Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Agorakia, σε λίγο καιρό θα δούμε και τα δικά σου αγοράκια :) Να δούμε και αν θα μοιάζουν! Όντως της Όλγας μοιάζουν πάρα πολύ!!!

Εμένα τα πλύνανε πρώτα και μετά επειδή θέλανε να τα παρουν αμέσως στην θερμοκοιτίδα απλά τα έβαλαν λίγο στον ώμο μου, ίσα να τα φιλήσω!!! Αλλά και να τα δίναν για να τα κρατήσω .. δύσκολο... στο ένα χέρι πεταλούδα και καρδιογράφημα και στο άλλο πιεσόμετρο... σαν τον εσταυρομένο ήμουν!! Απασχολημένα και τα δυό χέρια!

Όσο για το βρακί μιας χρήσης, νομίζω μου το φόρεσαν στην μεταφορά από το χειρουργείο στο δωμάτιο και όταν πια με ανέβασαν στο δωμάτιο μου φόρεσαν το δικό μου κανονικότατο εσώρουχο (στυλ γυναικείο boxer) και δύο τεράστιες σερβιέτες.

Α σήμερα μου σταμάτησε και το αίμα απ' ότι είδα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

χαχα ναι βρακα!Καλα αυτο που σου ειπε η φιλη σου για τα ραμματα δεν παιζει γιατι ειναι τοσο χαμηλα η τομη που για να μεινει ακαλυπτει θα πρεπει να μην φορας βρακι χαχαχαχα

ε κατι παραπανω θα ξερει η φιλη της!!!θα την εχει ικανη για ολα!!!χα χα!!!:tongue:

age.png

Witch και Nufi, το tres jolie είχε χθες 50%. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά πήρα ωραιότατα νυχτικάκια (σετάκια και μη) και δύο φορεματάκια μακό για το σπίτι, τώρα που κάθομαι και ήμουν όλο με το ίδιο σε πραγματικά αστείες τιμές! Επίσης, σουτιέν θηλασμού και ένα βρακί ( η θεία Όλγα λέει ότι θα βολευτούμε περισσότερο τα μιας χρήσης... κι αυτό το πήρα πιο πολύ για την έξοδο, επειδή είναι τεράστιο!). Ελπίζω αύριο να με πάει ο καλός μου Νέα Ιωνία, στο στοκ του μπένετον.

και μονο βουλιαγμενης εχει tres jolie?και το σουτιεν απο εκει το πηρες?

age.png

χαχαχαχα μα πραγματικα η τομη ειναι πολυ χαμηλα.Δεν υπαρχει περιπτωση να φαινεται και με μικροσκοπικο βρακακι!

Καλε jasmini τι λες?σταματησε το αιμα?????Εμενα 50 μερες κρατησε!!

δεν μου θελετε θελετε να με τρελανετε που μοιαζουν τα παιδια μουμεταξυ τους?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

χαχαχαχα μα πραγματικα η τομη ειναι πολυ χαμηλα.Δεν υπαρχει περιπτωση να φαινεται και με μικροσκοπικο βρακακι!

Καλε jasmini τι λες?σταματησε το αιμα?????Εμενα 50 μερες κρατησε!!

δεν μου θελετε θελετε να με τρελανετε που μοιαζουν τα παιδια μουμεταξυ τους?

Γιατί? Αφού μοιάζουν πάρα μα πάρα πολύ!!!

50 μέρες??????? :confused::confused::confused::confused::confused: Εμένα από την τρίτη μέρα ήταν σαν αίμα παριόδου τελευταίας ημέρας και σήμερα..τίποτα!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Giota, στη θέση σου ούτε εγώ θα πήγαινα το παιδί, όταν έρθουν. Και αν είχα αποφασίσει να δώσω το όνομά τους σε ένα από τα δίδυμα, θα το ξεαποφάσιζα!!!! Έτσι απλά. Επειδή το είπαν τελευταία στιγμή!

