Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ολγάκι καληνύχτα, αν και θα σου θυμώσω που δεν με βοηθάς με το σίδερο...:D:D:D:D

Κορίτσια πληρώνω όσο όσο να απαλλαγώ από το βουνό στο διπλανό δωμάτιο....

Αγοράκια, τι ωραία ιστορία είναι αυτή με την Ιταλία... οπότε τα αγοράκια σου είναι κοσμογυρισμένα από την κοιλιά.:P

Πράγματι... Είχες γεννήσει και δεν πρόλαβες μάλλον να τη διαβάσεις. Εάν έχεις πάει πίσω και διαβάζεις όσα γράψαμε τόσο καιρό, κάπου θα την πετύχεις. Αλλιώς θύμησέ μου να σου την πω, είναι πράγματι πολύ γλυκιά (για μένα, η πιο γλυκιά ιστορία του κόσμου...). Και, ναι, τα νινάκια μας ξεκίνησαν νωρίς με τα ταξίδια. Ευτυχώς, γιατί ονειρεύομαι να τους κάνω πολίτες του κόσμου και χαίρομαι που ξεκίνησαν με την πιο αγαπημένη μας χώρα (πηγαίνουμε 2 φορές τον χρόνο, εκεί κάνει την ειδικότητά της η μέλλουσα νονά του ενός και, γενικώς, έχουμε ένα πάθος με την Ιταλία - μέχρι και φροντιστήριο εντατικό είχαμε κάνει πέρυσι Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο... Αχ, πολύ ωραία)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Τόσες συμπτώσεις, κουκλίτσες μου! Τι καλά! Όχι, καλά κάνετε και δεν νομίζετε, δεν είναι τυχαίο!!!!!!!

Πω πω!

Ναι, 18.15 είχαμε ραντεβού με τον γιατρό στο ΙΑΣΩ. Και όταν μας επιβεβαίωσαν ότι είναι δίδυμα (είχαμε αρχίσει κι εμείς να το υποψιαζόμαστε, βέβαια, από το σχόλιο της μικροβιολόγου) μείναμε άφωνοι. Πήγαμε στο αυτοκίνητο και κοιταζόμασταν, δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε αυτό που μας συνέβαινε. Το θεωρούσαμε ασύλληπτο...

Και την επομένη γέννησε μια φίλη μου.

Θα συγκινηθώ και δεν το θέλω!

rPPrp3.png

Καλέ, διώξτε με, αφού σας λέω νυστάζω. Και η καρέκλα έβγαλε ρίζες. Και μ' έπιασε και συγκίνηση και δεν θα κοιμηθώ, γιατί όταν συγκινούμαι πίνω πολύ γάλα (άσχετο) και σκέφτομαι όλη νύχτα... (και μυξοκλαίω κιόλας, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!)

rPPrp3.png

Καλα, να σε διώξουμε είναι απίθανο... Η συγκίνιση είναι πιο έντονη τώρα με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης.

Ο συνδυασμός συγκίνησης και γάλακτος μου αρέσει. Μάλλον λοιπόν η κόρη μου είναι πολύ ευσυγκίνητη για να πίνει τόσο πολύ γάλα...:P

Αλλά και εγώ πρέπει να φύγω γιατί με περιμένει το βουνό... και δεν θέλω... αλλά τόσες μέρες έλειπα, έχω χάσει τόσα επεισόδια! Οπότε θα παραμείνω μέχρι τα πανάκια του ρεψίματος (που θα έλεγε και οι μάγισσα) να φτάσουν σε τριψήφιο αριθμό!:mrgreen:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις κουκλίτσες!!!!!!

Πώς κοιμηθήκαμε απόψε; Εμείς καλά, δόξα τω Θεώ!

Witchaki, πώς ξημερώσαμε; Όλα καλύτερα σήμερα ελπίζω...! :)

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια;

Twins, λες να έχουμε τόσα κοινά με την κόρη σου; Σε παρακαλώ να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να γνωριστεί με τα αγόρια μου, όταν με το καλό έρθουν στον κόσμο. Πού ξέρεις; Μπορεί ο ένας τουλάχιστον να τραγουδήσει... "μου θυμίζεις τη μάνα μου, γι' αυτό σε αγαπάω".... χιχιχιχιχιχι

Όσο για τις ορμόνες της εγκυμοσύνης, ήμουν πολύ τυχερή. Αν εξαιρέσεις ένα μικρό διάστημα πριν 15 μέρες περίπου, που ήμουν λίγο παραπάνω ευσυγκίνητη, δεν είχα άλλα τέτοια θέματα. Θα έλεγα ότι είχα φτάσει και στο άλλο άκρο, να μου έχει φέρει η εγκυμοσύνη αναισθησία!

rPPrp3.png

Καλημερα μανουλες!!!!!

Πως ειστε σημερα?Δεν ξεκολλουσατε χτες απ τα λαπτοπ.....ε??????

Πριν λιγο ξυπνησα κ πινω καφε,προσπαθω να συνελθω λιγο,νιωθω τοσο κουρασμενη.....ειχα και καουρες χτες κ δεν ειχα γαλα κ κοιμηθηκα κατα τις 3 30....

AGORAKIA εσενα σου περασανε οι καουρες????Εμενα με πιανουν καμια φορα αλλα οχι τοσο εντονα οσο παλιοτερα.Απλα εχω τον αβολευτο στον υπνο......

