Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 17/1/2025 at 11:16 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Τη μια φορά 14 ωάρια και την άλλη 2. Είμαι ανεξήγητο φαινόμενο!από το κέντρο μου είπαν 2 μήνες. Λήγει τέλη του μήνα δλδ 

Είμαι κ εγώ τώρα σε διέγερση με puregon. Και είμαι χωρίς επιτροπή . Αν σας περισσεύουν μονάδες και θέλετε να τις διαθέσετε αν θέλετε Μ λέτε . 

Εύχομαι να πετύχετε σύντομα.  ♥️ Και εγώ αναμένω να δω από βδομάδα στο πρώτο υπέρηχο πως θα πάει.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοιτα γενικα χαλια ειμαι γιατι και ποναω και τρεμουν τα χερια μου και τα εχει παιξει η πιεση μου και οι σφυγμοι μου.ανεβοκατεβαινουν.

ψυχολογικα ομως ειμαι μια χαρα και κανω υπομονη.πρεπει να βγουν μετα τις 23(για να ειναι λεων!)

τα συμπτωματα προφανως αρχισαν γιατι αρχισε να τα παιζει η μητρα ισως,απο το βαρος?δεν ξερω...

Τι βάρος έχουν τα μπεμπέ τώρα? Κάνε κουράγιο μικρή μαγισσούλα αφού έκανες τα μαγικά σου θα πιάσουν!! λιονταράκια θα βγούνε!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Twins να σου ζησουν τα μωρακια σου....ειναι οχι μια αλλα δυο γλυκες φατσουλες!!!!

Witch μου ξεκουραση και τιποτα αλλο....ααααααα κ φυσικα την αγαπη μας!!!!

Γυρισαμε κ εμεις...πηγαμε απο τους γονεις μου...ο Τασος αλωνιζε στις κουνιες,απο πισω η μανα μου να τον κυνηγαει κι εγω με τον αντρουλη μου κ τον μπαμπα μου στο μεζεδοπωλειο να σαβουριαζουμε διαφορα!!!!!!

Παω να βαλω πυζαμουλες να χαζεψω τον Καπουτζιδη στο the twenty...εχει πολυ γελιο!!!!Θα σας δω αργοτερα!!!!

Φιλια!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ...

Κατ' αρχήν να πω ότι έχω κατασυγκινηθεί που δεν με ξεχνάτε... και οι ευχές σας έπιασαν... Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να ανταποδώσω για την υποστήριξη... Θα έλεγα να σας φτιάξω κανένα γλυκό, αλλά νομίζω πως αυτό θα ήταν μάλλον κακό για τις εγκυμονούσες... Οπότε επιφυλάσσομαι για κάτι άλλο! Εκτός και αν μπορείτε να περιμένετε για να φτιάξω το υπέροχο αιγυπτιακό γλυκό μου.

Μαγισσούλα υπομονή... κάνε τα μαγικά σου και περίμενε. Και δεν πειράζει αν δεν και Λέοντες και οι Καρκίνοι καλά παιδάκια είναι...:) Το utopar απ' ότι διάβασα κάπου κάνει ταχυπαλμίες και επιφέρει συμπτώματα άγχους και τρόμου. Οπότε, ότι και αν νιώσεις, put the blame on utopar και βάλε το διδυμομπαμπά να κάνει όλες τις δουλειές!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοιτα γενικα χαλια ειμαι γιατι και ποναω και τρεμουν τα χερια μου και τα εχει παιξει η πιεση μου και οι σφυγμοι μου.ανεβοκατεβαινουν.

ψυχολογικα ομως ειμαι μια χαρα και κανω υπομονη.πρεπει να βγουν μετα τις 23(για να ειναι λεων!)

τα συμπτωματα προφανως αρχισαν γιατι αρχισε να τα παιζει η μητρα ισως,απο το βαρος?δεν ξερω...

Κοριτσάκια, εδώ είμαστε κι εμείς!

Μεταφράζω κάτι emails του άντρα μου κι έχω ζαβλακωθεί.

