Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια καληνύχτα. Πάω να ξαπλώσω μήπως και καταφέρω και κοιμηθώ λιγάκι για να ηρεμήσω. Πω πω δεν το πιστεύω. Δηλαδή εγώ το πρωί γεννάω? Παναγίτσα μουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό βράδυ να έχετε και περιμένετε κάποια στιγμή αύριο νέα από την αδελφή μου που θα σας ενημερώσει. Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Glorraκι μου, κοριτσακι μου με το καλο αυριο! Ελπιζω να σε προλαβα! Να πανε ολα καλα και να ειχεις στην αγκαλιτσα σου τετοια ωρα αυριο βραδυ δυο μπεμπουλινια και να τα ταιζεις! Με το καλο αδελφη glorr να υποδεχθεις τα ανηψακια σου! Πιστεψε με επειδη το εζησα 3 φορες ειναι τελειο συναισθηκα! Περιμενουμε

να αυριο απο εσενα! Φιλια πολλα πολλα!

Καληνυχτα και στα υπολοιπα κοριτσακια μου και witch μου προσπαθησε να ξεκουραστεις οσο μπορεις! Αυριο να εισαι καλυτερα κοριτσακι μου! Φιλια σε ολες κοριτσακια μου!!! Και με το καλο αυριο τα νεα ανηψια!!!

glorr μου με το καλο να υποδεχτεις τα παιδακια σου!!!!!

Ναι ναι τα παιδακια σου!!!!!!

Απο αυριο θα σου ανηκει ο τιτλος ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!

Περιμενουμε νεα σου,πολλα φιλια και να τους φιλησεις τα πατουχακια τους!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια θα σας αφησω για αποψε γιατι ποναω.

glorraki με το καλο!περιμενουμε τα καλυτερα νεα αυριο απο το αδερφι!φιλια πολλα!αυριο θα ειμαστε +2!!!!

κανονισε εσυ να ειμαστε +4:rolleyes::rolleyes:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Witch πρόσεχε κοπέλα μου να κρατήσεις τουλάχιστον 2 βδομαδούλες ακόμα! Ξεκούραση και χαλαρά!!

Glorr-αδερφούλα μην μας ξεχάσεις αύριο από την χαρά σου!!!

Αφίξεις λοιπόν δύο νέα ανήψια!!!! Άντε να γεμίσουμε διδυμάκια το φόρουμ!!!! Τι ωραία!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Τι εγινε με την witch?????Ειναι καλυτερα σημερα?Εχουμε κανενα νεο????

Κι εγω χτες το βραδυ μαλλον επηρεασμενη που θα γεννησει η glorr μας,ενιωθα κατι πονακια χαμηλα κατα τις 01 00 κ σηκωθηκα κ εκανα ενα μπανακι για να ειμαι ετοιμη σε περιπτωση που με επιαναν κανονικοι πονοι!!!!!Και σκεφτομουν πως θα παω να γεννησω που δεν εχω ουτε παντοφλες?????χαχαχαχαχα...

Περιμενουμε νεα απο την αδερφο-glorr τωρα....να μαθουμε τι κανουν και οι τρεις τους!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!!!τι κανετε φιλεναδες μου?περιμενουμε την αδερφη glorr ε?

μ εμενα δεν εχει αλλαξει κατι.ποναω ακομα και θα ελεγα πολυ.αλλα πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι θελουν 24 ωρες τα χαπια να δρασουν και θα δουμε πως θα ειμαι το βραδυ.οποτε στην αναμονη.ειμαι ξαπλα γιατι ετσι κι αλλιως δεν μπορω να περπατησω.και σημερα πρωτη φορα ειχα περισσοτερη πιεση (σε σχεση με τις αλλες μερες εννοω).12,5 με 11.αυτο το 11 δεν καταλαβαινω αλλα μου φαινεται περιεργο γιατι ειχα παντα 9 με 7.αυτα...η κοιλια μου δεν εχει μαλακωσει ΚΑΘΟΛΟΥ. θα κρατηθω ομως γιατι θελω να βγαλω λιονταρακια!!!!

giota πως εισαι?

οι υπολοιπες κορασιδες?

age.png

witch-ακι μου αφου σου ειπε ετσι ο ιατρος κατι θα ξερει!!!!!Μη μου αγχωνεσαι!!!!

Καλα κανεις κ εισαι ξαπλωμενη,κι εγω σερνομαι......δεν εχω κουραγιο να παω να παρω εκεινες τις ρημαδοπαντοφλες!!!!Θα παρω την μαμα μου τηλ να μου παρει αυτη απο τη γειτονια της...εγω νιωθω πολυ βαρια σημερα....δεν εχω σκοπο ουτε φαγητο να φτιαξω....νιωθω κουρασμενη χωρις ιδιαιτερο λογο,απλα βαριεμαι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

witch-ακι μου αφου σου ειπε ετσι ο ιατρος κατι θα ξερει!!!!!Μη μου αγχωνεσαι!!!!

Καλα κανεις κ εισαι ξαπλωμενη,κι εγω σερνομαι......δεν εχω κουραγιο να παω να παρω εκεινες τις ρημαδοπαντοφλες!!!!Θα παρω την μαμα μου τηλ να μου παρει αυτη απο τη γειτονια της...εγω νιωθω πολυ βαρια σημερα....δεν εχω σκοπο ουτε φαγητο να φτιαξω....νιωθω κουρασμενη χωρις ιδιαιτερο λογο,απλα βαριεμαι!!!!!

giota κατσε και μην κανεις τιποτα.πες στην μαμα σου να στις παρει να μην το εχεις εννοια και τελειωσε το θεμα.

το μονο που με αγχωνει ειναι που δεν λεει να μαλακωσει εστω και λιγο.μα τα πετρωματα δεν ερχονται και φευγουν?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...