Και οσο σκεφτομαι οτι ολη την εβδομαδα θα εχω τον μικρο στο σπιτι κουραζομαι περισσοτερο.Σε λιγο θα ντυθω να παω να παρω γαλα κ ψωμι,αλλα μολις ξυπνησω για τα καλα γιατι βαριεμαι να περπαταω......

Περιμενω να ξυπνησετε!!!!Φιλια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

κααααλη σας μερα!!!

πρωινη πρωινη agorakia!ουτε εγω ειχα θεμα με τις ορμονες και μου το ειπαν και οι γυρω μου και πολυ χαρηκα!μια ευσυγκινησια μπορει να την ειχα με κανενα στεναχωρημενο εργακι αλλα προυπηρχε ετσι κι αλλιως!

αυξησα τη δοση σημερα αλλα δεν εχω δει ακομα διαφορα.δεν ποναω πολυ.λιγο η μεση μου και απλα ειναι εκνευριστικο να ειναι τοσο τουμπανο η κοιλια.ασε τις μεγαλες στιγμες που ζω με τη συλλογη ουρων......:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!!

Πως ειστε σημερα?Δεν ξεκολλουσατε χτες απ τα λαπτοπ.....ε??????

Πριν λιγο ξυπνησα κ πινω καφε,προσπαθω να συνελθω λιγο,νιωθω τοσο κουρασμενη.....ειχα και καουρες χτες κ δεν ειχα γαλα κ κοιμηθηκα κατα τις 3 30....

AGORAKIA εσενα σου περασανε οι καουρες????Εμενα με πιανουν καμια φορα αλλα οχι τοσο εντονα οσο παλιοτερα.Απλα εχω τον αβολευτο στον υπνο......

Και οσο σκεφτομαι οτι ολη την εβδομαδα θα εχω τον μικρο στο σπιτι κουραζομαι περισσοτερο.Σε λιγο θα ντυθω να παω να παρω γαλα κ ψωμι,αλλα μολις ξυπνησω για τα καλα γιατι βαριεμαι να περπαταω......

Περιμενω να ξυπνησετε!!!!Φιλια!!!

Καλημέρα κοριτσάκι μου!

Ναι, δόξα τω Θεώ, οι καούρες πέρασαν! Ουφ, τι σοκ κι αυτό! Βέβαια, στο μεταξύ ήπιαμε το γάλα από όλες τις φάρμες της Αττικοβοιωτίας :)

Καθώς και όλα τα δημητριακά fitness (λόγω και της σιλουέτας, που διατηρώ)!!!

Ωστόσο, στον ύπνο, ακριβώς όπως τα λες. Τον αβόλευτο... Για να στρίψω, χρειάζομαι ολόκληρη διαδικασία με το μαξιλάρι στην κοιλιά και όλα τα συναφή. Το ωραίο είναι ότι στρίβω και συνέχεια, διότι μπορεί να πάω δεξιά, να αλλάξουν θέση τα μωρά και να με πιάσει δύσπνοια και να πρέπει αμέσως να στρίψω αριστερά, όπου μπορεί να μου έρθει αμέσως τουαλέτα... :) :) :) Και να πρέπει να σηκωθώ και έτσι πάει όλο το βράδυ!!!!!! Αλλά τι να κάνουμε; Μεγαλώνουν τα αγόρια μας, δεν χωράνε κι αυτά τα καημενάκια και με πιάνει στενοχώρια...

rPPrp3.png

καλημερα giota!μια απο τα ιδια με τις καουρες.μολις ξαπλωσω αμεσως αρχιζουν.ολη νυχτα αυτη η ιστορια.

Καλημερα witch μου.Ναι ακριβως αυτο,μολις ξαπλωνω κι εγω μου ερχεται καουρα....απελπισια....και μεχρι να σηκωθω περναει κ κανενα 3λεπτο.....ασε που απο την ξαπλα οταν σηκωνομαι παω σαν πιγκουινος!!!!:P:p:p:p

Ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα....να ξεκουραστεις,μην κανεις τιποτα απλα χαλαρωσε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

κααααλη σας μερα!!!

πρωινη πρωινη agorakia!ουτε εγω ειχα θεμα με τις ορμονες και μου το ειπαν και οι γυρω μου και πολυ χαρηκα!μια ευσυγκινησια μπορει να την ειχα με κανενα στεναχωρημενο εργακι αλλα προυπηρχε ετσι κι αλλιως!

αυξησα τη δοση σημερα αλλα δεν εχω δει ακομα διαφορα.δεν ποναω πολυ.λιγο η μεση μου και απλα ειναι εκνευριστικο να ειναι τοσο τουμπανο η κοιλια.ασε τις μεγαλες στιγμες που ζω με τη συλλογη ουρων......:tongue:

Άντε, σιγά σιγά θα δράσουν τα χαπάκια και όλα θα είναι καλύτερα! Με ταχυπαλμίες πώς πας; Το είδες το μήνυμα για τα utopar, που σου έγραψα χθες;

Ναι, στο στοκ τίποτα... Έχεις πάει ποτέ; Μου φάνηκε και πολύ θλιβερό σαν μέρος...! Ευτυχώς που δεν είχε τίποτα, δεν ήθελα να αγοράσω! Όταν έχω συνηθίσει και στη via Montenapoleone, ε, καταλαβαίνεις!!!!!!!!! :) :) :)

Γιατί να σε βρίσει καλέ ο άντρας μου; Σιγά τα ωά. 5' να πάμε και 5' να γυρίσουμε, τίποτα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...