Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ναι εχω παει στο στοκ.ειναι λιγο σαν καταγωγι αλλα οταν ειχα παει (μαιος)ειχε πολλα ρουχα.ενα σετακι για κοριτσακι ειχε παρει ο αντρας μου γιατι δεν ειχα κουραγιο για ψαξιμο.ημασταν ηδη παααρα πολυ ωρα στο Premaman και στο γυρισμο για το αυτοκινητο συναντησαμε το στοκ.

το ειδα το μην σου για τα utopar και θα το εχω στο νου μου αν χρειαστει.μεχρι τωρα το ανωτερο που εχω φτασει ειναι 138 παλμοι και πολλες φορες ειναι και 80.το τρεμουλο ειναι σπαστικο.

giota σαν πιγκουινος δεν λες τιποτα.οταν σηκωνομαι θελω τοσο πολυ να σηκωσω ψηλα τα χερια και να τεντωθωωωω...

age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, πείνασα!

Πάω να φάω λίγη μαρμελάδα από εκείνη τη φανταστική, που μου έφτιαξε η πεθερά μου προχθές. Επίσης, λέω μήπως και αραιώσω το κεράσι, που εξακολουθεί να μην μπαίνει μέσα μαχαίρι. Προσπάθησα να φάω χθες το πρωί, για να πω ότι τρώω αυτό που έφτιαξα με τα χεράκια μου (καλά, δεν αλειφόταν, αλλά λέμε τώρα) και μου κόλλησε στα δόντια και άστα να πάνε. Όμως, δεν θα παραιτηθώ. Θα την αραιώσω και θα τρώμε μαρμελάδα κεράσι, που έφτιαξα εγώ!!!!!

Επίσης, σκέφτηκα να μην σας το πω, για να μην αρχίσετε το δούλεμα, αλλά μόλις κοίταζα στο internet συνταγές για... μαρμελάδα ροδάκινο :) :) :) Ναι, είμαι επίμονη το ξέρω. Χθες στο σούπερ μάρκετ, μου λέει ο άνδρας μου, "α, να και τα βαζάκια, που παίρνεις. Πάρε μερικά, να βρίσκονται, τώρα που καταπιάνεσαι με μαρμελάδες". "Μπαααα", απαντάω εγώ, "δεν θα φτιάξω άλλη τώρα, μη χειρότερα, έχουμε αρκετές"... Αλλά τελικά ξαναμπαίνω σε πειρασμό!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις φάω θα σας πω τα σχέδιά μας για το μεσημέρι!

Στο μεταξύ, πείτε τι θα κάνετε εσείς!

rPPrp3.png

Εγω πηγα φουρνο κ γυρισα,εφτιαξα μια σοκολατιτσα ροφημα,πηρα κ κατι σταυρολεξα κ παω βεραντα να λυσω τιποτα να μην κουρκουτιανω εντελως!!!!!

Αλλα θα σας παρακολουθω!!!!!

witch-ακι το τεντωμα το εχουμε ξεχασει εδω κ καιρο...κι εγω θελω να τεντωθω!!!!!!

AGORAKIA δεν το βαζεις κατω ε????Ειναι λιγο παιδεμα η μαρμελαδα βερυκοκο αλλα αφου εκατσες κ καθαρισες τοσα κερασια για σενα θα ειναι παιχνιδακι.....αντε καλη επιτυχια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γυρίσαμε κι εμείς. Φάγαμε φρυγανισμένο ψωμάκι (είχε περισσέψει από χθες και είναι ωραία λύση να το βάζεις τοστιέρα! φρυγανίζεται και το τρως με βιτάμ και μαρμελάδα και είναι όνειρο) και γαλατάκι! Ροδάκινα δεν έχω πάρει ακόμα, κοίταζα τις συνταγές, να δω πόσο εύκολες είναι. Θα μου πεις και τα βερίκοκα εύκολα ήταν και θυμάστε την τραγική κατάληξη, που είχαν (στους τοίχους, στα πλακάκια, πάνω μου κλ).

rPPrp3.png

Φίλες μου, το τέντωμα γιατί το έχουμε ξεχάσει, άραγε; Θέλω να πω, εγώ ψιλοτεντώνομαι, δεν φτάνω και στο ταβάνι, αλλά τα χεράκια τα σηκώνω πού και πού... Είναι κακό;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν ειναι κακο αλλα θελω να τεντωθω και να νιωσω τη κοιλια μου να ρουφιεται μεσα απο το τεντωμα.τωρα τεντωνομαι συντηρητικα...