Witchaki, τώρα το θυμήθηκα! Όταν μου είχε γράψει utopar (προληπτικά μου τα είχε γράψει και, πράγματι, δεν χρειάστηκε, ευτυχώς, να τα πάρω) μου είχε επισημάνει το εξής: Ότι τα utopar προκαλούν ταχυπαλμίες κι έτσι μου είχε συστήσει και κάτι άλλα χάπια (αν θες μπορώ να βρω τη συνταγή), τα οποία θα έπρεπε να παίρνω 15 λεπτά πριν τα utopar, ώστε να αποφεύγουμε τις ταχυπαλμίες. Τελικά, βέβαια, τα συμπτώματα υποχώρησαν και δεν πήρα ποτέ κανένα από τα δύο χάπια, αλλά μήπως πρέπει να πεις στον γιατρό σου ότι σου έκαναν ταχυπαλμίες και πώς να το αντιμετωπίσεις; Είμαι στη διάθεσή σου, αν θες να σου πω πώς λεγόταν το άλλο σκεύασμα, πάντως!

Και κάτσε φρόνιμα! Λιονταράκια θα είναι τα νινάκια σου!

Πήγα και στο στοκ σήμερα... Τζίφος...! Ούτε homewear ούτε τίποτα :( Μόνο χειμωνιάτικα, το πιστεύεις; Όπως πήγαμε, έτσι φύγαμε! Ααααχ, θα καταλήξω να μην έχω... τίποτα να φορέσω! Και δεν το θέλω!

rPPrp3.png

Κατ' αρχήν να πω ότι έχω κατασυγκινηθεί που δεν με ξεχνάτε... και οι ευχές σας έπιασαν... Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να ανταποδώσω για την υποστήριξη... Θα έλεγα να σας φτιάξω κανένα γλυκό, αλλά νομίζω πως αυτό θα ήταν μάλλον κακό για τις εγκυμονούσες... Οπότε επιφυλάσσομαι για κάτι άλλο! Εκτός και αν μπορείτε να περιμένετε για να φτιάξω το υπέροχο αιγυπτιακό γλυκό μου.

Μαγισσούλα υπομονή... κάνε τα μαγικά σου και περίμενε. Και δεν πειράζει αν δεν και Λέοντες και οι Καρκίνοι καλά παιδάκια είναι...:) Το utopar απ' ότι διάβασα κάπου κάνει ταχυπαλμίες και επιφέρει συμπτώματα άγχους και τρόμου. Οπότε, ότι και αν νιώσεις, put the blame on utopar και βάλε το διδυμομπαμπά να κάνει όλες τις δουλειές!

Κουκλίτσα μου!

α. Θέλω κι εγώ να δω τα νινακουλίνιαααααααααααααα!

β. Μένουμε ψηλά και ερχόταν από την Πεντέλη όλη η κάπνα από Βαρνάβα (το σπίτι μας είναι βορινό και όταν πιάνει αέρας, κοντεύει να το γκρεμίσει).

γ. Έχω ήδη προτείνει, του χρόνου να μαζευόμαστε σε διδυμογενέθλια! Κι επειδή είμαστε όλες κοντά, κάθε 10 μέρες να έχουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις!!!! Δεν θα είναι τέλειο;;;;

rPPrp3.png

Όλο ξεχνάω μια λέξη, που αλλάζει το νόημα... Είμαστε όλες κοντά σε τοκετούς, εννοούσα! Τα νινάκια όλα θα έχουν γενέθλια ανά λίγες μέρες! Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Αγοράκια σε έκανα add και τώρα μπορείς να τα δεις και εσύ (sorry για την καθυστέρηση...). Είναι πράγματι λίγο petite, αλλά μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα!

Την καπνίλα την ένιωσα και εγώ αργότερα και παρατήρησα κάτι μαύρα αποκαϊδια στο μπαλκόνι. Δεν ξέρω αν έφτασαν μέχρι εδώ τα αποτελέσματα τις φωτιάς, αλλά δεν νομίζω να είναι και τυχαίο.

Λοιπόν... το γλυκο που θα φτιάξω λέγεται η μαμά του Αλή και είναι τέλειο! Κρεμώδες και λείο στην υφή, με ένα άγγιγμα καρύδας...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...