Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια να σας πω κατι????

Απο το πρωι ειναι συνεχεια σε εγρηγορση τα μωρα μου και σκεφτομουν οτι δε θελω να γεννησω ακομη.....μηπως να πω στον ιατρο να με αφησει να φτασω τις 40????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Όλγα σούπερ η μανούλα και υπολογιστή κατέχει, και μωράκια προσέχει!! Μπράβο μπράβο!! είναι γονιδιακό!!!

witch υπομονή!! τι χάπια παίρνεις? Λές να θέλουν να βγούν??

GLORR!!

Συγχαρητήρια!!!!!έγινες μανούλα!! Να τα χαίρεσαι τα μπεμπίνια σου, να είναι πάντα υγιή, χαρούμενα και γλυκά σαν και σένα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ωω ναιιιιι

με ασπρη σοκολατα απ'εξω και καστανο μεσα!!Παραλιγο να φαω και το κουτι

δεν ειχα ξαναφαει.Ρε συ ειναι τελειοοοοοοοοο

Έχει και άλλες γεύσεις: λεμόνι, πορτοκάλι, τιραμισού, σοκολάτα, διπλή σοκολάτα και που και που βγάζει και άλλες.

Είδες λοιπόν πως παίρνει κάποιος τα 15 κιλά όταν τέτοιοι πειρασμοί βρίσκονται σε απόσταση βολής;

Χα... και κυρία μου... που πήγε το τικεράκι με τα κιλά που χάνεις;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Βεβαια γινατε μανες τωρα κ μιλατε ανετα για γλυκα που να τρεχουν οι σοκολατες....για να τρεχουν τα σαλια μας....σα δε ντρεπεστε.....

κι εμεις ειμαστε με ενα μηχανακι ζαχαρου στο χερι....Αισχος....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, τι σας έπιασε και βάλατε τικεράκια με τους γάμους; Καινούρια μόδα είναι αυτή; Να βάλω και εγώ;

Γεια σου nunu!!!! Είμαστε πολύ καλά, παρά τα όποια προβλήματα. Λέω και ξαναλέω και επαναλαμβάνομαι, ότι το να έχεις 2 είναι χίλιες φορές καλύτερο από το να έχεις ένα! Η καλύτερη βοήθεια είναι ο σύζυγος. Και η μαμά βοηθάει βέβαια.

Τα μπεμπάκια είναι υπέροχα και μας αφήνουν να πιούμε και καφέ το απόγευμα. Το μόνο πρόβλημα είναι το άγριο ξύπνημα στις 3:30 το πρωί για τάισμα. Αλλά που θα πάει, θα το κόψουμε και αυτό!

Εσύ πως τα πας; Δεν πιστεύω να παρασύρθηκες από καμιά σοκολατόπιτα.......:tongue:

Πολύ ωραία τα νέα σου!!

Εγώ την πάτησα φιλενάδα.....πια σοκολατόπιτα?? ο γιατρός που είναι στο Αλεξάνδρας με είπε χοντρή:cry:!! και ότι αν πάρω παραπάνω από 5 κιλά ακόμα δε θα με ξεγεννήσει!! τώρα είμαι +15...........οπότε πάνε όλα!!μετά τον Οκτωβριο πάλι!κλάψ!!μη λέτε για τσουρέκια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

χαχαχα τωρα θα βαλω καινουργιο!Ποσα κιλα παιρνω!χαχαχα

πλακα κανω αλλα δεν εχω χασει αλλα γιατι τρωω

πωπω δικαιολογησε αμα εχεις τετοιο μαγαζι διπλα σου!Αρα εισαι κοντα με τον ξαδερφο!

τωρα δεν κανει ομως να τρως γλυκααα

nunuka μου εχει γινει χακερ η μανα μου!!Ξερει και μπαινει παντου!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, έχω πολλές απορίες.

Για να μπώ στο κλίμα και να ξέρω λέω, ποιές έχουν γεννήσει προς το παρόν; Γιατί η σειρά προτεραιότητας΄άλλαξε εντελώς και μπερδεύτηκα.

Κατά δεύτερον, γιατί δεν κάνει να τρώω γλυκά; Πήρα και ένα ωραίο κεικ με κρέμα από το εν λόγω παρασκευαστήριο και να ξέρω... να το φάω όλο ή να σας αφήσω και λίγο;

Nunu, ποιος είναι ο γιατρός σου... τόσες μέρες εκεί, τους γνώρισα όλους! Μα όλους!

Όλγα, να βάλεις password... γιαγια χάκερ πρώτη φορά βλέπω! Και κάπου διάβασα ότι προσφέρεσαι να κρατήσεις διδυμα ε; Να σου στείλω τη μαγουλού μου;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Οχι βρε δεν εχω ζαχαρο,απλα το τσεκαρω!!!!!

Γενικοτερα δεν τρωω γλυκα,μονο οταν ειμαι εγκυος με πιανουν λιγουρες κ ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι θελω να τρωω παγωτο καθε μερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Λεει οτι θα τον σπασει τον κωδικο.Ασε δεν ξερεις που εχω μπλεξει!!

Σοκολατα δεν κανει οσο θηλαζεις αν δεν θες να δεις τα παιδια με υπερδιεγερση!!!Ουτε κοκα κολα ουτε τσαι

Επισης η μανα μου προσφερεται να κρατησει τα μωρα γιατι φτιαχνει ομαδα μπασκετ!Τωρα εσυ που εχεις και κορη θα την κανουμε μαζορετα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Οχι βρε δεν εχω ζαχαρο,απλα το τσεκαρω!!!!!

Γενικοτερα δεν τρωω γλυκα,μονο οταν ειμαι εγκυος με πιανουν λιγουρες κ ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι θελω να τρωω παγωτο καθε μερα!!!!

μα λεω και γω:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...