Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γειά σας κοπελάρες!!

Να μαι και γω....είχα σήμερα δουλίτσες και τώρα μαζεύτηκα!!

Λοιπόν λοιπόν.....

Marakikon!!!!τώρα πρέπει να διώξεις όλο το άγχος και τη στεναχώρια!!ήρθαν για να μείνουν!!!μας κάνεις πολύ χαρούμενες θείτσες!!θετική σκέψη!!

Glorr είσαι η τιμώμενη της ημέρας!! Ήρθε η ώρα!!!αααααααααααααααα!!!!!

Σου εύχομαι να ευχαριστηθείς την αυριανή ημέρα και να τους πάρεις αγκαλίτσα το συντομότερο!!! Ότι καλύτερο για τα μωράκια σου!!! Αδερφο-glorr κράτα γερά!έρχονται τα ανήψια σου!

Witch, τι να σου πώ?? το σκηνικό με το φτάρνισμα και το αν θα πάω να αλλάξω είναι τόσο κοινό........χαίρομαι που δεν είμαι μόνη!!

Jasminu 4 ώρες ύπνος μεγάλη υπόθεση!!!και εις ανώτερα!! Να σε ρωτήσω, το βράδυ τους έχετε δίπλα σας στην κούνια?

Agorakia άσε τη μαρμελάδα, και γω των ατυχημάτων είμαι και τώρα όλοι με προσέχουν διπλά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σας κοπελάρες!!

Να μαι και γω....είχα σήμερα δουλίτσες και τώρα μαζεύτηκα!!

Λοιπόν λοιπόν.....

Marakikon!!!!τώρα πρέπει να διώξεις όλο το άγχος και τη στεναχώρια!!ήρθαν για να μείνουν!!!μας κάνεις πολύ χαρούμενες θείτσες!!θετική σκέψη!!

Glorr είσαι η τιμώμενη της ημέρας!! Ήρθε η ώρα!!!αααααααααααααααα!!!!!

Σου εύχομαι να ευχαριστηθείς την αυριανή ημέρα και να τους πάρεις αγκαλίτσα το συντομότερο!!! Ότι καλύτερο για τα μωράκια σου!!! Αδερφο-glorr κράτα γερά!έρχονται τα ανήψια σου!

Witch, τι να σου πώ?? το σκηνικό με το φτάρνισμα και το αν θα πάω να αλλάξω είναι τόσο κοινό........χαίρομαι που δεν είμαι μόνη!!

Jasminu 4 ώρες ύπνος μεγάλη υπόθεση!!!και εις ανώτερα!! Να σε ρωτήσω, το βράδυ τους έχετε δίπλα σας στην κούνια?

Agorakia άσε τη μαρμελάδα, και γω των ατυχημάτων είμαι και τώρα όλοι με προσέχουν διπλά!!

Ναι ναι το ευχαριστήθηκα!!!

Δίπλα μου τα έχω σε μια κούνια τελικά και τα δύο!! Και κοιμάμε σχεδόν σε ορθή θέση ώστε να έχω άμεση οπτική επαφή με τα μωρά και φοράω και τα γυαλιά μου!!! :D:D:D:D:D:D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα αυτο με τα γυαλια!!!ποσες φορες τα εψαχνα μεσα στην νυχτα γιατι δεν εβλεπα την τυφλα μου!χαχαχα

Είδες όμως εγώ μαγκιά ε? Κοιμάμαι με τα γυαλιά μην τα ψάχνω!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

με το δαχτυλο σου κυκλικες κινησεις εκει διπλα στην μυτουλα

Θα προσπαθήσω να του κάνω λίγο μασάζ! Το μανάρι μου, μια με το ματάκι του, μια με το σφύξιμο...

Εν το μεταξύ κυκλοφορεί και μια γαστρεντερίτιδα όπου έχει κολλήσει η μάνα μου, η ανηψιά μου .. και λέει ο παιδίατρος μακρυά από τα μωρά όλοι!!!

Φοβάμαι κι εγώ μην μου κολλήσουν τίποτα!! Προτειμώ μόνη χωρίς βοήθεια!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...