Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πρωτα ο Θεος δεν προκειται να το ζησεις αυτο με τις θερμοκοιτιδες!

Η αληθεια ειναι οτι ειναι μεγαλο ζορι.Εχεις την χαρα της γεννας και την θλίψη οτι δεν μπορεις ουτε αγκαλια να τα παρεις.Παρα μονο να ανοιγεις το πορτακι της θερμοκοιτιδας και να τα χαιδευεις.

Αλλα τα ζουζουνια παιρνουν πολυ γρηγορα βαρος και συντομα θα πάνε σπιτακι τους!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, εγώ εξαφανίστηκα λίγο γιατί με παιδεύουν τα μπεμπάκια!! Δεν τρώνε καλά όταν είναι η ώρα τους και μετά από λίγο τα ξαναπιάνει η πείνα και εκεί που φάγαμε το 2ωρο ξανατρώμε άλλο ένα 2ωρο, έτσι για να μην βαριόμαστε!! :? :?

Τι νέα κι αυτά?? Γι' αυτό εξαφανίστηκε η nufitsa!!! Να της ζήσουν λοιπόν και να είναι γερά και να πάρουν γρήγορα βάρος για να τα πάρουν στο σπίτι τους! Τι παίδεμα και καημός κι αυτός... το ένα μωρό εδώ το άλλο εκεί.. ?? αααα ρε Ελλαδάρα με τα μεγαλεία σου!!!

Λοιπόν, προσπαθώ να επιτύχω τον αποκλειστικό θηλασμό (να πάρω και το δώρο έκπληξη :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) αλλά δεν μου κάθεται! Θηλάζω το κάθε μωρό τουλάχιστον ένα μισάωρο και ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ, τρώνε ακόμα 20-30γρ!!! Ενώ αν δωσω μόνο ξένο γάλα τρώνε 40-50γρ. Κάνω κάτι λάθος ή έχω τόσο λίγο γάλα που δεν επαρκεί??? Και αυτό το κάνω ανα 3 ώρες περίπου! Τα νεύρα μου!!!! :(

RKdwp3.png

Τελειες οι φωτο...να σαι καλα να τα χαιρεσαι!!!!

Ειδικα ο μελαχροινος ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!

Μου θυμιζει τον Τασο μου...αχ αντε κοριτσια ανυπομονω κι εγω να βαλω φωτος απο τα μπεμπε μου....προς το παρον επειδη ζηλευω θα βαλω του Τασουλη!!!!!

Εντιτ...μολις ανακαλυψα οτι δεν εχω προσφατες φωτογραφιες του Τασουλη μου...μονο στο facebook.Κριμα....Υπομονη κ θα ερθει κ η δικη μου σειρα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Jas επιτέλους σε πέτυχα!

Με το θηλασμό έχω και εγώ ένα θεματάκι... και καταλαβαίνω γιατί και τα δικά σου πεινάνε όταν τους δίνεις στήθος.

Όταν τους δίνω μητρικό θέλουν περίπου 100ml για να χορτάσουν. Ενώ με τη σκόνη, στα 70ml είναι συνήθως ΟΚ. Βέβαια, κάνουμε τα γεύματα εναλλάξ, για να πίνουμε απ' όλα, αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το γάλα μου δεν φτάνει καθόλου. Όλα τα έχω δοκιμάσει... τι ταμπλέτες μαγιάς, τι ζεστές κομπρέσες, ήπια και μία μπύρα (καλή ήταν μου είχε λείψει :P). Παρ' αυτα, έκανα τόση παραγωγή όσο θα έκανα και υπο κανονικές συνθήκες! Μου είπαν και για ρεβύθια και φασόλια μαυρομάτικα, αλλά δεν τολμώ να το δοκιμάσω!

Σας έχουν πει κανένα ματζούνι που να λειτουργεί; Όχι σε όσπρια όμως....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Jas επιτέλους σε πέτυχα!

Με το θηλασμό έχω και εγώ ένα θεματάκι... και καταλαβαίνω γιατί και τα δικά σου πεινάνε όταν τους δίνεις στήθος.

