα κανω???Κανει να τον αφησω τωρα δεν ξερω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ναι βρε παιδι μου αυτο ηθελα να πω!αμεσως να με παρεις απο τα μουτρα!

κοριτσια τα νευρα μου.Ο Νικολας γυρναει ολο μπρουμυτα για να κοιμηθει.Τον γυρναω εγω στο πλαι,μουγκριζει και ξαναγυρναει μπρουμυτα.Αχχχχ τι θα κανω???Κανει να τον αφησω τωρα δεν ξερω

Βάλτου κανένα σεντονάκι τυλιγμένο στο πλαί

σαν σφηνάκι

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

.Ο Νικολας γυρναει ολο μπρουμυτα για να κοιμηθει.Τον γυρναω εγω στο πλαι,μουγκριζει και ξαναγυρναει μπρουμυτα.Αχχχχ τι θα κανω???Κανει να τον αφησω τωρα δεν ξερω

Βρε ΟΛΓΑ σε αυτην την ηλικια γυρνανε μπρουμυτα.Αφησε τον εφ οσον το κεφαλι του το βαζει στο πλαι-εχουν το αισθημα της αυτοσυντηρησης.Ααπλα επειδη δεν μπορει να γυρισει ακομη μονος του ανασκελα ισως σε φωναξει να τον γυρισεις παλι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δεν βλέπω καμιά σας να θέλει να με βοηθήσει...:evil::evil::evil::evil::evil:

Και έχω και καταεκνευριστεί γιατί το σπίτι έχει γεμίσει με μικρά μαύρα αποκαϊδια και πρέπει να ξανασκουπίσω.... αχ......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! Κι άλλα μπεμπουλίνια, Παναγίτσα μου!

Nufi, να σου ζήσουν κοριτσάκι μου! Να είναι γερά, χαρούμενα, γελαστά και ευτυχισμένα τα διδυμάκια σου!

Χριστέ μου, μόλις χθες το απόγευμα αναρωτιόμουν πού έχουν πάει Nufi και Joy. Μια σκέψη με τριβέλιζε, βέβαια, ένα ένστικτο περίεργο, αλλά, λέω, θα είμαι επηρεασμένη από τους τοκετούς που πλησιάζουν (πλησίαζε η Glorr). Και έσκασε η είδηση η χαρούμενη!!!! Γιούπι! Όταν λέω εγώ ότι δεν θα προλαβαίνουμε τα γενέθλια του χρόνου, κάτι ξέρω! Στο μεταξύ, έχω κλ...σει και τις μέντες μου, διότι με τη Nufi είχαμε μηδαμηνή διαφορά και πρέπει επειγόντως να μάθω τι συνέβη. Επίσης, αύριο είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά και τώρα φοβάμαι να πάω... Μην μου συμβεί κάτι, ξέρω και γω; Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός είπε ΞΑΠΛΑ κι εγώ όλη τη βδομάδα όλο κάτι κάνω και κάπου πάω... Αυτά λέγαμε με τη Nufi, ότι πρέπει να είμαστε υπάκουες, τώρα που μπήκαμε τελική ευθεία!!! Έχω συνταραχθεί!

Αλλά, όπως και να 'χει, καινούρια ανήψια είναι αυτά!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...