Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

twins is back!!!!

Κορίτσια τώρα έχουμε επιτέλους και πάλι σύνδεση και δεν θα ξαναχαθώ!!!!:P

Αυτή τη στιγμή πίνουμε με το διδυμομπαμπα καφέ, ο καθένας στο πι-σι του και συζητάμε. Τα γλυκομπεμπάκια μας κοιμούνται του καλού καιρού αφού έφαγαν τα πάντα....

Σήμερα το πρωί μάλιστα η μπουμπού μέσα στις πείνες τις ήθελε να φάει και τον αδερφό της!!!

Τι νέα; Έχουμε γεννητούρια πολλά αυτή την εβδομάδα. Συγχαρητήρια στα κοριτσια μας και περιμένουμε νέα.

Τώρα θα διαβάσω και τι λέγατε τόσον καιρό... Δεν πιστεύω να με κουτσομπολεύατε....:tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

H glorr γέννησε ε; Τι νεα έχετε;

Γιώτα τι νέα; πες μου γιατί σίγουρα έχω χάσει επεισόδια

Καλά είμαι και τρελά αφηρημένη... πήρα κάποια τηλέφωνο να της πω χρόνια πολλά που θα γιόρταζε την επόμενη μέρα και τις είπα ότι βλακεία μου συνέβαινε εκτός από αυτό! Θα με συγχωρήσεις συμπεθέρα;;; Τι κανείς;

Ευτυχώς που έχουμε ο καθένας το δικό του... για φανταστείτε να μου έκανε υποκλοπή τα passwords και να σας έγραφε αυτός... προς το παρόν μου λέει "πάλι με τις διδυμομαμάδες μιλάς";

Όσο για τα φράγκα.... ποιά από εσάς θέλει να συμπραχθούμε για να διαμαρτηρηθούμε για την τιμή στο γάλα και στις πάνες;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

όχι, όχι στις Μαλδίβες, είναι ντεπασε.... όλοι πάνε εκεί.

Εμείς είχαμε κλείσει πριβέ διαστημόπλοιο για τη Σελήνη. Πήραμε και το Ρίτσαρντ Γκήρ για πιλότο!:P Παραλίες, σέρβις, κοσμοπολίτικο περιβάλλον, ότι επιθυμεί η ψυχούλα σας!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, τι σας έπιασε και βάλατε τικεράκια με τους γάμους; Καινούρια μόδα είναι αυτή; Να βάλω και εγώ;

Γεια σου nunu!!!! Είμαστε πολύ καλά, παρά τα όποια προβλήματα. Λέω και ξαναλέω και επαναλαμβάνομαι, ότι το να έχεις 2 είναι χίλιες φορές καλύτερο από το να έχεις ένα! Η καλύτερη βοήθεια είναι ο σύζυγος. Και η μαμά βοηθάει βέβαια.

Τα μπεμπάκια είναι υπέροχα και μας αφήνουν να πιούμε και καφέ το απόγευμα. Το μόνο πρόβλημα είναι το άγριο ξύπνημα στις 3:30 το πρωί για τάισμα. Αλλά που θα πάει, θα το κόψουμε και αυτό!

Εσύ πως τα πας; Δεν πιστεύω να παρασύρθηκες από καμιά σοκολατόπιτα.......:tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

το καταλαβες που εβγαλα το τικερακι ε?

ποια σοκολατοπιτα???Ηρθε προχθες ενας ξαδερφος μου και ενα σου λεω μενει Χαλανδρι

αρα τι μπορει να εφερε και να το τσακισα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

το καταλαβες που εβγαλα το τικερακι ε?

ποια σοκολατοπιτα???Ηρθε προχθες ενας ξαδερφος μου και ενα σου λεω μενει Χαλανδρι

αρα τι μπορει να εφερε και να το τσακισα?

Τσουρεκάκι από τη γειτονιά μας;

Η μαστίτιδα τέλος, αλλά πρέπει να αρμέγομαι συνεχώς!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...