Όταν τους δίνω μητρικό θέλουν περίπου 100ml για να χορτάσουν. Ενώ με τη σκόνη, στα 70ml είναι συνήθως ΟΚ. Βέβαια, κάνουμε τα γεύματα εναλλάξ, για να πίνουμε απ' όλα, αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το γάλα μου δεν φτάνει καθόλου. Όλα τα έχω δοκιμάσει... τι ταμπλέτες μαγιάς, τι ζεστές κομπρέσες, ήπια και μία μπύρα (καλή ήταν μου είχε λείψει :P). Παρ' αυτα, έκανα τόση παραγωγή όσο θα έκανα και υπο κανονικές συνθήκες! Μου είπαν και για ρεβύθια και φασόλια μαυρομάτικα, αλλά δεν τολμώ να το δοκιμάσω!

Σας έχουν πει κανένα ματζούνι που να λειτουργεί; Όχι σε όσπρια όμως....

Εσύ πόση ώρα τα θηλάζεις? τι μέθοδο ακολουθείς? εγώ μόνο για σούπες έχω ακούσει αλλά με τέτοια ζέστη δεν πάει κάτω :D

RKdwp3.png

Twins μου ο παιδίατρος μου είπε να αποφεύγω όσπρια, ρεβύθια φασόλια και τέτοια γιατί δημιουργούνε αέρια!

Κι εγώ έχω απελπιστεί και ενώ τα ταίζω μέσα σε μισή ώρα νιώθω πάλι το στήθος μου να καίει, να βαραίνει και να πετρώνει... μα τι παραγωγή κάνω????

RKdwp3.png

Δε γνωριζω πολλα περι θηλασμου αλλα νομιζω πως ειναι λιγο νωρις για να εδραιωθει κανονικα η γαλουχια...καντε μια βολτα στο αλλο παρεντς μηπως σας βοηθησει.Αλλα νομιζω πως θελει επιμονη.Αφηστε τα στο στηθος κ περισσοτερη ωρα αν μπορειτε,αποφυγετε το συμπληρωμα γιατι θα συνηθισουν κ μετα δε θα πινουν γαλατακι της μαμας.Χωρις παρεξηγηση....εγραψα κ προηγουμενως,δεν εχω θηλασει κ δεν ξερω απλα οτι εχω διαβασει απ το αλλο παρεντς!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δε γνωριζω πολλα περι θηλασμου αλλα νομιζω πως ειναι λιγο νωρις για να εδραιωθει κανονικα η γαλουχια...καντε μια βολτα στο αλλο παρεντς μηπως σας βοηθησει.Αλλα νομιζω πως θελει επιμονη.Αφηστε τα στο στηθος κ περισσοτερη ωρα αν μπορειτε,αποφυγετε το συμπληρωμα γιατι θα συνηθισουν κ μετα δε θα πινουν γαλατακι της μαμας.Χωρις παρεξηγηση....εγραψα κ προηγουμενως,δεν εχω θηλασει κ δεν ξερω απλα οτι εχω διαβασει απ το αλλο παρεντς!!!!!

Τα αφήνω όσο θέλουν στο στήθος και ενώ τα παίρνει πια ο ύπνος και δείχνουν να έχουν χορτάσει, μέσα σε μισή ώρα και λιγότερο ξαναξυπνάνε και ψάχνουν απεγνωσμένα φαγητό! Χάνουμε μετά και το 3ωρο διάστημα των γευμάτων και δεν ησυχάζουν αν δεν φάνε και ξένο!!!

RKdwp3.png

Το ξερω πως ειναι...κ γω γι αυτο δε θηλασα.Γιατι δεν ειχα υπομονη.Απλα να τα ξυπνας οταν τα παιρνει ο υπνος στο στηθος και στην ουσια πρεπει να εισαι με ενα στηθος εξω συνεχεια κ να θηλαζεις.Τουλαχιστον τωρα που ειναι αρχη....οσο πιο πολυ θηλαζεις τοσο περισσοτερο γαλα εχεις!!!!

