Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγω τον Τασο τον εβαλα οταν ηταν 6 μηνων με καπελλο και αντιηλιακο κατα τις 9 το πρωι κ ουτε για 5 λεπτα δεν τον αφηνα μεσα....ισα-ισα να δροσιστει....

Ειναι επικινδυνος ο ηλιος κ ειδικα για τα βρεφη που ειναι το δερματακι τους σαν τσιγαροχαρτο.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Που κρυφτηκατε ολες?????

witch το ηπιες το χαπακι σου?Ειναι μεσημερι!!!!!

Οι υπολοιπες δεν ξυπνησατε ακομη ή γυρνατε στις παραλιες??????

Μολις μιλησα κ με την μαμα μου,ευτυχως μου πηρε παντοφλες!!!!!

Αντε κ το βραδυ θα εχω ετοιμη βαλιτσα για καθε ενδεχομενο...αν και δεν το βλεπω ακομη......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αααααααααααααααα!

Καινούρια μωρά!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ! GLORR, ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Και στα δικά μας οι υπόλοιπες, κορίτσια!

Τι χαρά κι αυτή. Και με ωραιότατο βάρος και με τα πάντα όλα! Μπράβο!

rPPrp3.png

Κοριτσια μολις γυρισα απο το μαιευτηριο η αδερφουλα μου εγινε μανουλα το μπεμπη μας τον ειδα με ειναι κουκλος ιδιος ο πατερας του βεβαια ιδιος ειναι σκουροχρωμος και πολυ πολυ πολυ ομορφος.Γεννηθηκε 2500 κιλα ο κουκλος μας.Βγηκε πρωτος ο κυριος στις 8 το πρωι και μετα ηρθε η μπεμπα μας η οποια κραταει σιλουετα απο τωρα 2200.Θα μπουνε για παρακολουθηση η μπεμπα μας απο οτι εμαθα ειναπιο ανοιχτοχρωμη και πολυ δραστηρια λεει΄Θα μπουνε για παρακολουθηση η μπεμπουλα θα μεινει στο γαια αλλα ο μπεμπης μας στο παιδων γιατι εχει πολλα μωρακια στις θερμοκοιτιδες και δεν υπαρχει χωρος.Ειπαν πωσ μπορει να τα παρουμε οταν βγουμε αλλα αυτο θα δειξει τις επομενες μερες.Η αδερφουλα μου ειναι αρκετα καλα και αυτη ξεπρηστηκε επιτελους λεει χαχχααχαχαχαααα,και μπορει και αναπνεει.Λιγο ζαλιζεται αλλα κατα τ αλλα καλα.Ειναι πολυ ευτυχισμενη.Αφηστε που μαζευτηκαμε το πρωι στο μαιευτηριο καμια 30αρια ατομα,αφου της ειπε ο νοσοκομος μηπως εχεις βαλει υποψηφιοτητα πουθενα χαχαχαχαχαχααααα.Ολα καλα λοιπον τα υπολοιπα αργοτερα φιλια πολλα.:tongue::o

Αδερφο-glorr, τα νέα είναι υπέροχα!

Πολλά φιλιά να δώσεις στην αδελφούλα σου και στα μπεμπουλίνια σας! Κουκλιά, είμαι σίγουρη!

Πώς ήταν η διαδικασία του τοκετού; Όλα καλά; Πόνεσε;

Πες μας ό,τι ξέρεις, γιατί η ευτυχισμένη μανούλα θα θέλει λίγες μέρες να ανακάμψει και να μας τα πει κατευθείαν!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Που κρυφτηκατε ολες?????

witch το ηπιες το χαπακι σου?Ειναι μεσημερι!!!!!

Οι υπολοιπες δεν ξυπνησατε ακομη ή γυρνατε στις παραλιες??????

Μολις μιλησα κ με την μαμα μου,ευτυχως μου πηρε παντοφλες!!!!!

Αντε κ το βραδυ θα εχω ετοιμη βαλιτσα για καθε ενδεχομενο...αν και δεν το βλεπω ακομη......

Giotaki, επιτέλους, έτοιμες και οι πανδόφλες! Τώρα είσαι ήσυχη! Με το καλό, λοιπόν!

rPPrp3.png

Κορίτσια, βγαίνω! Ο άνδρας μου πεινάει και δεν κρατιέται! Είχαμε πάει και λαϊκές, σούπερ μάρκετ και άλλα πολλά εμπριμέ όλο το πρωί και τώρα σέρνεται, διότι είχαμε και τους φίλους μέχρι αργά χθες βράδυ και αργήσαμε να ξεκουραστούμε!

Φιλάκια, τα λέμε αργότερα πάλι!

καλή όρεξη σε όλες και καλή ξεκούραση!