Ετσι κι αλλιως τα ονοματα τα εχουμε αποφασισει αλλα κανενα απο τα δυο δε θα παρει ονομα δικο τους.Το ονομα το πηρε ο Τασος,τα διδυμα θα παρουν απο μενα αφου ο πεθερος μου εχει ηδη 9 εγγονια κ εχουν ακουσει το ονομα τους και οι 2......

glorr μετρας αντιστροφα ε?????Αντε τον εφαγες τον γαιδαρακο...απο αυριο αγκαλια με τα διδυμακια σου!!!!!!Με το καλό!!!!!!!

Να παρω κι εγω σειρα και μετα η witch...αληθεια μετα ποιος εχει σειρα???

Η nufi?????

Που ειναι η λιστα μας οεο?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εκτος απο τις παντοφλες!!!!Ακομη δεν πηρα αλλα θα παω το απογευμα!!!

Τι εγραφα το πρωι????Τελικα δεν πηγα ουτε σημερα....οταν ξυπνησα βαριομουν να ντυθω κ να παω στα 50 μετρα που ειναι το μαγαζι....αλλα και τωρα βαριεμαι περισσοτερο.....αυριο το πρωι ομως πρεπει να παω οπωσδηποτε....να κλεισω επιτελους αυτη τη βαλιτσα!!!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες όμορφες, τι κάνετε;

Εγώ τελικά δεν κατάφερα να κοιμηθώ. Να δούμε πώς θα αντέξω το βράδυ, που θα έρθουν οι φίλοι μας και έχουμε να τους δούμε τόσο καιρό!

Έφαγα μουσακαδάκι της πεθεράς μου (έμεινε αρκετό από χθες) και αραίωσα την τσίχλα - μαρμελάδα κεράσι. Όχι ότι κατάφερα πολλά αλλά στο ψωμί θα τη βάλουμε με το ζόρι! Έχω ρίξει και στο φούρνο λίγο αρνάκι με πατάτες λεμονάτες για το βράδυ (δεν άντεχα να ψήσουμε πάλι στα κάρβουνα, οπότε θα κινηθούμε λίγο πιο απλοϊκά).

Βρε κορίτσια, όταν είχα ανακαλύψει το forum είχα δει και τη μαρουλίτα, σε παλιότερο μήνυμα, που έλεγε ότι πιθανόν περιμένουν τρίδυμα. Και σήμερα διαβάζω με συγκίνηση ότι γέννησε... Τι καλά, τι χαρά, τι ευτυχία τεράστια! Να έχει ήδη δύο παιδάκια και να της έρχονται άλλα τρία! Υπέροχο!

Όταν είχα πάει για την καμπύλη στο ΙΑΣΩ, είχαν έρθει και δύο γονείς με τα νινάκια τους ασαράντιστα, για να τους κάνουν εξετάσεις. Και τα είχαν και τα δύο στο ίδιο πορτ μπεμπέ. Και λέω του μπαμπά τους "διδυμάκια"; και μου λέει "όχι, τριδυμάκια, αλλά το άλλο το αφήσαμε σπίτι, δεν χρειαζόταν εξετάσεις"! Του λέω " να σας ζήσουν", μου λέει "ευχαριστώ, έχουμε κι άλλο ένα κοριτσάκι"! Τρελάθηκα! Εγώ άλλη μία εγκυμοσύνη με δίδυμα την κάνω εύκολα! Αν μου έρθει, θα είμαι πανευτυχής!!!

rPPrp3.png

Τι εγραφα το πρωι????Τελικα δεν πηγα ουτε σημερα....οταν ξυπνησα βαριομουν να ντυθω κ να παω στα 50 μετρα που ειναι το μαγαζι....αλλα και τωρα βαριεμαι περισσοτερο.....αυριο το πρωι ομως πρεπει να παω οπωσδηποτε....να κλεισω επιτελους αυτη τη βαλιτσα!!!!!!:P:p:p:p

