Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

νυσταζωωωω ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Ολγα μόλις χάζευα και τις τελευταίες φωτό των αγοριών σου που ανέβασες, δεν τις είχα δεί..........εντάξει θεοί!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Αγοράκια σε έκανα add και τώρα μπορείς να τα δεις και εσύ (sorry για την καθυστέρηση...). Είναι πράγματι λίγο petite, αλλά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα!

Την καπνίλα την ένιωσα και εγώ αργότερα και παρατήρησα κάτι μαύρα αποκαϊδια στο μπαλκόνι. Δεν ξέρω αν έφτασαν μέχρι εδώ τα αποτελέσματα τις φωτιάς, αλλά δεν νομίζω να είναι και τυχαίο.

Λοιπόν... το γλυκο που θα φτιάξω λέγεται η μαμά του Αλή και είναι τέλειο! Κρεμώδες και λείο στην υφή, με ένα άγγιγμα καρύδας...

Πόσο ημερών είναι στις φωτογραφίες? Τα φορμάκια τι νούμερο είναι??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αγοράκια σε έκανα add και τώρα μπορείς να τα δεις και εσύ (sorry για την καθυστέρηση...). Είναι πράγματι λίγο petite, αλλά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα!

Την καπνίλα την ένιωσα και εγώ αργότερα και παρατήρησα κάτι μαύρα αποκαϊδια στο μπαλκόνι. Δεν ξέρω αν έφτασαν μέχρι εδώ τα αποτελέσματα τις φωτιάς, αλλά δεν νομίζω να είναι και τυχαίο.

Λοιπόν... το γλυκο που θα φτιάξω λέγεται η μαμά του Αλή και είναι τέλειο! Κρεμώδες και λείο στην υφή, με ένα άγγιγμα καρύδας...

Ναι, ναι, ντουμάνιασε το σύμπαν. Φυσικά και τα μαυράκια ήρθαν από τα μέτωπα της φωτιάς, νομίζεις ότι θέλει και πολύ; Εμείς, όταν μέναμε Δάφνη και καιγόταν ο Υμηττός, οι βεράντες μου ήταν μαύρες!!! Κάτσε να κάνω τα επιστημονικά τώρα, για να δω τα μωρά σου.

Επίσης, εγώ λίγη μητέρα του Αλή θα την δοκίμαζα, ευχαριστώ!

rPPrp3.png

Το Λαγονήσι μου φαίνεται ότι φέρει μόρια νύστας.... Πάντως την τούρτα για τις 27/1 την αναλαμβάνω εγώ!

Που είναι τα κορίτσια ε; Θα μου επιτρέψετε να τις καλέσω αύριο, μιά που είναι και περασμένη η ώρα.

Αν βέβαια θέλει κάποια να έρθει εδώ να με βοηθήσει που έχω ένα βουνό σίδερο, θα την κεράσω ότι θέλει. Μέχρι και γιαούρτι (διότι οι παλιές καλές συνήθειες δεν ξεχνιούνται...):-D. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάτι τόσο δα φορμάκια και πετσετάκια παίρνουν τόση ώρα...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αααχ, λίγες μέρες πριν (20.1) είχαμε μάθει ότι περιμένουμε τα διδυμάκια μας...

πωπω πως περασε ο καιρος!Και τωρα κοντευεις να γεννησεις:mrgreen:

εμενα παντως η φωτογραφια που τα φορμακια ειναι τεραστια ειναι τα newborn και ειναι 2200 περιπου:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γιατί μας ευχαριστείς καλέ twins??? εγώ με το γλυκάκι είμαι ικανοποιημένη πάντως!! και αναγκαστικά θα περιμένω!!!

Agorakia τι ρούχα ψάχνεις? για τώρα?

Ε, ναι, μωρέ. Οκ, δεν δουλεύω, για να έχω περισσότερες ανάγκες σε ρούχα, αλλά επειδή (εκτός από δύο κολάν, ένα του χειμώνα κι ένα τώρα) δεν έχω πάρει καθόλου ρούχα εγκυμοσύνης, ε, τώρα ήρθαν και τσίτωσαν πολύ τα άλλα, που φοράω, έλεγα μήπως έβρισκα τίποτα σε αυτό το στοκ, αλλά μπα... Ξέρεις, όχι τίποτα σπουδαίο, κανένα μπλουζάκι, που να φοριέται και αργότερα, κάτι τέτοιο. Α, πήρα από τα ΗΡΑ (πριν τις εκπτώσεις, αλλά δεν γινόταν αλλιώς) ένα ωραίο ανθρακί μπλουζάκι, φανταστικό. Θα το φορέσω και μετά. Αμαρτία είναι για ένα μήνα, αλλά δεν μπορώ να βγαίνω και σαν το ζόμπι έξω! Οπότε έψαχνα κάτι πρακτικό!

rPPrp3.png

Το Λαγονήσι μου φαίνεται ότι φέρει μόρια νύστας.... Πάντως την τούρτα για τις 27/1 την αναλαμβάνω εγώ!

Που είναι τα κορίτσια ε; Θα μου επιτρέψετε να τις καλέσω αύριο, μιά που είναι και περασμένη η ώρα.