Witchaki, κάνε ό,τι λέει ο γιατρός, ναι; Τα πετρώματα θέλουν τον χρόνο τους και ξεκούραση οπωσδήποτε, έτσι μου είχε πει. Αλλά και συχνή παρακολούθηση με το ρολόι, για το πόσο κρατάνε, ώστε να του το πεις, γιατί είναι πιθανό να οδηγήσουν (προκαλούνται από φλεγμονές) σε ρήξη υμένων. Εγώ τότε πήρα και αντιβίωση, αν θυμάσαι. Ήταν πολύ νωρίς, για να μου σπάσουν τα νερά! Κάτσε στο κρεβατάκι σου κι όλα θα πάνε καλά!

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Αδερφο-glorr να εισαι καλα που μας ενημερωσες!!!!!!

Να της δωσεις πολλα φιλια της αδερφουλας!!!!!!

AGORAKIA ναι οντως ειμαι ησυχη τωρα!!!!!Εντωμεταξυ σαν αγορομανα που θα ειμαι ολες μου οι πυζαμες ειναι μπλε,γαλαζιο και τα σχετικα!!!!Και η μανα μου ξερει το κολλημα μου κ μου λεει στο τηλ "σου πηρα παντοφλες αλλα δεν ειχε γαλαζιες,κ στις πηρα μπεζ" χαχαχαχα....εριξα πολυ γελιο!!!!!!

Ξεφουσκωσε κ το glorraki μας και παιρνουμε σειρα οι υπολοιπες....νομιζω αρχιζω κ αγχωνομαι.....Εκεινη η λιστα μας που βρισκεται????Μετα απο εμενα ειναι η witch και μετα ειναι η nufi νομιζω...μετα η AGORAKIA?????Δε θυμαμαι....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μπηκαμε 6 το πρωι εκανε εξετασεις ολα καλα δεν την ειδα πολυ αγχωμενη,Στισ 8 παρα τεταρτο την πηρανε για την καισαρικη και 8 η ωρα βγηκε ο μπεμπης και μετα η μπεμπα δεν πονεσε εκανε επισκληριδιο ολα καλααααααα.Θα της δωσωτα φιλια σας κοριτσια πεφτω για υπνο ειμαι αυπνη,και πρεπει να ξαναφυγω το απογευμα ειμαι θεια εχω υποχρεωσεις πλεον αχααχαχαχααα.Σας φιλω αλλα νεα μετα θα σας πω

να μας την φιλησεις αδερφη!!!

το πηρα το χαπι μου και σε λιγο θα φαω και θα προσπαθησω να κοιμηθω αν και παιζει πολυ καουρα.

η μαμα ολγα μεχρι ποσα διδυμα μπορει να κρατησει?!να ξερουμε για το επομενο καλοκαιρι!

δεν τη χαλαω giota τη λιστα!!!αφου εγω την εφτιαξα!θα σε περιμενω!εκτος αν σκοπευεις να σπασεις ρεκορ!!!εγω πιστευω οτι η παντοφλα σε κραταγε.τωρα που εισαι ετοιμη θα ακολουθησεις σιγα σιγα τη glorr!!!σιγα σιγα ομως!

age.png

Διαφημίσεις

η μαμα ολγα μεχρι ποσα διδυμα μπορει να κρατησει?!να ξερουμε για το επομενο καλοκαιρι!

Πολυ καλη ερωτηση!!!!!Αναμενουμε απαντηση!!!!!

εγω πιστευω οτι η παντοφλα σε κραταγε.τωρα που εισαι ετοιμη θα ακολουθησεις σιγα σιγα τη glorr!!!σιγα σιγα ομως!

Μαλλον η παντοφλα εφταιγε.....:P:p:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!Η μανα μου χακερ!

Εγω πλενω μπιμπερο και εκεινη καθεται και γραφει χαχαχαχα

οχι φανταζεσαι να γεννησεις σημερα που πηρες τις παντοφλες?

εκτος αν σε προλαβει αλλη!!!

Γλυκο μου κοριτσόπουλο πως πάνε οι συσπάσεις?Πονας ακομα?αμα νιωσεις να τρεχουν νερα στα ποδια σου δεν θα εχεις κατουρηθει!!!!Θα εχουν σπασει τα νερα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ρε πρεπει να ειμαι η πιο χαζη εγκυος!!!ποναω πολυ σε ολη τη κοιλια και καποιες στιγμες σαν σφαχτες κατω χαμηλα.να υποθεσω οτι αυτες ειναι συσπασεις ε?ε αν δεν καταλαβω και νερα που σπανε θα παρω και βραβειο ηλιθιοτητας!!!

παω να επιχειρησω να κοιμηθω γιατι απο την εννοια μου την βγαζω ολο στη τουαλετα!

age.png

Οοοοοοο ζήτωωωωωωωωω!!!!! Γέννησε και το glorraki μας!!!! Τα συγχατητήριά μου στην ευτυχή διδυμομαμά!!! Σχεδόν το ίδιο βάρος με τα δικά μου Glorraki!!!! Glorr-αδερφούλα να μας την φιλήσεις και να της δώσεις τις ευχές μας!!!

Καλή ανάρωση κούκλα και να σου ζήσουν τα μπεμπάκια!!! Γερά και καλότυχα!!!!!

16581.jpgcongrats-babyfeetB2.jpg

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...