μολις τσακισα λιγη σοκολατοπιτα με παγωτο.δεν μπορω να σας περιγραψω.ηδονη...αν μου δωσει η μαθητρια μου τη συνταγη θα σας την πω.

age.png

δεν ξερω αν ειναι κακο αλλα θελω να τεντωθω και να νιωσω τη κοιλια μου να ρουφιεται μεσα απο το τεντωμα.τωρα τεντωνομαι συντηρητικα...

μολις τσακισα λιγη σοκολατοπιτα με παγωτο.δεν μπορω να σας περιγραψω.ηδονη...αν μου δωσει η μαθητρια μου τη συνταγη θα σας την πω.

Ααααχ, σε άλλη φάση θα μου έπεφταν τα σάλια μόνο στο άκουσμα της λέξης σοκολάτα! Τώρα σκέφτομαι μόνο ότι μου κάνει καούρα και, γενικώς, δεν με ανταριάζει, να θέλω δηλαδή να τη φάω σαν τρελή...! Έχουμε στο ψυγείο υπέροχα ατομικά cheesecakes που μας έφερε ο φίλος μας, που είναι ζαχαροπλάστης και τα φτιάχνει τέλεια. Ήταν το αγαπημένο μου γλυκό στο παρελθόν, αλλά ακόμη δεν έχω βάλει το κουταλάκι στα μπωλάκια... Δεν το πιστεύει κανείς (ούτε κι εγώ!)

Τώρα, ας πούμε, αν μου πεις ροδάκινο, θα θέλω το δέντρο. Ή αν μου πεις καρπούζι, που μου το απαγόρευσε η μαία, θα θέλω το μποστάνι...

rPPrp3.png

Μικρά μου κοριτσόπουλα, το μεσημέρι θα πάμε για ψαράκι με τον αγαπημένο μου (δεν σας είπα, πήγε και με έβαλε στη μερίδα του προχθές, με λίγα λόγια, δήλωσε τον γάμο μας, κορίτσια!) και την πεθερά μου!

Μετά θα επιστρέψουμε να την πέσουμε για λίγο, πρώτα ο Θεός. Στα πλαίσια αυτής της κοινωνικής συναναστροφής, αποφάσισα να ξυρίσω πόδι (ολόκληρο, εννοώ, με το μπούτι μαζί.... ). Αυτό απαιτεί καθρεφτάκια και πολλά άλλα μέσα, που θα μας επιτρέψουν αφ' ενός να μην μακελευτώ, αφ' ετέρου να έχει κάποιο αποτέλεσμα ο κόπος μου! Ίδωμεν!

Πάω κι ο Θεός βοηθός!

rPPrp3.png

Αντε ωραια...καλα να περασετε!!!!!

Εγω αναψα το κλιματιστικο γιατι δεν την παλευω αλλο....ο αντρουλης μου εχει δουλεια σημερα κ περιμενω να γυρισει να δω αν εχει ορεξη να παμε στους γονεις μου να φαμε ή αν ειναι κουρασμενος θα τηγανισω καμια πατατα κ θα κοψω κ μια δροσερη αγγουροντοματα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αντε ωραια...καλα να περασετε!!!!!

Εγω αναψα το κλιματιστικο γιατι δεν την παλευω αλλο....ο αντρουλης μου εχει δουλεια σημερα κ περιμενω να γυρισει να δω αν εχει ορεξη να παμε στους γονεις μου να φαμε ή αν ειναι κουρασμενος θα τηγανισω καμια πατατα κ θα κοψω κ μια δροσερη αγγουροντοματα.....

Μμμμ, πολύ δελεαστικό!!!!!!!!!!! Πατάτα τηγανητή με αγγουροντομάτα. Μιαμ!!!!!!!! Μπορώ να τρέφομαι όλο το καλοκαίρι με αυτόν τον συνδυασμό!

Και μετά καρπούζι. Ή το άλλο τέλειο καλοκαιρινό πρόχειρο φαγητό: Αυγά μάτια με αγγουροντομάτα....!!!! Σε όλα τα παραπάνω προσθέτω ανυπερθέτως και φέτα!!!!!!!!!!!

