Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γιώτα εκείνη τη διαιτα τη συνεχίζεις ή σταμάτησες; Εκείνη που έτρωγες και ένα παγωτο λάιτ κάθε μέρα;

Βρε κορίτσια πάντως, εμένα μου έμεινε κανένα δίκιλο. Και χωράω μιά χαρά στα παλιά μου ρούχα...

Όλγα, αν καταφέρεις και ξεγεννήσεις τα κορίτσια, έστω και με βοήθεια, θα σε χρήσουμε "international twins delivery consultant". Και τη μαμά "assistant delivery consultant"!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα φανταζεσαι να ξεγεννησω την νουνου οταν θα την παρατησει ο γυναικολογος χαχαχαχαχα

χαχαχα θα βοηθησει και η μανα μου λεει!!!!

Ευχαρίστως δέχομαι την προσφορά σας!! η καλύτερη μου θα ήταν στο νεράκι αλλά για τα δίδυμα δεν συνίσταται, το κοίταξα!!:):)

Τόσο καιρό λέω για τα κιλά μου κανείς δεν με παίρνει στα σοβαρά, τι να πώ με πήρε αυτός τώρα!! Όντως πολλά κιλά!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αλεξόπουλο τον λένε τον ντόκ, καλός μου φάνηκε αλλά θα λείπει το Σεπτέμβριο κάποιες μέρες για συνέδρια και με προβληματίζει λίγο το γεγονός.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γιώτα εκείνη τη διαιτα τη συνεχίζεις ή σταμάτησες; Εκείνη που έτρωγες και ένα παγωτο λάιτ κάθε μέρα;

Οχι δεν την συνεχιζω...ετσι κ αλλιως τρωω πολυ λιγοτερο απ οσα εγραφε....απλα εχω περιορισμους στα παγωτα.Παιρνω ενα κουτι παγωτινια κ τα τρωω σε ενα απογευμα,αλλα μετα δεν τρωω για 5-6 μερες.....πειραζει????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τον γνώρισα και αυτόν, ξεγέννησε τη διπλανή μου στο μαιευτήριο! Πολύ καλός και προσιτός. Αυτό με τα συνέδρια θέλει όμως προσοχή. Ποιά λύση προτείνει;

Ταίζω το γιοκάκο και επιστρέφω!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τον γνώρισα και αυτόν, ξεγέννησε τη διπλανή μου στο μαιευτήριο! Πολύ καλός και προσιτός. Αυτό με τα συνέδρια θέλει όμως προσοχή. Ποιά λύση προτείνει;

Ταίζω το γιοκάκο και επιστρέφω!

Θα υπάρχει αντικαταστάτης αν χρειαστεί. Σε κανονικές συνθήκες γεννάω Οκτωβρη αλλά αν κρίνω από την περίπτωση μας, με το που μπούμε 33η εβδομάδα, έσω έτοιμες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Έχεις δίκιο... για μας ήταν 33+2. Οπότε να έχεις το βαλιτσάκι έτοιμο.

Μα ποιές έχουν γεννήσει μέχρι τώρα; Επίσης, είχαμε και καινούριες;

Σόρυ που ρωτάω συνεχώς, αλλά θα μου πάρει μερικές μέρες να διαβάσω τα λεγόμενά σας από τηγν 20η Ιουνίου και μετά....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσάκια, ξύπνησα!!!!!

Twinsaki και twinsakia τι κάνετε; Πόσο χαίρομαι που σε πετυχαίνω! Το μεσημέρι, πριν το φαγητό, καθόμασταν με τον άντρα μου στα γραφείο, με τον ίδιο τρόπο. Ο καθένας στο laptop του και του λέω "αυτό μάλλον δεν θα μπορούμε να το ζήσουμε, όταν έρθουν τα μωρά"!!! Αλλά μου δίνει κουράγιο. Η ζωή μπορεί να συνεχιστεί κανονικά λοιπόν, με λίγο ξενύχτι απλώς;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης, το γλυκοπαρασκευαστήριο είναι κοντά και στο δικό μας σπίτι. Μόνο που εμείς τον είχαμε ανακαλύψει από τότε που δεν είχε ακόμη παράρτημα στην Αθήνα αλλά μόνο Θεσσαλονίκη. Εξαιρετικά συνταρακτικό είναι και με γεύση πορτοκάλι (απικάλυψη), για όσους αγαπούν τα εσπεριδοειδή...

Ααααχ, σώθηκα γιατί η εγκυμοσύνη με απομάκρυνε από τα γλυκά (!). Αλλά 2-3 παγωτάκια τα έχω χτυπήσει από κει, κάνει τέλειο χωνάκι οπότε μια μπαλίτσα (άντε δύο) παρφέ κρέμα μέσα στο ωραία ψημένο χωνάκι δεν πειράζει!

rPPrp3.png

η ζωή συνεχίζεται κανονικοτατα, αγαπητη γειτόνισσα αγοράκια, απλά θέλει λίγο προγραμματισμό και ξενύχτι... το γέλιο όμως που ριχνουμε δεν περιγραφεται.... πιο σοβαρα είναι τα παιδιά μας παρά εμείς!!!!!!!

Δουλεύεις ακόμα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

η ζωή συνεχίζεται κανονικοτατα, αγαπητη γειτόνισσα αγοράκια, απλά θέλει λίγο προγραμματισμό και ξενύχτι... το γέλιο όμως που ριχνουμε δεν περιγραφεται.... πιο σοβαρα είναι τα παιδιά μας παρά εμείς!!!!!!!

Δουλεύεις ακόμα;

Όχι. Άρχισε και για μένα η περίοδος εγκλεισμού. Την εβδομάδα που πέρασε είχα καλοκαιρινή άδεια, την Δευτέρα πάω να δουλέψω και να τους χαιρετήσω και από την Τρίτη αρχίζει επίσημα και η άδεια τοκετού! Δούλευα εναλλάξ, βέβαια. Μια εβδομάδα καθόμουν, μια εβδομάδα δούλευα. Είχα και ένα θέμα με πετρωματάκια εκεί κοντά στην 28η και κάθησα λιγάκι να ξεκουραστώ και τότε, πήρα και αντιβίωση. Τώρα, ομολογουμένως, βάρυνα αρκετά, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Αυτό λέγαμε με τη nufi, που έχουμε 5-6 μέρες διαφορά. Ξαφνικά δεν μπορούμε να κάνουμε 2 βήματα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...