Δε θελω να κανω την εξυπνη,ξαναλεω κ παλι....ειμαι ασχετη στο θεμα αυτο!!!!!

Παω να παρω τον γιο μου απο τις κουνιες κ να σταματησω τις συμβουλες!!!!!!

Θα μπω αργοτερα!!!!Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε αρχικά πρόβλημα γιατί ο μπέμπης στην αρχή δεν μπορούσε να πιάσει το στήθος γιατί είχε αδύναμη μασέλα (τώρα αυτό ακούγεται σαν ανέκδοτο γιατί τρώει σαν τον τρελό) και η μπέμπα έτρωγε με σωληνάκι στη θερμοκοιτίδα.

Συνεπώς, δούλευα μόνο με το θήλαστρο για τις πρώτες δύο εβδομάδες. Όταν καταφέρανε και πιάσανε το στήθος το πρόβλημα μας ήταν ότι έκαναν μία ώρα ο καθένας και μέχρι να τελειώσει το ένα είχε ξυπνήσει ήδη το άλλο και έκλαιγε σπαρακτικά. Οπότε ξαναγυρίσαμε στο θηλαστρο. Κακώς, το ξέρω, αλλά δεν θέλω να χαλάω και το πρόγραμμά τους. Με είχαν αγχώσει και από το μαιευτήριο ότι είναι κακόφαγα και μέτραγα και τις γουλιές τους!

Για τις σούπες μου το είπαν και εμένα, αλλά έχεις δίκιο jas κάνει πολύ ζέστη... επίσης μου είπαν να πίνω και πολύ γάλα, αλλά έχω βαρεθεί τα γαλακτοκομικά.

Τώρα θα δω τις νέες φωτό!

Για πες jas... ποιος μοιάζει σε εσένα και ποιός στο διδυμομπαμπά;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Απίστευτοοοοοοοοοοοοο!!!

nufidio να τα χαίρεσαι!!πολλές γλυκές ευχές και να τα πάρετε σύντομα κοντά σας!!

όλο εκπλήξεις είναι το φόρουμ μας!!!!!!!!!

Εγώ την έκανα για μπάνιο σήμερα!!! Σαλαμύκονο!!χεχε!! σούπερ ήταν!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εμείς είχαμε αρχικά πρόβλημα γιατί ο μπέμπης στην αρχή δεν μπορούσε να πιάσει το στήθος γιατί είχε αδύναμη μασέλα (τώρα αυτό ακούγεται σαν ανέκδοτο γιατί τρώει σαν τον τρελό) και η μπέμπα έτρωγε με σωληνάκι στη θερμοκοιτίδα.

Συνεπώς, δούλευα μόνο με το θήλαστρο για τις πρώτες δύο εβδομάδες. Όταν καταφέρανε και πιάσανε το στήθος το πρόβλημα μας ήταν ότι έκαναν μία ώρα ο καθένας και μέχρι να τελειώσει το ένα είχε ξυπνήσει ήδη το άλλο και έκλαιγε σπαρακτικά. Οπότε ξαναγυρίσαμε στο θηλαστρο. Κακώς, το ξέρω, αλλά δεν θέλω να χαλάω και το πρόγραμμά τους. Με είχαν αγχώσει και από το μαιευτήριο ότι είναι κακόφαγα και μέτραγα και τις γουλιές τους!

Για τις σούπες μου το είπαν και εμένα, αλλά έχεις δίκιο jas κάνει πολύ ζέστη... επίσης μου είπαν να πίνω και πολύ γάλα, αλλά έχω βαρεθεί τα γαλακτοκομικά.

Τώρα θα δω τις νέες φωτό!

Για πες jas... ποιος μοιάζει σε εσένα και ποιός στο διδυμομπαμπά;

Ο μελαχροινός είναι ίδιος ο μπαμπάς του και απ' ότι λένε ο άλλος μοιάζει σε εμένα αλλά και στον αδερφό μου!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...