Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σιγουρα ειναι πετρωματα κ δεν ειναι τα μωρα????

Απλα ρωταω γιατι κι εγω νομιζα ειχα πετρωματα κ οταν πηγα στον ιατρο κ με εξετασε μου ειπε οτι ειναι τα μωρα......ειναι αρκετα προχωρημενη η εγκυμοσυνη σου και λογικο ειναι εφ οσον ειναι δυο μωρα εκει μεσα να ειναι στριμωγμενα........

Αν εχεις αμφιβολιες ομως ξαναενοχλησε τον ιατρο σου-δεν εχουν αναγκη αυτοι....γι αυτο ειναι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ακριβως το αντιθετο επαθα εγω.νομιζα οτι ηταν τα μωρα και ηταν πετρωματα.και αρχισαν εντονα οσο περιμενα στο γιατρο και τα ειχα επιτοπου οταν με εξεταζε.

ασε που μπλεχτηκα με τα βλαστοκυτταρα γιατι αυτος πιστευει οτι αξιζει τον κοπο γιατι οσο προχωραει η επιστημη βρισκουν και αλλες εφρμογες.αυτος κρατησε και στα δυο του παιδια σε ιδιωτικη.

age.png

Για τα βλαστοκυτταρα θα κανεις οτι αποφασισες εσυ με τον αντρα σου και μην ακους κανεναν.....αν θελει αυτος να κρατησεις να στα πληρωσει τοτε....ετσι πες του.

Η αδερφη μου ειναι μοριακη βιολογος στο Λονδινο και τις ειχα δωσει κ στοιχεια απο τις εταιρειες που εβλεπα για βλαστοκυτταρα κ εψαξε κ ακομη λεει ειναι σε πειραματικο σταδιο.Στον Τσσο δεν κρατησα και ουτε στα διδυμα θα κρατησω.Αλλα απο κει κ περα ειναι δικη σου επιλογη το τι θα κανεις......απλα σου λεω για τη δικη μου περιπτωση.....

Τωρα για τα πετρωματα,αφου σε ειδε κ οντως ειναι πετρωματα μηπως να τον ξαναενοχλησεις????Εχεις καποιον κοντα σου να σε παει να σε δει αν χρειαστει????

GRJdp2.png

xefUp3.png

αν χρειαστει θα παω επιτοπου.απλα λεω να περιμενω λιγο να περασει το 24ωρο που μου ειπε.

για τα βλαστοκυτταρα η αληθεια ειναι οτι δεν μας προετρεψε αλλα τον ρωτησαμε εμεις τη γνωμη του.anyway θα πρεπει να το σκεφτουμε.

age.png

Μολις με πηρε η ΟΛΓΑ τηλεφωνο γεννησε η glorr το αγορακι της 2500 και το κοριτσακι της 2200....τα κρατησανε λιγο για παρακολουθηση.Περιμενουμε λεπτομερειες απο την αδεφφο-glorr.ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!

witch συζητουσα με την ΟΛΓΑ για τα πετρωματα σου κι επιμενει κ αυτη να ενοχλησεις τον ιατρο....μηπως ηρθε η ωρα να γεννησεις?????

Ενοχλησε τον να εισαι σιγουρη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ναι να μας ζησουν!!!προληπτικα φανταζομαι τα κρατανε ε?

η δικια μου ωρα δεν εχει ερθει γιατι δεν εχω φτιαξει τη βαλιτσα μου.:tongue:αστειευομαι.

λεω να τον παρω αφου παρω και το μεσημεριανο χαπι.μου εχει ηδη πει οτι αν μεχρι το βραδυ δεν μαλακωσει το συστημα θα αυξησουμε τη δοση.

age.png

Ναι προληπτικα τα κρατανε για λιγο....η ΟΛΓΑ αλωνιζει στις παραλιες με τους γιους της κ θα μας τα πει οταν επιστρεψει!!!!!

Ελπιζω να εισαι καλυτερα και να μη μου παρεις τη σειρα.....περιμενε μη χαλασεις τη λιστα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα και σε εσενα μαμα Ολγας! Ημουνα σιγουρη οτι οι μπεμπουληδες εμειναν σπιτι γιατι η Ολγα ειναι καθετη, απο 1ο το πρωι εως 5 το απογευμα ποτε μωρα στην παραλια! χαχα!

Τι ακουσα η glorr μας γεννησε? Τι ωραια και πολυ καλα τ μωρα μπραβο της! Περιμενουμε την Ολγα μας να μας πει τα νεα!

Witchακι μου θα κανεις αυτο που σου λεει ο γιατροςσου, ξεκουραση, ξαπλα και τα χαπακια σου και ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου! Δεν ξερω τι ειναι τα πετρωματα αλλα ευχομαι να εξαφανιστουν! Φιλακια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Ολγιτσα δε θυμαμαι να μου ειπες οτι αλωνιζεις μονη σου στις παραλιες......ατιμουτσικο!!!!!

Μπραβο μαμα-Ολγας που κρατας τα εγγονια για να καλοπερναει η κορη!!!!!!

Του χρονου θα κρατας κ τα δικα μου να ερχομαι να κανω κανενα μπανιο με τη φιλεναδα μου??????Γιατι φετος δεν προβλεπεται!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ρε φιλεναδα νομιζα οτι με ρωτησες πως περνανε στο Λαγονησι οχι στην παραλία!!

Και οπως λεει το Μαρακι ποτε μωρα μετα τις 10 και πριν τις 5 στην θαλασσα!!!χαχαχα

αλλα και ψεματα να ηθελα να πω με τον ρουφ εδω δεν γινεται χαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

χαχαχα Γιωτα λεει η μανα μου και βεβαια να τους φερεις.Θα φτιαξει και ομαδα μπασκετ.3 οι δικοι σου και δυο οι δικοι μου 5.Μας λειπουν οι αναπληρωματικοι!

Μαρακι κανε κατι γι'αυτο σε παρακαλώ!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ρε φιλεναδα νομιζα οτι με ρωτησες πως περνανε στο Λαγονησι οχι στην παραλία!!

Και οπως λεει το Μαρακι ποτε μωρα μετα τις 10 και πριν τις 5 στην θαλασσα!!!χαχαχα

αλλα και ψεματα να ηθελα να πω με τον ρουφ εδω δεν γινεται χαχαχα

Λαγονησι εννουσα πως περνανε αλλα φανταστηκα οτι τα ειχες μαζι,παντως κι εγω συμφωνω απολυτα για το ωραριο της θαλασσας....κ εννοειται αντιλιακο πριν βγουμε απ το σπιτι,οχι μολις φτασουμε στην παραλια,καπελλακι κτλ κτλ.....

Αχ αυτες οι μανες.....εκει να τα πουνε ολα!!!!!:P:p:p:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

οχι σαν μια κοπελα προχθες που ειχα παει μεσημερι,ειχε στην παραλια ενα μωρο 2 μηνων.Το ειχε βαλει και στην θαλασσα.Λεω αν ειναι δυνατον 3:30 το μεσημερι ενα βρεφος στην θαλασσα

μου ρθε να την χαστουκισω!!χαχαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...