Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

δεν γυρισε η glorr?δεν εχουμε νεα?!

εγω γυρισα.εχω συσπασεις και μου εδωσε utopar αν τα θυμαμαι καλα.εχω συνεχεια πετρωματα και δεν ειχα παρει χαμπαρι.το μονο που νιωθω ειναι οτι ποναει η κοιλια μου χαμηλα,πολυ ομως και νομιζα οτι ηταν απο την κουραση που γυρναγα ολη μερα.και για αυτο λεει με ποναει η μεση μου απο εχθες.

Σώπα, κουκλίτσα μου! Πώς και δεν ανέφερες τίποτα;

Utopar μου είχε γράψει κι εμένα σε περίπτωση που συνεχίζονταν τα πετρώματα, που είχα πριν κανένα μήνα. Αλλά τελικά δεν χρειάστηκε, σταμάτησαν! Κράτα γερά, κάτσε ήσυχα, κάνε ό,τι σου λέει ο δόκτωρ, να σπρώξουμε μια-δυο βδομαδούλες ακόμα! Τις συσπάσεις, ωστόσο, πώς τις αισθάνεσαι; Πάντα θα αμφιβάλλω για το αν τις καταλαβαίνω σωστά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

αχ δεν μπορω να παω!δεν θα ξαναμετακινηθω μεχρι να γεννησω για να μπορεσω λεει να κλεισω τη 36 η εβδομαδα....θελω κι εγω homewear:cry:

Έλα, σώπα... Τι είναι το παλιοhomewear μπροστά σε δύο νινάκια, που δεν μπαίνουν καθόλου θερμοκοιτίδα και επιστρέφουν σπίτι μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά και τα δύο;;;;; Ε;

Θα σου πω εγώ, τίποτα δεν είναι! Από homewear βρωμάει ο τόπος!

rPPrp3.png

Κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααα

Τι είναι, κουκλίτσα μου;;;;;

Γύρισες; Τι είπε ο δόκτωρ; Πες τα μας ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έφτασε η μεγάλη μέρα! Πωπω! Πώς σε ζηλεύουμε που αύριο τέτοια ώρα θα δέχεσαι ευχές, έχοντας στην αγκαλιά σου δυο αστέρια!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό, κοριτσάκι μου! Με έναν ανύπαρκτο πόνο!

rPPrp3.png

ριξτο glorr!!!!πες τα ολα!!!

agorakia εγω μονο τη μεση που με πονουσε ειχα παρει χαμπαρι και σημερα οταν φευγαμε απο το σπιτι για τον γιατρο αρχισα να ποναω πολυ και χαμηλα.ενοχλησεις ειχα απο το πρωι αλλα δεν καταλαβα οτι ηταν διαφορετικες!!!

age.png

Διαφημίσεις

Λοιπον επεστρεψα απο τον γιατρο.Ολα καλα με τα μωρα εχουν φτασει 8 κιλα το ενα αχαχχαχαχαχχαχαχααχχαχαα.φανταζεστε?ουτε γερανος δεν θα με σηκωνε.αχαχαχαχχαα.Λοιπον ειναι ο μπεμπης 2450 και η μπουμπου 2300 κατα προσεγγιση παντα.Ισως χρειαστουν θερμοκοιτιδα μου ειπε .Αυριο το πρωι 6 η ωρα μου ειπε να μαι εκει.Και οπως καταλαβενετε και αυτη η ερμη η αδερφη μου μαζι θα την σουρνω με το laptop χααχχχααχαααχα για να σας ενημερ:tongue:ωσει.

τελεια!!!!ρε μια χαρα βαρος εχουν!!!σου ευχομαι να μην χρειαστουν τιποτα εκτος απο την αγκαλιτσα της μανουλας!!!

εμενα μου ειπε οτι αν ξεπερασουν τα 2200 και τις 36 εβδομαδες μπορει να μην χρειαστει καθολου να μπουν!μακαρι να ισχυει και να τα εχεις αμεσως κοντα σου!

age.png

Μπράβο Glorraki μια χαρά το βάρος, όχι τα 8 κιλά :)

6 η ώρα ε? Μέχρι να σε ετοιμάσουν.. ρομπίτσα, κλύσμα, βρακάκι κτλ.. κατά τις 9 λογικά θα μπείς χειρουργείο!! Άγχος μην έχεις καθόλου!!! Μόνο ανυπομονησία για την πιο ευτυχισμένη σου ημέρα!!!! Κορτιζόνες είχες κάνει ε?

Θερμοκοιτίδα θα μπουν σίγουρα για λίγες ώρες τουλάχιστον για να τα παρακολουθήσουν αλλά μετά θα στα φέρουν!!!! :) :) :) :) Πού είπαμε ότι γεννάς? ΙΑΣΩ? Η κολλητή μου μπαίνει αύριο να γεννήσει εκεί!!!

Θα περιμένουμε νέα σου αύριο!!! Προσπάθησε, προσπάθησε λέω, να κοιμηθείς σήμερα το βράδυ (αν μπορέσεις από την αγωνία)!!!!

RKdwp3.png

Λοιπον επεστρεψα απο τον γιατρο.Ολα καλα με τα μωρα εχουν φτασει 8 κιλα το ενα αχαχχαχαχαχχαχαχααχχαχαα.φανταζεστε?ουτε γερανος δεν θα με σηκωνε.αχαχαχαχχαα.Λοιπον ειναι ο μπεμπης 2450 και η μπουμπου 2300 κατα προσεγγιση παντα.Ισως χρειαστουν θερμοκοιτιδα μου ειπε .Αυριο το πρωι 6 η ωρα μου ειπε να μαι εκει.Και οπως καταλαβενετε και αυτη η ερμη η αδερφη μου μαζι θα την σουρνω με το laptop χααχχχααχαααχα για να σας ενημερ:tongue:ωσει.

Γιούπι!!! Τι καλά, όλα καλά!

Glorraki, πώς νιώθεις; Στις 6, λοιπόν; Πού γεννάς, αλήθεια, δεν θυμάμαι.

Πολύ ωραίο και το βάρος τους και όλα!

Κούκλα!

Εμένα άρχισαν να χοροπηδάνε τώρα, που κατάλαβαν ότι έρχονται ξαδερφάκια!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο ένας μου ο μπέμπης, ζορίζεται πολύ όταν τα κάνει και κλαίει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει, έχει και το ματάκι του ακόμα που βγάζει τσίμπλες... :( :( Στεναχωριέμαι κι εγώ!!

Παίρνω και τον παιδίατρο αλλά δεν το σηκώνει.

RKdwp3.png

Όλγα μου μάλλον σε ξεχάσανε, δεν μπορεί....:?:???::?

ουφφφφ την γλυτωσα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αποστειρωμενη γαζουλα και φυσιολογικο ορο το ματακι του

το καθε ματακι καινουργια γαζουλα

μα δεν ρωτας τον ντοκτορ:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ουφφφφ την γλυτωσα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αποστειρωμενη γαζουλα και φυσιολογικο ορο το ματακι του

το καθε ματακι καινουργια γαζουλα

μα δεν ρωτας τον ντοκτορ:mrgreen:

Μα πήρα τον γιατρό και του είπα για φυσιολογικό ορό και μου λέει καλύτερα χλιαρό νερό προβρασμένο. Έχει τώρα 3 μέρες με το ματάκι του και του βάζω και κολλύριο. :cry::cry::cry:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...