Αν βέβαια θέλει κάποια να έρθει εδώ να με βοηθήσει που έχω ένα βουνό σίδερο, θα την κεράσω ότι θέλει. Μέχρι και γιαούρτι (διότι οι παλιές καλές συνήθειες δεν ξεχνιούνται...):-D. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάτι τόσο δα φορμάκια και πετσετάκια παίρνουν τόση ώρα...

εκλεισε φτιαχνεις την τουρτα!:mrgreen:

ασε και γω 10 ωρες κανω να σιδερωσω αυτα τα φορμακια:rolleyes:

παω για υπνο θα μου φυγει το λαπτοπ απο τα χερια

Το πρωι εχει μπανακι οποτε τα λεμε μεσημερακι!

Φιλακια!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τα φορμάκια είναι νούμερο μηδέν και μας πλέουν. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Έχουμε και κατι άλλα ωραία που μας είναι τόσο μεγάλα που είναι σαν κελεμπίες... Να λοιπόν πως θα γίνω η μαμά του Αλή (παρεμπιμτόντως το γλυκό είναι υπέροχο... κρέμα φούρνου με σπαστη σφολιάτα, ξηρούς καρπούς, καρύδα και λίγο ροδόνερο).

Και να σκεφτείτε ότι τώρα είναι μεγάλα σε σχέση με το πως γεννήθηκαν. Έβλεπα τα δικά μου και έβλεπα και τα άλλα στο δωμάτιο και στη θερμοκοιτίδα και έλεγα ότι δεν ήταν άνθρωπάκια... περισσότερο με ποντικάκια έμοιαζαν. Και ειδικά ο Φιλ, δεν ήθελε και να φάει τίποτα στην αρχή και είχαμε πρόβλημα...

Τα δικά σας θα είναι σαφώς μεγαλύτερα, μην ανησυχείτε...Εμείς είμασταν και 1,5 μήνα πρόωροι και πάλι καλά... Αλλά και μικρά να σας βγουν, μη φοβάστε, μεγαλώνουν. Απλά η ιστορία της θερμοκοιτίδας νομίζω ότι θέλει αρκετή ψυχραιμία (την οποία εγώ δεν διέθετα) και όλα πάνε μιά χαρά :P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

πωπω πως περασε ο καιρος!Και τωρα κοντευεις να γεννησεις:mrgreen:

εμενα παντως η φωτογραφια που τα φορμακια ειναι τεραστια ειναι τα newborn και ειναι 2200 περιπου:mrgreen:

Ναι... Μόλις είχαμε επιστρέψει από Ιταλία (όπου είχαμε κάνει τεστ φαρμακείου) και δύο μέρες μετά (20.1) πήγαμε για υπέρηχο, για να δούμε το μωρό, έτσι νομίζαμε! Βέβαια, ο γιατρός, το ήξερε ήδη από την χοριακή (που τον πήρα τηλ και του είπα) ότι τα μωρά μας θα είναι δύο!

Τι στιγμές, Χριστούλη μου!

Καληνύχτα, Ολγάκι. Χαίρομαι που μου τα θύμησες...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Twins, τι twinsakia είναι αυτά, Παναγία μου;

Τι κουκλιά!!! Να σου ζήσουν! Να τα βλέπετε πάντα γελαστά και χαρούμενα, Χριστέ μου. Υποτίθεται ότι είναι πρόωρα, ε; Κι όμως, δεν είναι τόσο συνταρακτικά μικρουλάκια. Μια χαρούλα, θα έλεγα, μέσα στα ωραία ίδια φορμάκια τους!

rPPrp3.png

Κορίτσια, κλείνουν κι εμένα τα μάτια μου. Αφήστε που καθόμαστε βεράντα (δεν μπορώ να πω, είναι πολύ δροσερά, τέλεια) από τις 20.45 και πιάστηκε ο κωλ----άκος μου στην καρέκλα! Ώρα για κρεβατάκι.

Φιλάκια σε όλες, καλό ξημέρωμα να έχουμε, καλό και ελαφρύ ύπνο να κάνουμε όλες, μανούλες, μέλλουσες και κοιλίτσες, και τα λέμε πάλι το πρωί!

rPPrp3.png

Ολγάκι καληνύχτα, αν και θα σου θυμώσω που δεν με βοηθάς με το σίδερο...:D:D:D:D

Κορίτσια πληρώνω όσο όσο να απαλλαγώ από το βουνό στο διπλανό δωμάτιο....

Αγοράκια, τι ωραία ιστορία είναι αυτή με την Ιταλία... οπότε τα αγοράκια σου είναι κοσμογυρισμένα από την κοιλιά.:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι... Μόλις είχαμε επιστρέψει από Ιταλία (όπου είχαμε κάνει τεστ φαρμακείου) και δύο μέρες μετά (20.1) πήγαμε για υπέρηχο, για να δούμε το μωρό, έτσι νομίζαμε! Βέβαια, ο γιατρός, το ήξερε ήδη από την χοριακή (που τον πήρα τηλ και του είπα) ότι τα μωρά μας θα είναι δύο!

Τι στιγμές, Χριστούλη μου!

Καληνύχτα, Ολγάκι. Χαίρομαι που μου τα θύμησες...

εγώ 20.1 είχα την τελευταία περίοδο!!χαχα!!τυχαίο???δε νομίζω!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...