Δεν χρειάζομαι άλλο φαγητό, πίστεψέ με!

Μόλις έκανα αποδοχή!

Έχεις φωτό; Μπαίνω να δω και μετά πάω για beaute (άραγε, το έγραψα σωστά; πού είναι η Witch να με διορθώσει; )

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ααααααα! Έχουμε την ίδια κοιλιάααααααααααα! Και είσαι ετοιμόγεννη! Χριστέ μου, τι θα γίνω όταν φτάσω στις εβδομάδες σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Θα βγαίνουν χέρια και πόδια δεξιά και αριστερά; Παναγία μου, φοβήθηκα τώρα!

Εγώ, που μέχρι τον 5ο έκλαιγα κρυφά στο σπίτι, γιατί δεν καταλάβαιναν ότι είμαι έγκυος, αν είχα κλειστό το μπουφάν μου.............!!!!!!!!!!!!!!!!! Και δεν μου δίναν ούτε σειρά προτεραιότητας, ούτε τίποτα...!

Τέλεια κοιλίτσα έχεις!

Εμένα είναι πολύ πιο χαμηλά. Χθες πήγαμε λαϊκή και φωνάζει ένα λαϊκατζής στον άντρα μου "α, ρε τυχεράκια, έρχεται η κόρη"!!! Τόσο στρογγυλή και τόσο χαμηλά είναι! Του λέμε "έκανες λάθος, έρχονται δύο γιοι". Έμεινε άφωνος ο τύπος!

rPPrp3.png

Χθες πήγαμε λαϊκή και φωνάζει ένα λαϊκατζής στον άντρα μου "α, ρε τυχεράκια, έρχεται η κόρη"!!! Τόσο στρογγυλή και τόσο χαμηλά είναι! Του λέμε "έκανες λάθος, έρχονται δύο γιοι". Έμεινε άφωνος ο τύπος!

Κι εμενα αν με βλεπουν με το καροτσι μου λενε περιμενεις την κορη???

Και τους λεω διδυμα αγορια κ ολοι μενουν με ανοιχτο το στομα!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα!!!!

Ντιν- ντιν... έχω φανταστικά νέα!!!!

Η Nufi μας έγινε διδυμομαμά την Πέμπτη!!!!!!

Άλλα δύο ανηψάκια στην παρέα!!!!! :P:p:p:p:p:p:p

Έκανε 2 κουκλάκια, πρώτα το κοριτσάκι και μετά το αγοράκι.

Η Nufiτσα είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Τα μπεμπουλίξ είναι στη θερμοκοιτίδα, χωρίς προβλήματα υγείας. Το μόνο θέμα είναι ότι τα μπεμπούλια είναι σε διαφορετικά νοσοκομεία λόγω του ότι δεν είχαν θερμοκοιτίδες στο Αλεξάνδρα!

Η σειρά της λίστας συνεχίζει να παραβιάζεται. who is next??????

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσια τι κανετε εδω αδερφουλαglorr τι κανετε .Εγω αργησα να σας ενημερωσω γιατι το ωραδυ εμεινα με την αδερφη μου στο μαιευτηριο.Ποναγε λιγο αλλα ολα καλα,της κανανε παυσιπονη ενεση και τωρα ενταξει.Σημερα το πρωι της βγαλανε επισκληριδιο ,καθετηρα,και ορο,και επιτελους περπατησε και πηγε και ειδε τα μωρακια της.Ο μπεμπης χτες τον ειχανε σε υποστηριξη οξυγονου σημερα ομως τον βγαλανε και ολα καλα,Η μπεμπα βγηκε απο την θερμοκοιτιδα και την βαλανε σε κουνακι τρωει καλα.χτες εφαγε 3 γευματα απο 10-15 γραμμαρια και σημερα λιγο παραπανω.Πηγε τα ειδε πηρε αγκαλια και την μπεμπα που ειχε να την δει απο χτεσ την ωρα που γεννησε,και ειναι χαρουμενη.Ο μπεμπης ειναι ιδιος ο πατερας του χαχαχαααα΄και η μπεμπα εχει την μυτη του μπαμπα της .Γενικως η αδερφη μου μαλλον λιγο κοιμοτανε.Θα σας ενημερωσω συντομα για καινουργια νεα.:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...