Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 17/1/2025 at 11:16 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Τη μια φορά 14 ωάρια και την άλλη 2. Είμαι ανεξήγητο φαινόμενο!από το κέντρο μου είπαν 2 μήνες. Λήγει τέλη του μήνα δλδ 

Είμαι κ εγώ τώρα σε διέγερση με puregon. Και είμαι χωρίς επιτροπή . Αν σας περισσεύουν μονάδες και θέλετε να τις διαθέσετε αν θέλετε Μ λέτε . 

Εύχομαι να πετύχετε σύντομα.  ♥️ Και εγώ αναμένω να δω από βδομάδα στο πρώτο υπέρηχο πως θα πάει.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πωπω!!!!!

Είχαμε όλα τα παράθυρα ανοιχτά και ο αέρας έφερε την κάπνα και τη μυρωδιά καμμένου μέσα στο σπίτι! Πώς να βγω απ' την κρεβατοκάμαρα, βρωμάει ρε γαμώτο!

Και ήθελα λίγο πεπονάκι...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αγαπητές κυρίες, παρακαλώ μπείτε στο προφίλ μου....

Νομίζω ότι τα κατάφερα!!!!:P

Δεχόμεθα προσφορές, ιδίως για νύφες... διότι ως αγοροχρονιά φέτος, μας λείβονται τα κορίτσια για το γιοκάκο μας!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είχα πάει για ύπνο τώρα επέστρεψα δριμύτερη,

twins τα νέα του φόρουμ:

Γέννησε επίσης ο μπαμπάς πολύ κοντά σε σένα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Κάτσαν αρκετά θερμοκοιτίδα ομιρός πρέπει να έχει βγεί η μοικρούλα όμως είναι τοσοδουλίνα και νομίζω δεν είχε βγεί στην τελευταία ενημέρωση. Σήμερα γέννησε και η glorr, αυτό το πρόλαβες.

Νέες αφίξεις είναι to Maraki από Καρδίτσα με πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη

9αιμοραγία και τέτοια) αλλά προχτές άκουσε τις καρδούλες τους και ηραμήσαμε. Και πολύ, πολύ μικρή της παρέας ειναι το ιπποκαμπάκι ακόμα πολλές λεπτομέρειες δεμ ξέρουμε θα μάθουμε όμως!!!

Αυτά πάνω κάτω, νομίζω. Συμπληρώστε και οι υπόλοιπες αν θυμηθείτε κάτι.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μαγισσούλα, τα μαγικά σου λειτούργησαν τέλεια καθώς βλέπεις! Άντε με το καλό και τα δικά σου!!!:P:p:p:p

Αλλά είσαι κακό κορίτσι... ακου σοκολατόπιτα από τη μαθήτρια :P. Για κάτι χάπια διάβασα πριν. Τι είναι;

Nunu thanks for the update! Βλέπω είχαμε εξελίξεις!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

utopar.εχω συσπασεις και ποναω.

μολις με πηραν τηλ απο το γιατρο.(ο αντρας μου εχει εντυπωσιασετει απο τη συνεπεια και το ενδιαφερον του γιατρου!)

μου μεγαλωσε τη δοση και απο αυριο το πρωι κανω συλλογη ουρων 24ωρη για λευκωμα λογω της πρωινης πιεσης.

ο,τι και να συμβει πια νιωθω πολυ σιγουρη οτι ο γιατρος θα τα βγαλει περα.

age.png

Δεχόμεθα προσφορές, ιδίως για νύφες... διότι ως αγοροχρονιά φέτος, μας λείβονται τα κορίτσια για το γιοκάκο μας!

Άχου καλέ τι κουκλιά είναι αυτά???? Να σου ζήσουν twins μου!!!! Φτου φτου!!!! Μαναράκια και τα δύο!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Τι μωράκια είναι αυτά!!!!!!!!

Να σας ζήσουν!!πάνεμορφα!!!

Μια νύφη σε καλή ηλικία θα έχουμε σε λίγο καιρό!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

utopar.εχω συσπασεις και ποναω.

μολις με πηραν τηλ απο το γιατρο.(ο αντρας μου εχει εντυπωσιασετει απο τη συνεπεια και το ενδιαφερον του γιατρου!)

μου μεγαλωσε τη δοση και απο αυριο το πρωι κανω συλλογη ουρων 24ωρη για λευκωμα λογω της πρωινης πιεσης.

ο,τι και να συμβει πια νιωθω πολυ σιγουρη οτι ο γιατρος θα τα βγαλει περα.

Δεν πονάς τώρα? αφού είσαι ήρεμη τώρα είναι καλό αυτό!! μπράβο μπουμπού!!

Έτσι ξαφνικά ξεκινήσαν τα συμπτώματα? γιατί?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δεν πονάς τώρα? αφού είσαι ήρεμη τώρα είναι καλό αυτό!! μπράβο μπουμπού!!

Έτσι ξαφνικά ξεκινήσαν τα συμπτώματα? γιατί?

κοιτα γενικα χαλια ειμαι γιατι και ποναω και τρεμουν τα χερια μου και τα εχει παιξει η πιεση μου και οι σφυγμοι μου.ανεβοκατεβαινουν.

ψυχολογικα ομως ειμαι μια χαρα και κανω υπομονη.πρεπει να βγουν μετα τις 23(για να ειναι λεων!)

τα συμπτωματα προφανως αρχισαν γιατι αρχισε να τα παιζει η μητρα ισως,απο το βαρος?δεν ξερω...

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...