Giota μου, τι να πω κι εγώ που το μόνο που έχω πάρει είναι τα νυχτικά!!!! Μάλιστα λέω να μην κλείσω τη βαλίτσα, αλλά όταν έρθει η μεγάλη ώρα, πηγαίνοντας στο ΙΑΣΩ όλο και κάτι να παίρνω απ' το δρόμο, να ρίχνω μέσα! Οι παντόφλες με απασχόλησαν κι εμένα, αλλά λέω να βάλω κάτι περσινές, που είναι σαγιονάρα υπερυψωμένη και δεν τις φόρεσα ποτέ. Αυτές θα βάλω. Να δείχνω και ψηλή!

rPPrp3.png

Witch και Nufi, το tres jolie είχε χθες 50%. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά πήρα ωραιότατα νυχτικάκια (σετάκια και μη) και δύο φορεματάκια μακό για το σπίτι, τώρα που κάθομαι και ήμουν όλο με το ίδιο σε πραγματικά αστείες τιμές! Επίσης, σουτιέν θηλασμού και ένα βρακί ( η θεία Όλγα λέει ότι θα βολευτούμε περισσότερο τα μιας χρήσης... κι αυτό το πήρα πιο πολύ για την έξοδο, επειδή είναι τεράστιο!). Ελπίζω αύριο να με πάει ο καλός μου Νέα Ιωνία, στο στοκ του μπένετον.

και μονο βουλιαγμενης εχει tres jolie?και το σουτιεν απο εκει το πηρες?

Έχει ένα στη Δάφνη (επί της Βουλιαγμένης) και ένα πιο χαμηλά, θα έλεγα Αργυρούπολη περίπου, πάλι επί της Βουλιαγμένης. Στα εσώρουχα η έκπτωση κυμαίνεται, από 10 έως (φαντάζομαι) και 50%. Εγώ το σουτιέν το πήρα 18 ? (είχε έκπτωση 20%) και το βρακί δεν θυμάμαι πόσο, νομίζω επίσης 20%. Σε όλα τα νυχτικοειδή και homewear (για να μπορείς να με καταλάβεις, βρε παιδί μου) έχει 50%. Εγώ πήρα κάτι ωραία νυχτικάκια forever friends κτλ, γέμισα μια τεράστια τσάντα και πλήρωσα 120?.

rPPrp3.png

δεν γυρισε η glorr?δεν εχουμε νεα?!

εγω γυρισα.εχω συσπασεις και μου εδωσε utopar αν τα θυμαμαι καλα.εχω συνεχεια πετρωματα και δεν ειχα παρει χαμπαρι.το μονο που νιωθω ειναι οτι ποναει η κοιλια μου χαμηλα,πολυ ομως και νομιζα οτι ηταν απο την κουραση που γυρναγα ολη μερα.και για αυτο λεει με ποναει η μεση μου απο εχθες.

age.png

Έχει ένα στη Δάφνη (επί της Βουλιαγμένης) και ένα πιο χαμηλά, θα έλεγα Αργυρούπολη περίπου, πάλι επί της Βουλιαγμένης. Στα εσώρουχα η έκπτωση κυμαίνεται, από 10 έως (φαντάζομαι) και 50%. Εγώ το σουτιέν το πήρα 18 ? (είχε έκπτωση 20%) και το βρακί δεν θυμάμαι πόσο, νομίζω επίσης 20%. Σε όλα τα νυχτικοειδή και homewear (για να μπορείς να με καταλάβεις, βρε παιδί μου) έχει 50%. Εγώ πήρα κάτι ωραία νυχτικάκια forever friends κτλ, γέμισα μια τεράστια τσάντα και πλήρωσα 120?.

αχ δεν μπορω να παω!δεν θα ξαναμετακινηθω μεχρι να γεννησω για να μπορεσω λεει να κλεισω τη 36 η εβδομαδα....θελω κι εγω homewear:cry:

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...