Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Η Nufi μας έγινε διδυμομαμά την Πέμπτη!!!!!!

Δεν το πιστευω!!!!!Μπραβο nufi να σας ζησουν και με το καλο να επιστρεψετε σπιτι!!!!!!

Η σειρά της λίστας συνεχίζει να παραβιάζεται. who is next??????

Ποια εχει σειρα?????Γιατι για μενα δεν το βλεπω εκει που ειναι η κοιλια μου...εκτος αν γλιτωσω την καισαρικη κ τα βγαλω απ το στομα!!!!:P:p:p:p

Αδερφο-glorr μια χαρα τα νεα της αδερφουλας!!!!!!Τελεια!!!!!

Να μας την φιλησεις!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ποια εχει σειρα?????Γιατι για μενα δεν το βλεπω εκει που ειναι η κοιλια μου...εκτος αν γλιτωσω την καισαρικη κ τα βγαλω απ το στομα!!!!:P:p:p:p

εσυ εχεις σειρα!παει και τελειωσε!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!αυτο το φορουμ ειναι στοιχειωμενο!γενναμε ολες μαζι ασχετα απο τις εβδομαδες μας!!!

age.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς ή ευτυχώς, μπορεί ως διδυμομαμάδες να μην έχουμε/ είχαμε τρομακτικά προβλήματα εγκυμοσύνης, αλλά η προωρότητα είναι ένα γεγονός με το οποίο φλερτάρουμε όλες. Πολύ βιαστικά τα δίδυμα!

Αλλά πάντως, για να παίρνετε κουράγιο, τα δικά μας πρόωρα είναι οι πιο λάιτ περιπτώσεις γιατί η προωρότητα δεν συνοδεύεται από προβλήματα υγείας.

Αλλά είπαμε, δεν ανησυχούμε!

Γιώτα, η αλήθεια είναι ότι είσαι η επόμενη... αλλά ας μη βιαζόμαστε...

Και όποια μιλάει με τη Glorr, να τις μεταβιβάσει τις ευχές μου!!!!!!! Μπράβο κοριτσάκι!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Υπομονη μεχρι την Τριτη το βραδυ που θα μαθω τα νεα απ τον ιατρο....να δω τι εχει σκοπο να κανει με μενα....θα με προγραμματισει ή θα με αφησει μεχρι 38+1 τελος Ιουλιου δλδ????Για αυτο μη γεννησει καμια αλλη πριν απο μενα....μη χαλατε τη λιστα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

αααααααααααα τι διαβαζουν τα πανεμορφα ματια μου?????:o

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ!!!

Nufι μου να ειναι παντα γερα και καλοτυχα!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

πωπω τι σοκ και αυτο σημερα!χαχαχαχα

Πες μας καλε λεπτομεριες!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

[μη χαλατε τη λιστα!!!!!!

Αχ... έτσι έλεγα και εγώ.... μάλιστα θυμάμαι που διάβαζα αυτά που έλεγε ο babas για την προεκλαμψία και σκεφτόμουν ότι δεν είναι δυνατόν να με προσπεράσει... Και όντως δεν με προσπέρασε... γιατί βιάστηκα εγώ!

Πάντως, έχω εκπλαγεί με το πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία...

Είδα ότι γέννησε και η τριδυμομαμά Μαρουλίτα ε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεννησε επειγόντως λόγω εξετάσεων απ' ότι κατάλαβα.

Ακόμα πονούσε πάντως, αλλά αισθάνεται καλύτερα σήμερα. Ίσως αύριο και να βγει.

Τα ακουσε και τα δύο και έκλαψαν αμέσως. Κανένα πρόβλημα, απλά το γνωστό... χρειάζονται θερμοκοιτίδα λόγω βάρους αφού γεννήθηκαν 1.500 γρ. το καθένα. Μάλλον θα μείνουν μέσα για κανένα μήνα.

Προσπαθώ να τις πω να μην αγχώνεται... αλλά από την άλλη θυμάμαι το σοκ που πέρασα εγώ και τη θαυμάζω γιατί είναι πολύ πιο ψύχραιμη από εμένα! Μπράβο nufiτσα!

Βέβαια, για άλλη μία φορά το ελληνικό δημόσιο θριάμβευσε... δεν υπήρχε θερμοκοιτίδα σε ολόκληρο Αλεξάνδρα και το ένα μπεμπουλίνι πήγε στο Παίδων και το άλλο στη Νίκαια!!!!!! Γκρρρρρ.... τελικά όλο και κάτι περίεργο συμβαίνει εκεί!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να κανουμε το σταυρο μας που ειναι καλα και οι 3 και θα περασει γρηγορα ο καιρος!

Δεν ειναι ευκολο αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και αλλιως.Ειπαμε ειμαστε προετοιμασμενες γιατι τα διδυμα τα εχουν αυτα

Εγω ο μοναδικος ισως λογος που δεν ηθελα το δημοσιο νοσοκομειο ειναι αυτος με τις θερμοκοιτιδες.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ακριβως...σημασια εχει που ειναι καλα και οι τρεις τους.....

Απλα θελει υπομονη...βεβαια εγω ειμαι εξω απ τον χορο κ πολλα τραγουδια λεω.....

Καλη δυναμη και ολα θα πανε καλα!!!!!

Καλως ή κακως αυτα συμβαινουν με τα διδυμα...εδω συμβαινουν με τις μονες κυησεις,ποσο μαλλον με δυο μωρα!!!!!

Ολα καλα θα πανε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εμας τότε δεν είχαν πρόβλημα με τις θερμοκοιτίδες. Αντίθετα είχαν με τα δωμάτια.

Άσε που με εκνεύρισαν και την Παρασκευή... πήγαμε για γενική αίματος και τα δύο. Αφού τα κατασφαξαν, μας είπαν τελικά ότι δεν είχαν πάρει αρκετό αίμα στο μπέμπη και πρέπει να τον ξαναφέρουμε. Επίσης: δεν καταλαβα γιατι τους πήραν αίμα από τα χεράκια και όχι τα πατουσάκια;

Τεσπα.... πως πήγε το μπάνιο σήμερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...